בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עצות על איך לא להיות די מטרידים בהודעה ראשונה

פישוטו
לפני 5 חודשים • 13 באוג׳ 2025
פישוטו • 13 באוג׳ 2025
גאה להיות מושפל כתב/ה:
ברור לגמרי שכל מי שולח הודעה שבה הוא מפרט את כל לאמנות ההודעה הראשונה, או חושב שאישה תיעטר להצעה אנונימית משונה, וכל מי שכותב הודעות חסרות רגישות העתק הדבק, וכו', אין טעם לבזבז עליו זמן, לחסום. אבל בעיני יש פה משהו רחב יותר, כי אני יודע לפחות על עצמי שאני בחיים לא אשלח לשולטת הודעת העתק הדבק ובטח ובטח שלא הודעות חרמניות שמפרטת על הפנטזיות שלי,וגם לא חשבתי אף פעם לפנות למישהו בתור מלכתי אלא פשוט לכתוב לה הודעה רגישה והגיניונית ולהתחשב במה שכתוב בפרופיל, ובשביל לעשות ת זה צריך י חינוך בסיסי ואינטליגנציה ריגשית מינימלית. אז בהנחה שאני לא הבנאדם היחיד בכלוב שהוא כזה, ואני קורא פרופילים ובלוגים, לא כי זה מה שצריך לעשות, פשוט כי זה הבחירה הטבעית שלי, להכיר את השולטת, אבל למרות כל זה, גם אני מהסס לשלוח הודעה כשאני קורא פרופיל של שולטת עם הנחיות אגרסיבית ומרחיקות, כי קשה לי להאמין שההגדרות האלה הם למאונני המקלדת למינהם ( ואני לא מדבר על גבולות או פטישים ורצונות, אני מדבר על ניסוח הודעה) כי הם לא יקראו את זה, ואליהם פשוט צריך להתייחס כמו ספאם ולחסום, זה אומר שההגדרות האלה כן מופנות לבנאדם עם השכל הבסיסי, וגם ההגדרות האלה מרתיעות ומעורפלות "אני השמש הכוכבים והירח ואני צריכה מישהו בעל מזלות ואם אתה לא מבין מה זה אומר אל תפנה אליי אפילו" כל מיני דברים כאלה, אם כתבת מה נשמע במקום מה שלומך, כל אלה הופכים אותך לאישיות לא ראויה בעיני הגדרות הפרופיל של השולטת, ואני אומר את זה כשאת כל הנחיות ההודעות פה אני לוקח כמובן מאליו

גם לזה יש פתרון פשוט, אל תפנה.
אם היא לא מתאימה לך, אם הדרישות שלה מוגזמות לך מראש... למה בכלל שתטרח ותכתוב לה הודעה?

תתרכז במי שכן התחברת לבלוג ולפרופיל שלה, ונראית לך נגישה ומתאימה לך.

להעמיס הודעות על מישהי שלא מתאימה גם ככה זה אחד השורשים של הבעיה.
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 13 באוג׳ 2025
פישוטו כתב/ה:
גאה להיות מושפל כתב/ה:
ברור לגמרי שכל מי שולח הודעה שבה הוא מפרט את כל לאמנות ההודעה הראשונה, או חושב שאישה תיעטר להצעה אנונימית משונה, וכל מי שכותב הודעות חסרות רגישות העתק הדבק, וכו', אין טעם לבזבז עליו זמן, לחסום. אבל בעיני יש פה משהו רחב יותר, כי אני יודע לפחות על עצמי שאני בחיים לא אשלח לשולטת הודעת העתק הדבק ובטח ובטח שלא הודעות חרמניות שמפרטת על הפנטזיות שלי,וגם לא חשבתי אף פעם לפנות למישהו בתור מלכתי אלא פשוט לכתוב לה הודעה רגישה והגיניונית ולהתחשב במה שכתוב בפרופיל, ובשביל לעשות ת זה צריך י חינוך בסיסי ואינטליגנציה ריגשית מינימלית. אז בהנחה שאני לא הבנאדם היחיד בכלוב שהוא כזה, ואני קורא פרופילים ובלוגים, לא כי זה מה שצריך לעשות, פשוט כי זה הבחירה הטבעית שלי, להכיר את השולטת, אבל למרות כל זה, גם אני מהסס לשלוח הודעה כשאני קורא פרופיל של שולטת עם הנחיות אגרסיבית ומרחיקות, כי קשה לי להאמין שההגדרות האלה הם למאונני המקלדת למינהם ( ואני לא מדבר על גבולות או פטישים ורצונות, אני מדבר על ניסוח הודעה) כי הם לא יקראו את זה, ואליהם פשוט צריך להתייחס כמו ספאם ולחסום, זה אומר שההגדרות האלה כן מופנות לבנאדם עם השכל הבסיסי, וגם ההגדרות האלה מרתיעות ומעורפלות "אני השמש הכוכבים והירח ואני צריכה מישהו בעל מזלות ואם אתה לא מבין מה זה אומר אל תפנה אליי אפילו" כל מיני דברים כאלה, אם כתבת מה נשמע במקום מה שלומך, כל אלה הופכים אותך לאישיות לא ראויה בעיני הגדרות הפרופיל של השולטת, ואני אומר את זה כשאת כל הנחיות ההודעות פה אני לוקח כמובן מאליו

גם לזה יש פתרון פשוט, אל תפנה.
אם היא לא מתאימה לך, אם הדרישות שלה מוגזמות לך מראש... למה בכלל שתטרח ותכתוב לה הודעה?

