|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 11 באוג׳ 2025
The Evil Smurfette כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: אז ככה,
בתור נשלטת עם שולט ראשי (בעלי) שהיא גם פוליאמורית והיתה כבר בקשרים משניים מקבילים (כולל שולט משני): 1. יש את האתר הזה לא.נשים פולי: https://www.polydate.co.il/ לא סגורה אם כיום הוא בתשלום או לא, הרבה זמן לא הייתי שם אבל הוא עדיין קיים 2. יש מלא מלא מלא קבוצות פייסבוק טובות - כולל קבוצות פייסבוק לא-מונוגמיים 3. אפשר להכיר גם במאנצ'ים (יש את המאנץ' של המכשפות שלפעמים מתאים לפוליאומרים בדס"מים) 4. יצא לי לחוות דייטים נחמדים באוקייקיופיד (שאפשר להגדיר שם את נושא הא-מונוגמיה) עזבי, אין בי צורך יותר. לונה לקחה על עצמה את האחריות🤣🤣🤣🤣 LOLOLOLOLOL בואי, תמיד צריך אותך הפוסטים שלך הם בין הדברים שמאירים לי את היום לפעמים (לא צוחקת) 🖤 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
The Evil Smurfette • 11 באוג׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: The Evil Smurfette כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: אז ככה,
בתור נשלטת עם שולט ראשי (בעלי) שהיא גם פוליאמורית והיתה כבר בקשרים משניים מקבילים (כולל שולט משני): 1. יש את האתר הזה לא.נשים פולי: https://www.polydate.co.il/ לא סגורה אם כיום הוא בתשלום או לא, הרבה זמן לא הייתי שם אבל הוא עדיין קיים 2. יש מלא מלא מלא קבוצות פייסבוק טובות - כולל קבוצות פייסבוק לא-מונוגמיים 3. אפשר להכיר גם במאנצ'ים (יש את המאנץ' של המכשפות שלפעמים מתאים לפוליאומרים בדס"מים) 4. יצא לי לחוות דייטים נחמדים באוקייקיופיד (שאפשר להגדיר שם את נושא הא-מונוגמיה) עזבי, אין בי צורך יותר. לונה לקחה על עצמה את האחריות🤣🤣🤣🤣 LOLOLOLOLOL בואי, תמיד צריך אותך הפוסטים שלך הם בין הדברים שמאירים לי את היום לפעמים (לא צוחקת) 🖤 שרופה עלייך!!!! איכס רגשות🤣 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 11 באוג׳ 2025
אה
ודבילית שכמוני, שכחתי לציין שאת יכולה לסנן שולטים באתר שנמצאים במערכת יחסים פתוחה (כבר יש אופציה להגדיר את זה) ולראות אם מישהו מהם מחפש גם כן |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
BISHOP{זדיינו} • 11 באוג׳ 2025
כמו כל דבר בקשר רומנטי...
תקשורת תקשורת תקשורת... למה את מתכוונת במערכת יחסים? זוגיות? קשר רומנטי לא זוגי? מה השולט חושב על זה? האם הוא תומך? האם הוא רוצה לדעת/להכיר את הצד השני? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
TCD(שולט) • 11 באוג׳ 2025
אכן לא קל, אם כי היום א-מונו/פולי כבר יותר נפוצה, יחד עם זאת סטאטיסטית אכן יש הרבה יותר מונוגמים.
המליצו כאן על מאנצים של מכשפות, מניסיוני האישי מאוד נחמד והייתי כמה פעמים, אבל עדיין הרוב שמגיעים לשם הם מונוגמים. אפליקציות Feeld אכן לא רעה גם ב ok Cupid יש אופציה לבחירה של א-מונו בשונה מטינדר/באמבל ששם זה לא קיים. תחפשי גם קבוצות פייס, יש באמת לא מעט קבוצות א-מונו בהצלחה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 11 באוג׳ 2025
BISHOP כתב/ה: כמו כל דבר בקשר רומנטי...
