|
|
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 12 באוג׳ 2025
ידע כל שולח הודעה מאכזבת שיש לו אחריות על ניפוץ התקווה.
ככל שההודעה מבאסת יותר בא לי לחסום יותר. עד כה חסמתי 1,018 מאכזבים, מנפצי תקוות, מתעלמי גבולות ושולחי דיק פיק. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 באוג׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: למרות שהטקסט שלך מושקע, והאנשים הסבבה של האתר, האלו שמסוגלים לדיונים ונכנסים לדיונים כי אכפת להם להכיר ושיכירו אותם, יעשו לך לייקים ויגידו לך שאת צודקת, כי את לגמרי צודקת, בכל מילה (בלי טיפת ציניות).
בסופו של דבר, האנשים שטקסטים כאלו מיועדים להם לא יקראו אותם, בדיוק כמו שהם לא קוראים את פרופילים שלנו. עזבי פרופילים, הם אפילו לא טורחים לקרוא את הסוגריים בכינוי לא מעניין אותם והם יקראו לך "המלכה" גם אם את נשלטת או "כלבה" גם אם את שולטת, כי את, וכל אישה אחרת, וכל מה שאנחנו כותבות ומרגישות, לא מעניין אותם בשיט והם מרוכזים רק בעצמם. אנחנו מנסות להיכנס לראש שלהם, לא מבינות למה מישהו יורה לעצמו בגלגלים ככה. חושבות שזאת חייבת להיות חוסר מודעות. שאם רק נסביר אז הם יבינו וישתנו, כי הרי זה גם יועיל להם, קודם כל. רק כמה ליישם כמה טיפים ונשים יתחילו לענות להם. בסה"כ 2 דקות לקרוא פרופיל, בסה"כ לקחת משפט אחד משם ולהתחיל ממנו את השיחה במקום לתאר על מה הם מאוננים כרגע ומה את צריכה להגיד, לעשות וללבוש כדי שיגמרו... רק להתאפק עוד כמה דקות והם יזכו להגשים את זה גם במציאות! אבל לא אכפת להם להגשים במציאות. לא אכפת להם להכיר, זו טרחה להכיר. זו טרחה להתייחס אליך כאנושית, וחלילה עוד לשבת איתך על איזה כוס קפה כדי לראות אם יש התאמה. אפילו חלילה באמת לעשות איתך סשן, כלומר להיות איתך באינטימיות כלשהי. הם לא רוצים התאמה, הם רוצים לפרוק עליך את הצורך שיש להם באותו רגע. הם מתייחסים אליך כמו המשך הפורנו שהם צורכים, רק עם אופציה לכתוב לאוביקט המיני, מבחינתם, שנמצא בצד השני של המסך. ברגע שהם יגמרו עם זה הם יסגרו את הדפדף ולא יביטו לאחורה איך הם גרמו למישהי מאיתנו להרגיש, אם הם חצו גבולות. אין גבר אחד עד כדי כך טיפש שלא יודע שלספר לנשים זרות את הפנטזיות המיניות שלך לא גורם להן לנזק עליך. כשזה נוגע לאחותם, לאמא שלהם או לבת שלהם הם יודעים טוב מאוד מה לא בסדר. יש סיבה שהם לא יפנו ככה לאף אחת ברחוב, הם לא ישבו בדייט עם בחורה שפגשו באיזה בר, יסתכלו לה בעיניים ויגידו לה אפילו חמישית ממה שהם כותבים לנו כאן. כשהם הולכים לראיון עבודה הם יודעים לשווק את עצמם, לגרום לצד השני להתעניין בהם, ולא רק לצעוק "כסף בא לי כסף, תנו לי כסף. נו פליז אל תהיו רעים, זה צורך בסיסי" כמו שהם עושים עם סשן. הם יודעים הכל, הם פשוט בוחרים לא לשים זין. אז כל מה שניתן להגיד זה לא לשים זין בחזרה. להתייחס לזה כמו פלוץ במרחב הציבורי- וואלה לא נעים, מרגיז. בא לך לחנך את הגס רוח שעשה את זה. אבל בסוף זה אוויר. חולף, מתפוגג, לא ראוי להתייחסות. שהם ישארו בצד, בענן המבוכה שלהם. שלא יזכו לשום תשומת לב כולל לא לשלילית שהם מנסים לייצר. וגברים נורמלים יזכו לכל היחס. בסוף אם יהיה להם חשוב מספיק הם יתחילו להתנהג אחרת, ואם לא- בעיה שלהם. הם שמים מלא זין. אני הגעתי למסקנה שחלק ניכר מהם כותבים מתוך ערפל חרמנות, כנראה עם הזין ביד ועצם כתיבת ההודעה לכינוי נקבי משלהב אותם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Re: עצות על איך לא להיות די מטרידים בהודעה ראשונה
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
► Sunna סאנה כתב/ה: אז כתבתי את ההודעה הזאת לסאב חדש שפנה אלי, ואז השקעתי בה ממש כי אני חייבת ללמוד ונמנעת מזה, ואז חשבתי שזה תכלס יכול להיות שרשור די טוב אם לא יהיה ציני.