תתרכז במי שכן התחברת לבלוג ולפרופיל שלה, ונראית לך נגישה ומתאימה לך.

להעמיס הודעות על מישהי שלא מתאימה גם ככה זה אחד השורשים של הבעיה.

אני מסכים.
באתר ישנו נשים רבות.
לכל אחת טעם משלה, פרופיל יחודי, אופי יחודי רצונות יחודיים, הסטוריה אישית יחודית.
כל אלה משתקפים בין השאר בפרופיל.
היותנו נשלטים, לא הופך אותנו אוטומטית מתאימים לכל שולטת,ההפך כמובן.
גם הפנייה הראשונית לנשים באתר, כדאי שתעשה כאשר תחושת הבטן שלך כלפיה מלכתחילה חיובית ונעימה בנושא התאמה לאופי שלך.
גם בחיים שמחוץ לכלוב, הבחירות שלנו בבנות זוג פוטנציאליות הן במי שאנו מרגישים כנגישות לנו, ונמנעים בחכמה מאינטראקציה עם מי שכבר מלכתחילה האינטואיצה מספרת שהיא כנראה תתאים יותר לאחר.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
גאה להיות מושפל כתב/ה:

נשמע שהשולטות לא מתאימה לך ולא נעימה לך. אל תפנה אליה.
ואני אומרת את זה לא מציניות. אלא ממקום שמנסה לחזק אותך ולהגיד, תבחר גם אתה. תהיה במקום בוחר של מה הוא רוצה ומה מתאים לו.
הפרופילים האלו נועדו להציג אותנו נשים/גברים/ אג'נדר כדי שמי שמוצא התאמה יפנה אלינו. ואם לא מושך או אותך, אז תבחר באמת שתבחר לא
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
גאה להיות מושפל כתב/ה:

נשמע שהשולטות לא מתאימה לך ולא נעימה לך. אל תפנה אליה.
ואני אומרת את זה לא מציניות. אלא ממקום שמנסה לחזק אותך ולהגיד, תבחר גם אתה. תהיה במקום בוחר של מה אתה רוצה ומה מתאים לך.
הפרופילים האלו נועדו להציג אותנו נשים/גברים/ אג'נדר כדי שמי שמוצא התאמה יפנה אלינו. ואם לא מושך אותך, אז תבחר באמת שתבחר לא
dark enlightment​(שולט)
dark enlightment​(שולט) • 13 באוג׳ 2025
אני מודה שגם אני לא מבין את עניין הדיק פיק.
נראה לי זה סוג של הטרלה.

להוציא "תגובה" ממישהי.
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 14 באוג׳ 2025
Sunna סאנה​(שולטת) • 14 באוג׳ 2025
פישוטו כתב/ה:
למרות הדברים של goddess v והחיזוק משאר הנשים אני כן רוצה לתרום טיפ אחד.

לאלה שכבר כן הגיעו לשיח מיני ועל פנטזיות, לאלה שיודעים מתי זה נכון והצליחו בסוף לפתח שיח בדסמי באתר בדסמ.

כשאתם משתפים על פנטזיות אל תכתבו "אני רוצה לשרת אותך ולהעריץ ולהיות מתחתייך" זה זול ולא הפואנטה בשיחה ראשונית.

במקום זה תכתבו מה זה עושה לכם לשרת/להעריץ/הכנס פטיש פנטזיה אחרת.
מה זה עושה לכם באופן כללי, איך אתם ניגשים לקינק שלכם ומה מדליק ומניע אתכם.
תעשו את זה באופן מנותק מהאשה שאתם מדברים איתה עד שהיא לא מכניסה את עצמה למשוואה.

אין באמת סלידה משיח מיני או בדסמי, בסוף זה המכנה המשותף שמשך אותנו לאתר.
הסלידה וההטרדה שמורגשת בצדק מגיעה כשמלבישים את הפנטזיות על אדם אחר בלי אישור והסכמה ממנו.
אפילו אם זו רק הודעה קטנה.

מאוד מאוד נכון ומדויק בעיני כמי שתקבל את ההודעה.
כשכותבים לי עלי ואפילו לא הכרנו אני נכבית. כשכותבות-ים לי על החוויה הבדסמית לעומת זאת, אני יודעת שיש להם יכולת להתרחק רגע מהמיניות מיידית בשיחה ולדבמתוך התבוננות עצמית, זה אומר לי שהם השקיעו מחשבה בבדסם שלהם ולא רק חשק מיני ופנטזיות.
זה גם מספר על יכולת תקשורת.
כמו שarchangel אמרה, אכן לא סביר שמי שצריך את הפוסט יקרא ויפנים את הפוסט
אבל לעתיד רחוק בו מישהו-י יחפשו טיפים, לא יודעת, שיהיה.