| זנזונת של מיינד(נשלט) |
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
חוקן
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
זנזונת של מיינד(נשלט) • 7 באוג׳ 2025
אז תנו לי הדרכים שאתם חושבים שהם הכי טובים לעשות חוקן טוב.
כזה שגם ינקה, גם יהיה נעים וגם בטוח. בכללי מה הטיפים שלכם לחוקן לפני מין אנאלי. כמה זמן לפני החדירה לעשות. בכללי כמה זמן לפני החדירה לא לאכול אם פספסתי משהו שלדעתכם כדאי לדעת אשמח לשמוע גם כן |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 7 באוג׳ 2025
חוקן מדי פעם זה בסדר, אבל שימוש קבוע עלול לפגוע בתפקוד של המעיים ובחיידקים הטובים. עדיף לשמור את זה רק כשבאמת צריך, ובצורה עדינה ומבוקרת.
אחרי שאמרנו את זה: הנה תשובה עם עזרה של ג'אבטה - איך לעשות חוקן נכון לפני מין אנאלי: מתי לעשות? שעתיים עד שלוש לפני החדירה. כמה זמן לפני לא לאכול? לפחות שעתיים, לא כדאי שתתחיל פעילות מעיים לפני. כמה סבבים? 1–3 סבבים עם מים פושרים, עד שהמים יוצאים נקיים יחסית. מה השיטה? להשתמש בחוקן ביתי קטן (כמו בייבי חוקן), עם מים פושרים בלבד. למרוח סיכה, להחדיר בעדינות, להחזיק כ־30 שניות ולהתרוקן. לא להגזים – זה לא ניקוי מעיים, רק שטיפה קלה. --- למה לא לעשות חוקן לעיתים קרובות? שימוש תדיר פוגע בפלורה של המעי. עלול לגרום ליובש, גירוי או תלות. ההמלצה: לא יותר מפעמיים בשבוע. איזה חוקן עדיף? חוקן ביתי קטן מגומי או פלסטיק - עדיף, יש בסופר פארם וכאלה. *לא להשתמש בצינור ישיר מהברז/דוש* - הלחץ לא מבוקר, זה מסוכן ועלול להזיק לרירית ולחיידקים הטובים. מה לאכול לפני? כדי להרגיש נקיים ונוחים לפני מין אנאלי, כדאי לאכול 24 שעות לפני אוכל קל לעיכול כמו אורז לבן, תפוחי אדמה, מרק צח, בננות, ביצים או חזה עוף. מומלץ להימנע ממאכלים שגורמים לגזים או תנועת מעיים מוגברת כמו קטניות, ירקות מצליבים, מוצרי חלב כבדים, מזון שומני או עתיר סיבים. לשתות הרבה מים, להימנע מקפה ואלכוהול, ולהפסיק לאכול לפחות שעתיים לפני החדירה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
NobleSavage • 7 באוג׳ 2025
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
ve-ra • 7 באוג׳ 2025
אכילה מסודרת ובריאה כאורח חיים תביא אותך לשליטה מאוד טובה בפעילות המעיים כך שתדע היטב מתי ואיך.
ואם בכל זאת צריך, אני מעדיפה את החוקן במזרק קטן עם חומר פעיל- עובד זריז ויעיל. אבל כמו שכתבו- לא להגזים בשימוש. |
|
|
| זנזונת של מיינד(נשלט) |
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
זנזונת של מיינד(נשלט) • 7 באוג׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אכילה מסודרת ובריאה כאורח חיים תביא אותך לשליטה מאוד טובה בפעילות המעיים כך שתדע היטב מתי ואיך.
ואם בכל זאת צריך, אני מעדיפה את החוקן במזרק קטן עם חומר פעיל- עובד זריז ויעיל. אבל כמו שכתבו- לא להגזים בשימוש. מה זה אומר חומר פעיל |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
Cockless(נשלט) • 7 באוג׳ 2025
זנזונת של מיינד כתב/ה: ve-ra כתב/ה: אכילה מסודרת ובריאה כאורח חיים תביא אותך לשליטה מאוד טובה בפעילות המעיים כך שתדע היטב מתי ואיך.
ואם בכל זאת צריך, אני מעדיפה את החוקן במזרק קטן עם חומר פעיל- עובד זריז ויעיל. אבל כמו שכתבו- לא להגזים בשימוש. מה זה אומר חומר פעיל במקום מים, חומר משלשל. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 7 באוג׳ 2025
יש מידע מהימן וחשוב על חוקן באתר בלה דואגת ששייך לוועד למלחמה באיידס. ממליצה בחום לקרוא שם:
חוקן | בלה דואגת https://share.google/4aa9kkfnh1vUMvCyC |
|
|
| אד הוק |
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
אד הוק • 7 באוג׳ 2025
מי ברז הם היפוטוניים ביחס למעי. כדאי להמיס בערך כפית של מלח שולחן רגיל בליטר של מים חמימים לפני החוקן עצמו. לחילופין, חוקן שנקנה בבית מרקחת בבקבוק מוכן כבר יגיע עם תמיסה בריכוזי מומסים פיזיולוגיים וגם הוא בטוח לשימוש.
לשימוש חד-פעמי זה לא קריטי. לשימוש חוזר כדאי להקפיד על זה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
הוא(שולט) • 7 באוג׳ 2025
היתרון בפליט שהוא מסוכך כבר והנוזל הוא סיילין (מים פיזיולוגים) שבטוח ונקי בניגוד למי ברז. להחזיק קצת ולא לרוץ ישר
https://www.supermedica.co.il/web/?pagetype=9&itemid=173169&srsltid=AfmBOooGwnD_SVB7Jj_R36RSUF-2dn5CHXnvt9f3Tbq8O-YNsWubaFdu |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
7 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 7 באוג׳ 2025
מגיל 16 אני בצד החודר ואלו התובנות שלי:
ממש לא צריך דיאטה מיוחדת, ובטח שלא שום צומות מיותרים, ולמרבה ההפתעה אפילו חוקן זה לא חובה (וגם לא בריא לעיתים קרובות). לפעמים חוקן אפילו מגרה את המעי וזה מה שיוצר חוויה לא נעימה, בלשון המעטה. מספיק ללכת לשירותים לפני (גם שעה לפני, אפילו שעתיים- עד שהאוכל שאכלת הופך לצואה לוקח זמן רב של עיכול) ולהתקלח. ברוב המקרים זה עובר סבבה לגמרי, ויש סקס נעים לכל החושים שמעורבים בו. ובעיקר- מי שלא בוגר מספיק להתמודד עם מה שיוצא, שלא יכנס. לפעמים גם אחרי חוקן וחוסר אכילה של שעות הכל יכול לקרות, זה לא יהיה מושלם, האיבר הזה נועד להוציא מתוכו וזה משהו שצריך לקחת בחשבון ולא לעשות ממנו ביג דיל. כל הפחד מ"תאונות" לא מונע אותן, אולי אפילו מזרז אותן. ומה שבטוח הופך את החוויה ללא נעימה, אפילו לכואבת כשהשרירים נוקשים מרוב מתח. תחפש חודר/ת שלא יגרמו לך להרגיש אשם על פעולה אנושית של הגוף שלך. |
|
|