אז אממ, דומיות-ים נוספות שרוצות לייעץ על מה כן ומה לא לכלול בהודעה ראשונה למישהי שרוצה להכיר (לא מדברת עכשיו על בפרופיל עצמו של מי שפונה, אלא רק בהודעה) מוזמנות להצטרף: מה שאני כתבתי- קודם כל, ממליצה לך לא לתאר תיאורים מיניים בהודעה ראשונה. זה מרתיע וגורם לאי נוחות וחווית החפצה. כמו כן, יגידו לך אנשים שונים דברים שונים על זה, אבל עדיף לך לצאת מנקודת הנחה שדומיות כאן מעדיפות שלא תקרא להן "המלכה" או "השולטת", אלא פשוט בכינוי. מדוע? כי לא הסכמנו לזה. זה אתה שבוחר להיכנס לדינמיקה בדסמית איתי בכך שאתה קורא לי ככה, בלי שאני הסכמתי, וכמו שאפשר להבין, זה לא נעים ולא מרגיש לי באמת "מלא כבוד" או "אכפתי". אני נותנת לך את העצות האלו כרגע כי אתה חדש, ומאוד בקלות אתה יכול לא להבין מה לעשות כאן ופשוט קצת להרוס לעצמך. זו לא קהילה רק להיכרויות. זו פשוט קהילה. אנשים כאן כותבים על עצמם ועל החיים שלהם בתוך בדסם. כשמישהו אקראי כותב לי שהוא רוצה שאני אזיין אותו זה לא נחווה לי כמחמיא, זה נחווה לי כמצב בו הוא לא קרא את הפרופיל שלי ולא היה לו מספיק אכפת לכתוב לי הודעה אישית. אם היית עושה את זה אגב, היית רואה שכתוב לי בפרופיל לא לתאר דברים מיניים בהודעות אלי. לקרוא את הפרופיל זו השקעה של מקסימום שלוש דקות, אבל זה עושה הבדל גדול. במקרה של ההודעה שלך אלי למשל, אני הרגשתי תסכול מיד כי אפשר לראות שזו הודעה של העתק הדבק. אל תכתוב רק על מה שאתה רוצה, ואל תכתוב רק על עצמך. תתעניין בדומית הספציפית. אני יודעת שכרגע אתה פשוט רעב לקשר שליטה כלשהו, אבל תפסת מרובה לא תפסת. אם אתה תהיה נעים, סקרן, ותטרח לקרוא גם את הפרופיל (באופן מלא, לא להעיף מבט) וגם את הבלוג של מי שיש לה בלוג, זה ממש יעזור לך, כי כולנו רוצים ורוצות להרגיש שרואים אותנו. כמו כן, אמנם בטעות, אבל זה ממש מאוס כשסאבים שרק מדברים על עצמם אבל אומרים דברים כמו "אני רוצה שהיא תעצב אותי כמו שהיא רוצה" אז חושבים שבעצם כן אכפת להם מהדומית. רמז לעתיד: אם המשפט שלך מתחיל ב"אני רוצה", או שעולה ממנו פנטזיה ("אוי את כל כך עייפה הלוואי שהייתי יכול לעזור לך בזה שתשבי על הגב שלי"), או שאתה רוצה ישר לעבור לשליטה ושואל כדי לצאת ידי חובה, במקום לשאול באמת את הבחורה מה היא אוהבת ורוצה, זה נראה שלא באמת אכפת לך (אבל לאחר שאתה כבר יודע דברים מהבלוג, תעשה מאמץ לא לשאול דברים שאפשר לדעת עליה מדקה של שיטוט!). מעבר לזה- אל תקשיב לסאבים ואפילו לדומיות שאומרים לך שדומיות כאן מקבלות 200 הודעות ביום. זה לא נכון על 99% אחוז מהן, ונכון ספציפית על אלו שמעלות תמונות באופן קבוע, משתפות הרבה על חוויות אישיות בבדסם או עם נוכחות פעילה מספר שנים. כן, דומיות מקבלות הודעות יותר מסאבים, אבל זה פוחת עם הזמן לפעם ב-. כתבת מעולה! |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: למרות שהטקסט שלך מושקע, והאנשים הסבבה של האתר, האלו שמסוגלים לדיונים ונכנסים לדיונים כי אכפת להם להכיר ושיכירו אותם, יעשו לך לייקים ויגידו לך שאת צודקת, כי את לגמרי צודקת, בכל מילה (בלי טיפת ציניות).
