| mister z(שולט) |
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
שאלה לדתיים שפה
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
mister z(שולט) • 12 באוג׳ 2025
האם חיפשתם מראש מישהי שרוצה בדסם ואם כן אז איך
ואם לא אתם מצליחים לקיים זוגיות ונילית בלי הרצון להכאיב? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
Gentle Bear Btm(נשלט) • 12 באוג׳ 2025
התחתנתי עם מישהי אסרטיבית עם פוטנציאל מדהים להיות דומית ומלכה נהדרת, אך היא התכחשה לכל התכונות האלה בה והפכה לסדיסטית נוראה כלפיי וכלפי עצמה עד שהחליטה לזרוק אותי, ומאז חושש להיכנס לזוגיות ונילית בגלל מי ומה שאני אך לא יודע איך למצוא זוגיות בדסמית אמיתית במגזר
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 באוג׳ 2025
גבר גולף • 12 באוג׳ 2025
אנסה לענות בקצרה כי עייף אבל לא יכולתי להתעלם.. הייתי בדיוק במצב שלך. מצאתי את אחת מהאקסיות דתיה נשלטת היה מדהים אך נפרדתי ממנה בכאב לאחר שלא רצתה לטפל בבהתנהגויות מסוימות שלה שגרמו לי המון סבל נפשי. אותה מצאתי בקבוצת טלגרם של דתיים בדסמים.
כמו כן היו שנים שחיפשתי וניליות וחשפתי אותן בעדינות רבה לעולם הזה אחרי שהקשר התבסס, כל פעם חוויתי שיברון לב כשנבהלו וברחו. השנקל זה שאם אתה עושה מזה ביג דיל אז ככה זה נתפס. את אשתי מצאתי כוונילית וחשבתי שיש פוטנציאל. שיתפתי והיא לא ברחה, יש לה צד עדין של נשלטת. הייתי שמח הרבה יותר אבל אני שמח מאוד גם על הקיים. אבל הכי חשוב היא אדם טוב לב ונפלא בדיוק כמו שחיפשתי בעדיפות לפני המקום של הבדסמ. הבדסמ קצת חסר לי אבל אני מאושר איתה. ב"ה לאחרונה נולד בננו הבכור. מקווה שתרמתי והבאתי תקווה. בהצלחה אחי |
|
|
| נשלט מחפש קשר |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
נשלט מחפש קשר • 13 באוג׳ 2025
גבר גולף כתב/ה: אנסה לענות בקצרה כי עייף אבל לא יכולתי להתעלם.. הייתי בדיוק במצב שלך. מצאתי את אחת מהאקסיות דתיה נשלטת היה מדהים אך נפרדתי ממנה בכאב לאחר שלא רצתה לטפל בבהתנהגויות מסוימות שלה שגרמו לי המון סבל נפשי. אותה מצאתי בקבוצת טלגרם של דתיים בדסמים.
כמו כן היו שנים שחיפשתי וניליות וחשפתי אותן בעדינות רבה לעולם הזה אחרי שהקשר התבסס, כל פעם חוויתי שיברון לב כשנבהלו וברחו. השנקל זה שאם אתה עושה מזה ביג דיל אז ככה זה נתפס. את אשתי מצאתי כוונילית וחשבתי שיש פוטנציאל. שיתפתי והיא לא ברחה, יש לה צד עדין של נשלטת. הייתי שמח הרבה יותר אבל אני שמח מאוד גם על הקיים. אבל הכי חשוב היא אדם טוב לב ונפלא בדיוק כמו שחיפשתי בעדיפות לפני המקום של הבדסמ. הבדסמ קצת חסר לי אבל אני מאושר איתה. ב"ה לאחרונה נולד בננו הבכור. מקווה שתרמתי והבאתי תקווה. בהצלחה אחי כתבת שהכרת בקבוצה של דתיים בדסמים. האם אתה יכול לומר מה שם הקבוצה? |
|
|
| עבד דתי צעיר(נשלט) |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
עבד דתי צעיר(נשלט) • 13 באוג׳ 2025
אשמח גם לקבוצת טלגרם של הדתיים בדסמים...
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
matan cam(נשלט) • 13 באוג׳ 2025
אשמחגם
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
גבר גולף • 13 באוג׳ 2025
לכל מי שרצה להצטרף לקבוצה
מוזמנים לפנות בטלגרם ל ErrezT@ הוא האדמין. ( מתפרסם באישורו) בהצלחה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
הבחור הנודד • 13 באוג׳ 2025
גבר גולף כתב/ה: לכל מי שרצה להצטרף לקבוצה
מוזמנים לפנות בטלגרם ל ErrezT@ הוא האדמין. ( מתפרסם באישורו) בהצלחה אל תשכח שהם דורשים שתחשף לפני ושתגיד מי אתה |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
mister z(שולט) • 13 באוג׳ 2025
הבחור הנודד כתב/ה: גבר גולף כתב/ה: לכל מי שרצה להצטרף לקבוצה
מוזמנים לפנות בטלגרם ל ErrezT@ הוא האדמין. ( מתפרסם באישורו) בהצלחה אל תשכח שהם דורשים שתחשף לפני ושתגיד מי אתה אני בקבוצה ולא זכור לי שביקשו שהחשף מעבר לנתונים כלליים מצד שני גם לא קורה שם הרבה ועדיין לא הבנתי איך מכירים שם (בייחוד שבהגדרה זו לא קבוצת הכרויות) |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
הבחור הנודד • 13 באוג׳ 2025
mister z כתב/ה: הבחור הנודד כתב/ה: גבר גולף כתב/ה: לכל מי שרצה להצטרף לקבוצה
מוזמנים לפנות בטלגרם ל ErrezT@ הוא האדמין. ( מתפרסם באישורו) בהצלחה אל תשכח שהם דורשים שתחשף לפני ושתגיד מי אתה אני בקבוצה ולא זכור לי שביקשו שהחשף מעבר לנתונים כלליים מצד שני גם לא קורה שם הרבה ועדיין לא הבנתי איך מכירים שם (בייחוד שבהגדרה זו לא קבוצת הכרויות) רציתי להיכנס ודרשו ממני פייסבוק |
|
|