תקשורת תקשורת תקשורת... למה את מתכוונת במערכת יחסים? זוגיות? קשר רומנטי לא זוגי? מה השולט חושב על זה? האם הוא תומך? האם הוא רוצה לדעת/להכיר את הצד השני? מתכוונת לזוגיות |
|
|
| רפאים(שולט){מ} |
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
רפאים(שולט){מ} • 11 באוג׳ 2025
לא פולי ואולי לא הכי מבין בזה, אבל אולי קשר נוסף יכול להיות גם מחובר לעולם השליטה.
לא פעם קשה לונילים להכיל את הנטיה הזאת שלנו. יש זוגות שאוהבים לעשות דברים יחד, שני נשלטים שמוצאים שולט למשל. אצלך אולי הכיוון יהיה אישה, אולי דומיננטית. זה לא נשמע קל בכלל, לפתח קשר ראשי בזמן שיש לך קשר עם שולט. אני חושב שקשר ראשי צריך את הזמן שלו, את תשומת הלב שלו, לבנות את האמון ולהשבר עליו בלי שום אפשרות למצוא מנוחה אצל אחר. גם אחרי שבונים קשר חזק, הוא לא הופך לגרניט, אבל אז אולי יש יותר מקום לקשרים נוספים. אולי פוליאמורים מנוסים רואים את זה אחרת, אבל אני חושב שקשר ראשי שרוצה באמת להיות הקשר הראשי שלך, יבקש ממך להתרכז, לפחות אחרי שתראו שזה הולך, בבניה שלכם ואני חושב שגם את תרצי להקדיש לזה את רוב תשומת הלב. גם את וגם השולט שלך צריכים להבין שזה האופק שלכם. בהצלחה! |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 11 באוג׳ 2025
בתור א-מונוגמי, הבעיה מוכרת היטב. רוב האנשים בציבור חונכו שמונוגמיה זו הדרך היחידה, והעובדה שלא מעט בוגדים משקרים ומתרצים את זה כאילו הם במערכות יחסים פתוחות (אבל אם תבקשי לדבר עם בני הזוג שלהם אז אוי ואבוי), בטח ובטח מוציאה לעולם הא-מונוגמיה שם רע.
אבל עם השנים למדתי שהפתרון שלי הוא פשוט לא באמת לחפש שום דבר נוסף. אם דברים קורים (מה שאכן קורה לפעמים), מגניב, אבל אם לא, אז לא נורא. |
|
|
| בחור אוהב(נשלט) |
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
בחור אוהב(נשלט) • 11 באוג׳ 2025
אני מונוגמי והחלום זה זוגיות שכוללת בדס"מ.
הייתי בזוגיות ואנילית בחיי לא פעם ולא פעמיים וזה פשוט לא בשבילי. לא מוכן לזוגיות ובמקביל קשר בדס"מי עם מישהי אחרת. זה לא פשוט אבל לא מאבדים תקווה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 11 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: בתור א-מונוגמי, הבעיה מוכרת היטב. רוב האנשים בציבור חונכו שמונוגמיה זו הדרך היחידה, והעובדה שלא מעט בוגדים משקרים ומתרצים את זה כאילו הם במערכות יחסים פתוחות (אבל אם תבקשי לדבר עם בני הזוג שלהם אז אוי ואבוי), בטח ובטח מוציאה לעולם הא-מונוגמיה שם רע.
אבל עם השנים למדתי שהפתרון שלי הוא פשוט לא באמת לחפש שום דבר נוסף. אם דברים קורים (מה שאכן קורה לפעמים), מגניב, אבל אם לא, אז לא נורא. א. החלפת תמונת פרופיל וזה מאוד מתעתע פעם הבאה להוציא על זה הודעה מוקדמת ב. אני חושבת שזה מעבר לאם מונוגמיה או לא יש לה שולט ששולט בה מעבר למיטה גם אנשים לא מונוגמיים היו נרתעים מסיטואציה כזו שיש עוד מישהו שאולי בתחושה שלהם נמצא מעליהם בהיררכיה ואז איך בעצם היא תייצר קשר ראשי ככה יכולה להבין את המחסום הזה של אנשים שימנעו מכניסה לקשר כזה זה לא עוד "סתם" בנזוג זה הרבה מעבר |
|
|