בסופו של דבר, האנשים שטקסטים כאלו מיועדים להם לא יקראו אותם, בדיוק כמו שהם לא קוראים את פרופילים שלנו. עזבי פרופילים, הם אפילו לא טורחים לקרוא את הסוגריים בכינוי לא מעניין אותם והם יקראו לך "המלכה" גם אם את נשלטת או "כלבה" גם אם את שולטת, כי את, וכל אישה אחרת, וכל מה שאנחנו כותבות ומרגישות, לא מעניין אותם בשיט והם מרוכזים רק בעצמם. אנחנו מנסות להיכנס לראש שלהם, לא מבינות למה מישהו יורה לעצמו בגלגלים ככה. חושבות שזאת חייבת להיות חוסר מודעות. שאם רק נסביר אז הם יבינו וישתנו, כי הרי זה גם יועיל להם, קודם כל. רק כמה ליישם כמה טיפים ונשים יתחילו לענות להם. בסה"כ 2 דקות לקרוא פרופיל, בסה"כ לקחת משפט אחד משם ולהתחיל ממנו את השיחה במקום לתאר על מה הם מאוננים כרגע ומה את צריכה להגיד, לעשות וללבוש כדי שיגמרו... רק להתאפק עוד כמה דקות והם יזכו להגשים את זה גם במציאות! אבל לא אכפת להם להגשים במציאות. לא אכפת להם להכיר, זו טרחה להכיר. זו טרחה להתייחס אליך כאנושית, וחלילה עוד לשבת איתך על איזה כוס קפה כדי לראות אם יש התאמה. אפילו חלילה באמת לעשות איתך סשן, כלומר להיות איתך באינטימיות כלשהי. הם לא רוצים התאמה, הם רוצים לפרוק עליך את הצורך שיש להם באותו רגע. הם מתייחסים אליך כמו המשך הפורנו שהם צורכים, רק עם אופציה לכתוב לאוביקט המיני, מבחינתם, שנמצא בצד השני של המסך. ברגע שהם יגמרו עם זה הם יסגרו את הדפדף ולא יביטו לאחורה איך הם גרמו למישהי מאיתנו להרגיש, אם הם חצו גבולות. אין גבר אחד עד כדי כך טיפש שלא יודע שלספר לנשים זרות את הפנטזיות המיניות שלך לא גורם להן לנזק עליך. כשזה נוגע לאחותם, לאמא שלהם או לבת שלהם הם יודעים טוב מאוד מה לא בסדר. יש סיבה שהם לא יפנו ככה לאף אחת ברחוב, הם לא ישבו בדייט עם בחורה שפגשו באיזה בר, יסתכלו לה בעיניים ויגידו לה אפילו חמישית ממה שהם כותבים לנו כאן. כשהם הולכים לראיון עבודה הם יודעים לשווק את עצמם, לגרום לצד השני להתעניין בהם, ולא רק לצעוק "כסף בא לי כסף, תנו לי כסף. נו פליז אל תהיו רעים, זה צורך בסיסי" כמו שהם עושים עם סשן. הם יודעים הכל, הם פשוט בוחרים לא לשים זין. אז כל מה שניתן להגיד זה לא לשים זין בחזרה. להתייחס לזה כמו פלוץ במרחב הציבורי- וואלה לא נעים, מרגיז. בא לך לחנך את הגס רוח שעשה את זה. אבל בסוף זה אוויר. חולף, מתפוגג, לא ראוי להתייחסות. שהם ישארו בצד, בענן המבוכה שלהם. שלא יזכו לשום תשומת לב כולל לא לשלילית שהם מנסים לייצר. וגברים נורמלים יזכו לכל היחס. בסוף אם יהיה להם חשוב מספיק הם יתחילו להתנהג אחרת, ואם לא- בעיה שלהם. נכון. יש גם כאלה אבל זה לא כולם, ובחוויה שלי אישית גם לא הרוב. ובשביל החדשים, שעוד לא יודעים לעשות חיפוש, שעוד הלומים מהאתר וממה שקורה פה. אלו שכן יקראו וילמדו ויישמו - כן שווה בעיניי שתהיה הודעה כזו. שווה בעיניי להשקיע וללמד ולכתוב ולתת צ'אנס - כי יכול לצאת מזה משהו מופלא. לשני הצדדים |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
12 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 12 באוג׳ 2025
זה לא עניין של להיות חדש, זה לא דורש הבנה של איזה קודים בדס"מים מתקדמים, לא מדובר במישהו שטעה באיזה מונח ויצא לו צולע.
