בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

רעיונות לשליטה

עקר הבית​(נשלט)
לפני 5 חודשים • 7 באוג׳ 2025
עקר הבית​(נשלט) • 7 באוג׳ 2025
רק מה שאת אוהבת.....
למשל לשלוח כל בוקר שיר או ברכה
משימות
טקסים קבועים
שליטה מסויימת בלו"ז
בעצם אין סוף לאפשריות
Sharoman​(קינקי)חשבון מאומת
Sharoman​(קינקי)חשבון מאומת
לפני 5 חודשים • 10 באוג׳ 2025
Sharoman​(קינקי)חשבון מאומת • 10 באוג׳ 2025
יפה לראות התעניינות כזאת והעזרות באחרים כשמגיעים ללא רקע לתחום חדש.
רשימת הרעיונות היא ממש אינסופית וכמעט ובלתי מוגבלת, אבל הדבר החשוב ביותר להתחיל איתו ולזכור לאורך כל מערכת יחסי השליטה שלכם היא שהנשלט אינו צעצוע פלסטיק אלא בן אדם אנושי בעל רגשות, תחושות, חסרונות, לקויות, תקוות, שאיפות ורצונות.
כל פעולה שלך משפיעה עליו ועל הסביבה שלו ולכן חשוב כל כך לקחת אחריות על מה שאת מבקשת ממנו לעשות ולקבל בהבנה את הגבולות, הצריכים והרצונות שלו.
לא כל מה שתרצי יתאים לו ולא כל מה שהוא ירצה בהכרח יתאים לך, אבל יחד עם זאת, במידה ויש התאמה, תוכלו לבחון דברים מחדש, לעצב מצבים אחרת ותוכלי להוביל אותו למקומות שאליהם תרצי שהוא יגיע.

נשלט טוב רוצה לרצות את השולטת שלו, כפי ששולטת טובה רוצה שהנשלט שלה יהיה מרוצה מפעולת הריצוי.
הרי תוכלי "להכריח" את הנשלט שלך לבצע משימה או פעולה כלשהי אבל איזה סיפוק באמת תקבלי מפעולה מאומצת שמנוגדת לחלוטין לחוויה הסובייקטיבית של הנשלט שלך? הרעיון הוא לא לשכנע אלא להוביל אותו למקום שבו הוא רואה את הערך שבמילוי ההוראות שלך ללא כל הסתייגות משום שהוא יודע שאת שם כדי לוודא גם את טובתו בזמן שאת שומרת על הבטיחות שלו.
הנשלט מצידו רוצה לרצות ולספק אותך ולא לכוון אותך לעבר הצרכים האישיים שלו או להשתמש בך בתור הגורם האנושי במילוי הפנטזיות שלו.
אני מציין את החלק הזה משום שלצערי לא חסרים "נשלטים" שנמצאים שם לטובתם האישית בלבד ורואים את השולטת כמי שמתירה להם להגשים את הרצונות שלהם במקום לכוון אותם לתת כמה שיותר מעצמם מהמקום הפנימי ביותר שלהם ולזכות בהנאה של מי שבחרה בהם להוביל אותם.
כולנו בני אדם ולכולנו רצון אנוכי, כפי שלא יאה לשולטת להכריח את הנשלט לפעול נגד רצונות כך גם חשוב להיזהר לא להישאב לרצונו של הנשלט.
אתם יכולים לנסות כל דבר פעם אחת ולהחליט אם ועד כמה זה מוצא חן בעינכם, אבל שום קשר לא יכול להתקיים כשצד אחד לא מרוצה.

לגבי רעיונות לשליטה, חשוב להכיר את הנשלט שלך, את הרצונות שלו ואת מידת הניסיון שלו.
להבין למה הוא מתחבר, מה הוא ניסה ואהב או לא אהב ולמה הוא אהב או לא אהב את זה.
יכול להיות שאותה משימה לא התאימה לו בזמנו אבל עשויה להתאים היום, או לא התאימה בצורה שבה היא נכפתה אבל עשויה להתאים אם תיגשו אליה בדרך אחרת.
חשוב לא לדלג על שלבים ולוודא לפני כל מעבר לשלב מתקדם שאת שולטת במצב וכפי שהכנסת את הנשלט למצב הנוכחי את יכולה גם להוציא אותו, בביטחה.
מתוך רשימת הדברים שהוא מתחבר אליהם (או מוכן לבצע) תראי למה את מתחברת ואם יש משהו שתרצי להחליף או לשנות.
כאמור, השליטה שלך אמורה להוביל להנאה שלך ולא לריצוי שלו.

