|
|
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
עבדמתמסר • 1 באוג׳ 2025
אין ספק שזה טנגו מורכב...
מצד שני גם להכיל ביחסים בדסמים "רגילים" את זה שמתוך הערכה לנשלט.ת בא כאב/החפצה וכו גם מורכב. די דומה לא? למי שבעניין של הקטע הזה ומתקשר טוב ורואה את האחר זה דווקא בלבול מחרמן (: אולי זה בעצם פשוט.. נורא כיף וזהו 😅 משו נוסף שלא כ"כ דובר פה זה שליטל לא אומר בהכרח תינוקיות אפשר להיות קטן גם בעוד גילאים ► TheImpro כתב/ה: מה שאותי מבלבל זה האפשרות להחזיק שתי עמדות שונות מול הילדה בתפקיד DDLG.
מצד אחד זה להכיל אותה כילדה מכל מיני היבטים, מצד שני אותה ילדה מעוניינת באקטים מיניים שלכאורה "לא מותאמים" לגיל שלה כשהיא ב-space של הילדה. זה מה ששונה מאוד מזוגיות מסורתית, זה לא תמיכה רגילה זו תמיכה בפונקציות נפשיות שהן אחרות ממה שנחשב ונילי הן ברמה התפקודית והן בהיבט המיני. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 באוג׳ 2025
אני שוב אדגיש משהו - לא כל יחסי שליטה שיש בהם DDLG מערבים מיניות בחלק הזה.
אצלנו למשל זה טאבו על מיניות עם החלקים הקטנים זה נטו לשחרר את החלקים הילדיים ולקבל יחס אבהי מסויים זה שונה לחלוטין ממערכת יחסים ונילית לקטנות אין אחריות, מותר להן לעשות טנטרומים והן חוות בעיקר חוויות ילדיות מתקנות עם המון תיקוף לרגשות שלהן. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
עט נוצה • 1 באוג׳ 2025
בתור אחד שלא מתחבר לקינק זה מעניין לנתח את הפסיכולוגיה בלי לשפוט אם זה נכון או לא נכון. שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אני יכול להבין את הצורך שמישהו יידאג לי. הלוואי היה לי מי שיידאג לי לאוכל, ישלם את החשבונות, יזכיר לי אם ששכחתי דברים ויידאג לדברים שאני לא מודע אליהם בכלל. לנקות את הראש. כמו חופשה בטן-גב ללא סוף ובחינם! נשמע כיף (מישהו רוצה להיות הדאדי שלי 😉). אני יכול לראות איפה נכנס פה מרכיב של שליטה בהתמסרות לדאדי אבל מצד שני זה יחסי ילד-מבוגר (לכאורה) האם זה באמת החלפת כוח? כי לילד אין באמת כוח. זה כמו שלקרוא ליחסי אמא-תינוק BDSM נראה לי הולך רחוק מדי. נראה שהחוט המקשר בין BDSM לDDLG זה מיניות, שזה קינק אבל כמו שאמרו זה לא בהכרח משלב מין. נתקלתי גם בDDLG אבל בלי הLG. זאת אומרת כל מה שקורה בDDLG רק בלי הילדותיות. קראו לזה הנסיכה המפונקת. מישהי שפשוט רוצה גבר שישרת אותה אבל הוא לא משרת, אלא מעמדת כח ואסרטיביות. סוג של power sub. ואולי בכלל גם בDDLG זה power sub? לא סתם אומרים על הורים שהם עבדים לילדים שלהם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
1 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 1 באוג׳ 2025
יש החלפת כוח כי הילד הוא לא באמת ילד. הוא בוחר להיות ילד וככה נותן כוח לדאדי.
בדיוק כמו נשלט ושולט. |
|
|
| LittleKissa(נשלטת) |
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Re: Ddlg - תהייה...
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
LittleKissa(נשלטת) • 2 באוג׳ 2025
► shiningstar כתב/ה: שרשור ראשון שלי כאן! תהיו עדינים (יחסית...
לפני השאלה חשוב לי לציין שאין כאן שום ביקורת אלא רצון להבין את הפטיש הזה כי אני רואה שהוא מאוד פופולרי... כשאתן אומרות דאדי על כל גווניו, לא עולה לכם הדמות של אבא שלכן בראש? בכל פעם שאני רק חושבת על זה, או שומעת את זה, ישר עולה לי אבא שלי בראש, וזה אחד הדברים שמצליחים להוריד לי בשניות😄 גם בפורנו, אם אני שומעת פתאום who's your daddy?? יורד לי כל החשק ופשוט מפסיקה.. איך מתבצע הניתוק הזה? או שהוא לא וזה חלק מהעניין? אשמח להבין את הצד הפסיכולוגי של זה זה משיכה לדינמיקה בטוחה וסמכותית, אני לא אוהבת להשתמש במילה daddy, וזה מתוך חוסר בדמות אב בריאה. אין שום קשר לאבא הביולוגי מבחינת משיכה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
nomii{Ashenn} • 2 באוג׳ 2025
► עט נוצה כתב/ה: ואולי בכלל גם בDDLG זה power sub? לא סתם אומרים על הורים שהם עבדים לילדים שלהם. אני חושבת שפרלין ענתה יפה לגבי יחסי הכוח, אבל כאן אציין שביחסי DDLG, לרוב המטפל (דאדי/אבא/אמא/ווטאבר) הוא מה שהיית קורא service dom. אני לא חושבת אבל שיש קשר ל-power sub; לפחות אצלי, הקטנה שלי מאוד מתביישת לבקש ולהצטרך, ובטח ובטח לא מחלקת הוראות. עבור הספייס שלי, זה לא מקומה של ילדה לדרוש. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
זה ממש לא היה ונילי
לפני 6 חודשים •
2 באוג׳ 2025
חתולה חמודה{משוייכת} • 2 באוג׳ 2025
► עט נוצה כתב/ה: במקור אני מאמין שזה הגיע מנשים עם תסביך אב אמיתי. הם באמת חיפשו את אבא שלהם בגברים בוגרים אחרים.
מכאן הטאבו והבדס״מ בעניין כי להמשך לאבא זה די טאבו לא? מכאן המושג ניהיה יותר מיינסטרים ונשים לקחו את זה למקום אחר. אשתמש בציטוט בתור דוגמא: ► חתולה חמודה כתב/ה: כליטלית בעצמי שמתחברת לddlg.
הצורך מגיע מצורך בביטחון שלא היה קיים בעבר. ההתמסרות שלי מגיעה משם. ברגע ששומרים עליי, מגדלים אותי ומלמדים אותי על העולם השמיים הם הגבול. יש רגש אמיתי ולא חובה כי אני הנשלטת והוא השולט. תסלחו לי חובבי הbdsm למיניהם שהם חושבים שהם שונים ומיוחדים אבל מה שהיא מתארת זה פשוט מערכת יחסים בריאה ורגילה, אין כאן שום דבר שקשור לבדס״מ ונילי לגמרי. הרצון שיהיה לך בן זוג שיכיל אותך, ייגדל איתך, יעזור לך, ייתמוך בך, יילמד אותך זה לא בדס״מ. אתן כנראה כל כך רגילות למערכות יחסים רעילות שנראה לך שמערכת יחסים בריאה זה סוג של קינק. ואם אתה לא מכיר אותי ואת מה שעברתי בעולם הבדסמ עדיף שתסתום |
|
|