|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
שליטה על נשואה
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לא רק אדון(שולט) • 11 באוג׳ 2025
התחלתי קשר עם איש/ה כנועה מאוד שמוכנה לרוצה להגיע הכי רחוק.
אין לי נסיון עם נשואות מעבר לחפוזים בפאב וכאלה. מה אפשר וצריך לעשות עם נשואה - ברקור לי שסימנים זו בעיה לדוגמה. אשמח לבעלי נסיון ובמיוחד לבעלות נסיון כנשואות שישתפו אילו דברים הכי הדליקו אותן. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
סנטוריון • 11 באוג׳ 2025
אין כללים, נשואים זה לא מיקשה אחת כמו שרווקים הם לא מיקשה אחת.
הכי חשוב: דבר איתה, תאם ציפיות. שאל אותה מה היא רוצה ומה הזמינות שלה (לרוב נשואות יהיו הרבה פחות זמינות - יכול להיות שזה טוב לך, יכול להיות שלא). תיזהר עליה ואל תעשה דבר שיסכן את הנישואים שלה. מעבר לזה, תקשר איתה ישירות (וגם תקשור אותה ישירות, אבל זה סיפור אחר). |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
The Evil Smurfette • 11 באוג׳ 2025
כמו שסנטוריון אמר. בכללי.
כל אחת והחבילה שלה. מניסיון אך ורק אישי ולא בהכללה. אם הם פתוחים, והכל בהסכמה- לא בטוח שיהיה גם איסור על סימנים. אצלי אין איסור כזה. אבל שוב, זה נורא אישי, ולרוב זה באמת איסור. כמו כן, פגישות סביר להניח יהיו רק פעם בשבוע, עם תקשורת מרובה בין מפגשים. חשוב מאוד שתשמור עליה ועל הקן שלה. בחיים אל תהיה נגד בעלה. תחזק אותה במקרים שיהיה צורך. אבל לא להיות נגדו. זה בדרך כלל מחזק פי מיליון את קשר השליטה. כשהנשלטת יודעת שאתה בעדם ולא נגדם. תתעניין, בבעלה ובילדים. לא בקטע אובססיבי כמובן. אלה יותר בכיוון של לא להתעלם שיש לה חיים שלמים מעבר להיותה שייכת לך. כמו ששלך יש חיים מעבר לזה. הכל כמובן מאוד אינדיווידואלי לבן אדם. הכי נכון שתשאל אותה, מה היא צריכה ממך ומה פחות. איפה להתערב ואיפה לא לגעת ופשוט להיות שם בשבילה. המון המון תקשורת. בהצלחה רבה ❤️ |
|
|
| barnacle(שולט) |
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
barnacle(שולט) • 11 באוג׳ 2025
אם לא ניהלת קשרים דיסקרטיים בעבר, יש לך עולם שלם של למידה, על מיקומים דיסקרטיים להיפגש בהם, שמירת התקשורת, דרכים להיות זמין בשבילה גם כשאתם לא ביחד חרף הגבלות הדיסקרטיות, ועוד הרבה אלמנטים של קשר שהוא מצד אחד אינטנסיבי ומצד שני עם הגבלות חזקות מאוד.
מבחינת הדינמיקה עצמה, מגבלות הדיסקרטיות הן בעצם הדבר היחיד שמונע תכנים מסויימים. מעבר לזה, זה שיח תכנים וגבולות רגיל ונורמטיבי לבדס"מ. וכמובן, כמו כל נשלטת שחוזרת למערכת מורכבת משלה אחרי הסשן, לא לשכוח את ההיבט של האפטרקייר כתהליך שמחזיר אותה ליכולות תפקוד רגילות. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 11 באוג׳ 2025
יש כל כך הרבה גורמים משתנים כאן
פתוחים או סגורים? (קשור לדיסקרטיות ולחוקים שיש בין בני הזוג למשל) מה היא אוהבת? מה אתה אוהב? על מה שניכם לא מוכנים להתפשר? האם יש פגישות פיזיות או רק וירטואלי? במידה ויש פגישות, מה התדירות? אחרי שתוכלו לסכם את התנאים של הקשר יהיה אפשר לחשוב על מה ניתן לעשות מבחינה בדס"מית בתוך המסגרת שסיכמתם, לדעתי. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Re: שליטה על נשואה
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Bent • 11 באוג׳ 2025
לא רק אדון כתב/ה: התחלתי קשר עם איש/ה כנועה מאוד שמוכנה לרוצה להגיע הכי רחוק.
אין לי נסיון עם נשואות מעבר לחפוזים בפאב וכאלה. מה אפשר וצריך לעשות עם נשואה 11 שנה פה, וזו שאלה רצינית? או שזה הדרך להגיד שמצאת משהיא לטעמך ? תשאל אותה איפה הגבולות שלה? ותגלה מה מותר ומה אסור מולה? |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
mister z(שולט) • 11 באוג׳ 2025
לא רק אדון כתב/ה: התחלתי קשר עם איש/ה כנועה מאוד שמוכנה לרוצה להגיע הכי רחוק.
אין לי נסיון עם נשואות מעבר לחפוזים בפאב וכאלה. מה אפשר וצריך לעשות עם נשואה - ברקור לי שסימנים זו בעיה לדוגמה. אשמח לבעלי נסיון ובמיוחד לבעלות נסיון כנשואות שישתפו אילו דברים הכי הדליקו אותן. פשוט שכל ישר של שניכם וכמובן להתרחק מכל דבר שעלול אולי לפגוע בחיים האמיתיים שלה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 11 באוג׳ 2025
Bent כתב/ה: לא רק אדון כתב/ה: התחלתי קשר עם איש/ה כנועה מאוד שמוכנה לרוצה להגיע הכי רחוק.
אין לי נסיון עם נשואות מעבר לחפוזים בפאב וכאלה. מה אפשר וצריך לעשות עם נשואה 11 שנה פה, וזו שאלה רצינית? או שזה הדרך להגיד שמצאת משהיא לטעמך ? תשאל אותה איפה הגבולות שלה? ותגלה מה מותר ומה אסור מולה? 11 שנה, אבל זו הודעת הפורום הראשונה, ואין לו בלוג. תבין מזה מה שבא לך. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
פלג-מתלמדת • 12 באוג׳ 2025
השאלה הראשונה לדעתי זה איזה סוג קשר פתוח או סגור, מכאן לכל אחת יש את אילוצי חייה בתור נשואה.
נאמר כאן ואני מסכימה שבתור נשואה ספונטניות אם זה מה שאתה מחפש...יותר קשה אצל נשואה,,זה מצריך לרוב תכנון והגבלות של זמן או ימים. בהצלחה |
|
|