אני לא חושבת שיש מישהי שמרגישה מוטרדת כשחדש עם כוונות טובות אבל שלא הכי בקיא בניואנסים פונה אליה עם איזו טעות חמודה או אפילו מביכה של מתחילים. אני לא חושבת שמישהי נפגעת אם מתוך מכלול של טקסט שרואה אותה ומתייחס אליה ורצונותיה נכתב גם "המלכה" בהתחלה, ואפילו אם תגיע הצעה מינית בסוף. גם מי שבאמת לא יודע מתנצל מאוד מהר, ומלכתילה מהסס ולא מתפרצץ על אף אחת בהודעות עם תחושת זכאות להשיג ממנה סשן כשהוא מתנהל כאילו מזמין משלוח מוולט. זה האלו שרואים רק את עצמם שגורמים לנו להרגיש מוטרדות, כי האלו מרדדים אותנו לאוביקט וזה החלק הפוגע- הזלזול. הזלזול בלא לטרוח לעשות את המינימום הכי בסיסי של לקרוא אותך 2 דקות, ולו רק בשביל לכבד את הגבולות שציינת. ולפעמים הם מזלזלים עד כדי אפילו לא לקרוא אותך שנייה וחצי ובוחרים להתעלם ממה שמופיע לך בסוגריים בכינוי. ובאותה מידה הם גם לא יקראו את הפוסט הזה. תמיד המגיבים בפוסטים האלו הם שולטות אחרות והגברים הסבבה שיש כאן- האלו כבר מסתדרים ומצאו שולטת וכאן כדי לשתף חוויות ולהרחיב את המעגל החברתי. כי פשוט התנהגו כמו בני אדם, לא כי עשו דוקטרט בבדס"מ. עוד לא הגיב בפוסטים מהסוג הזה ולו אחד הגברים מהסוג שצריך להשתנות (והרי דרך היסטוריית ההודעות כולנו יודעות מי הם). 13 שנים אני בכלוב ולא ראיתי מעולם תגובה אחת מגבר שהיה שולח התחת פתוח כהודעת פתיחה, או דופק נאומים דורשניים על מה שאת חייבת לעשות לו, שנאמר בה "מה באמת? טוב שאמרת, לקחתי לתשומת ליבי". וגם לא שהם השתנו בשקט אחרי שקראו את הפוסטים האלו שהיו צמודים שבועות בעמוד הבית. אני בספק שמישהו מהם עד כדי כך חסר מושג ובתום לב אמיתי האמין שזו הדרך ליצירת קשר עמוק ומשמעותי. אין קשר לחוסר ניסיון אלא לבחירה לראות רק את עצמך. והאנשים האלו לא יקראו גם את הפוסט הזה, בדיוק כמו שלא קוראים את הפרופילים שלנו, את הסוגריים ליד הכינויים שלנו, ואפילו לא מילה אחת שמורכבת רק משתי אותיות- לא. אני הגעתי למסקנה הזו היא כי פעם חשבתי אחרת. והייתי משקיעה שעות בהסברים בבלוג, בדיונים בפורומים, בהודעות פרטיות- והכל נשאר אותו דבר. שוב ראיתי את אותם הכינויים שולחים את אותו ההעתק הדבק לחברות, או אפילו אלי אחרי כמה שבועות כששכחו מהכינוי שלי. תחשבי על עצמך כשרק הגעת לכלוב ועוד לא ידעת כלום. היית מתפרצת בדרישות על גברים זרים באינבוקס? פונה לפרופילים שאת נמצאת בגבולות אצלם? פונה לשולטים וכותבת להם פנטזיות שבוודאות הם לא מעוניינים לשמוע? זה לא ידע כלשהו על בדס"מ שמנע ממך להתנהג ככה אלא האדם שאת, האנושיות שבך, הבחירה שלך לא לחשוב רק על עצמך ועל האחר כאוביקט שההסכמה והרצון שלו לא חשוב. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
13 באוג׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 13 באוג׳ 2025
אני עונה כמעט לכולם כי אני תמיד סקרנית לאן זה ילך אז התכתבתי עם כמה מטרידנים והרושם שקיבלתי הוא שהם לא רוצים לדבר על שום דבר ואפילו לא קוראים את התגובה שלי לפניה שלהם.