לרעיונות נוספים הייתי פונה כאן לבלוגים ולפרסומים במגזין כדי לקבל השראה למה שמעניין, מסקרן או מגרה אותך.
הייתי חוקר קצת יותר באינטרנט (פשוט לחפש בגוגל), צופה בסרטוני פורנו (דורש המון סינון לחומר איכותי), מגיע למסיבות פאמדום לצפות וגם להתייעץ עם שולטות על החוויות שלהן ולקבל המלצות על עשה ואל תעשה.
בסוף השאלה היא לא מה ניתן לעשות אלא ממה את באמת נהנית ואיך תוכלי לעצב את הנשלט שלך בצורה שהכי תתאים ותספק אותך ותעצים אותו בו זמנית.
Too sweet​{}
לפני 4 חודשים • 18 בספט׳ 2025
Too sweet​{} • 18 בספט׳ 2025
תתזמני משימה אוטומטית מ chat gpt פעם ביום
היום כבר לא צריך אופי או רצון שמגיע מהבפנוכו שלך
bdsmmmmm
לפני 4 חודשים • 19 בספט׳ 2025
bdsmmmmm • 19 בספט׳ 2025
הייתי נשלט וירטואלי ועשו לי שיחות וידאו או סרטונים קיבלתי משימות ואם לא עמדתי בהם היה עונש
הייתי צריך לקום בשעה שהיא אומרת לשלוח הודעה עם תמונה כמו שהיא ביקשה
היה לכתוב על הגוף, הצלפות,לקשור את האיבר והביצים, הרבה אנאלי, היה גם החדרה לחור של השופכה
עם כלי שמתאים לזה,פלאג רוטט וטבעת רטט נשלט מרחוק שזה חוויה הכי טובה שזה נשלט מרחוק , מקלחת זהב, משימות ברחוב, ו cei
אם אזכר בעוד אכתוב פה.
SWAY​(נשלט)חשבון מאומת
SWAY​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 3 חודשים • 22 בספט׳ 2025

שליטה מרחוק

SWAY​(נשלט)חשבון מאומת • 22 בספט׳ 2025
ממליץ לאסוף רעיונות שמוצאים חן בעינייך ולשוחח עליהם עם הנשלט, תגדירי לעצמך מה ממש חשוב לך ותרצי שהם יהיו בכל מחיר.
רעיונות:
- כלובון : * הגדרה מתי מותר לו לפתוח (ניתן לקנות קופסא בה תשימו את המפתח שיהיה אצלו שמתעדת כל פתיחה לאפליקציה) , אצלי זה היה בריצה ובלילה, ואחת לשלושה ימים בשביל לגמור. *איסור פתיחה וגמירה משמש כעונש *לדאוג לניקוי, לבדוק גודל תואם ולהתחיל זמנים בהדרגה *יש כלובונים עם אפליקציה שפותחת וסוגרת מרחוק וגם מאפשרת חשמול מרחוק.
- מצלמות בבית הנשלט מחוברות לאפליקציה שהמלכה יכולה לראות וגם לדבר אל הנשלט דרך המצלמות בחלק מהדגמים.
- אפליקציית מיקום.
- משימות קבועות וריוטאלים, אצלי היה טקס סגידת בוקר עם תפילה קבועה וטקס סגידת לילה עם תפילה קבועה.
-היּיתי חייב להיות ערום תמיד כשאני לבד בדירה
- היה טקס של הקראת סיפור לילה טוב שהייתי מקליט בקבוצת טלגרם
- לפתוח קבוצות טלגרם עם הנשלט לכל מטרה, קבוצה למתנות למלכה, קבוצה לעונשים, קבוצה לבקשות של הנשלט (קראנו לקבוצה "הכותל" כמו הכותל ששמים פתקים בבקשות לאלוהים)
- לוז שלי משותף עם המלכה
- כל זמן פנוי מעבודה ומשפחה שייך למלכה.
-קנסות כספיים כעונש
-מיסי עבד קבועים
-עונשים שונים: פעם הייתי נענשתי להשתין על עיתונים בדירה שלי במשך שבוע, פעם חודש אכלתי מקערה של כלב.
- פתק בקיפ משותף עם המלכה של כל הטעויות שלי
ועוד מלא רעיונות
עוד עצה, קשר פמדום מאפשר לך להכתיב שיעשה בדיוק ככל האפשר תואם לצרכייך ורצונותייך, נצלי זאת לחשוב ולנסח לך ולנשלט את החוקים שלך(כם)