זה ממש מרגיש כאילו ההיילייט בשבילם זה פשוט לשלוח את ההודעה. זה בול כמו דיקפיק רק במילים. זכורה לי במיוחד התכתבות עם איזה מישהו שנראית כמו המערכון העילג בעולם. לפני כמה שנים. הבנאדם כתב לי שורה וחצי, משהו עם שלום המלכה וניוש והוא יהיה הכלבה והאסלה והעגורן, לא זוכרת כבר מה בדיוק. ניסוח קורע - מלא גינוני כבוד ומילות נימוס אבל התוכן כולו הטרדה. עד כאן רגיל. אז ניסיתי לראות מה יקרה אם אענה לו בחיוב. עניתי לו שזה נשמע מעניין ושאלתי שאלות הבהרה. ענה לי את אותו הדבר - האם את רוצה שאהיה הכלבה שלך וכו' וכו'. עניתי שכן, שוקלת את זה, נשמע טוב, אני רק רוצה להבין לגבי המיקום או אם הוא רוצה שאשלם (או משהו כזה). ענה לי שוב את אותו הדבר באותן מילים. ניסיתי שוב במילים אחרות - שוב אותו הדבר. התייאשתי. כעבור שבועיים - פנה אלי שוב. עניתי - היי, כבר פנית, ניסיתי לתאם ולא זרמת, אתה לא זוכר שדיברנו? ענה שכן זוכר וחשב שאולי אני רוצה ש... ושוב אותן מילים. פה כבר ויתרתי. כעבור שבוע פנה שוב. כעבור שבוע שוב. ואז הפסיק. מה אני אגיד לכן... למדתי לקח. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
כמהת-יער • 13 באוג׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: תחשבי על עצמך כשרק הגעת לכלוב ועוד לא ידעת כלום. היית מתפרצת בדרישות על גברים זרים באינבוקס? פונה לפרופילים שאת נמצאת בגבולות אצלם? פונה לשולטים וכותבת להם פנטזיות שבוודאות הם לא מעוניינים לשמוע? זה לא ידע כלשהו על בדס"מ שמנע ממך להתנהג ככה אלא האדם שאת, האנושיות שבך, הבחירה שלך לא לחשוב רק על עצמך ועל האחר כאוביקט שההסכמה והרצון שלו לא חשוב. אוף. עכשיו בא לי לפנות לכינויים רנדומליים ולהציע להם הצעות מגונות, תוך התעלמות מוחלטת מהתגובות שלהם, מהסוגריים, מהפרופיל. נראה לי יהיה משעשע לפנות לשולט ב- "ארצה, כלב! עכשיו אתה הפח אשפה שלי" או משהו מטומטם כזה, כמו שאני מקבלת פעם-פעמיים ביום. |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת • 13 באוג׳ 2025
יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. כל כך הרבה קלאס באפס מאמץ 😘 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. איך אני אוהבת תגובות כאלה כי בניגוד לבלוג ולפרופיל שאפשר להסתיר/למחוק/לערוך - תגובות בפורום נשארו תמיד. ואין כמו לקרוא תגובות של בנאדם בפורומים השונים כדי לראות חלקים שבחר להסתיר בבלוג או בפרופיל. |
|
|