בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דתיים בכלוב

אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
לפני 5 חודשים • 12 באוג׳ 2025

Re: אתה משהו אתה :)

אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 12 באוג׳ 2025
Shish כתב/ה:
אלפא-בטא כתב/ה:
Shish כתב/ה:
גדלתי בחילונית, כשהתבגרתי פיתחתי חיבור משלי לדת. אני לא דתייה, אבל הדיון הזה מרתק בעיניי: איך מיישבים את הסתירות בין כל האיסורים החמורים והיצר שמשתלט לבין האמונה והשאיפה לעמוד בציפיות ובציוויים? הסדרה האחרונה של פוסטים על סקס אסור בין נערים בישיבה נהדרת, ועדיין לא שמעתי הסבר הגיוני אחד לאיך ולמה אנחנו כל כך בסדר עם לשפוך זרע לריק (כרת מישהו??) מהרגע שגילינו שכפות רגליים מחרפנות אותנו אי שם בתחילת ההתבגרות המינית. האם התבגרות מינית היא מעוותת? האם אסור או שמא צריך לאונן?? וזה לפני שנגענו בהתנסויות חד מיניות, מסקרנות או בכפייה... הו, מגוון השאלות שיש לי לכולכם בנושא...

הי icon_smile.gif
לא תמצאי בזרם המוצהר של מי מתתי המגזרים הדתיים היתר כלשהוא "לשפיכת זרע לבטלה".
כן ישנם קולות שמתייחסים לקושי ולאתגר, ואף בקיצון מי שהתיר (לא זוכר מי ואיפה).
בקצרה, זכר שגדל בתוך מסגרת הלכתית מסויימת יחוש קונפליקט בין היצר ובין הדרך הביולוגית לפרוק אותו.
זכר שהלך כברת דרך וחצה את הרוביקון, כנראה שיתמלא רגשות אשם רגע אחרי שחווה את השפיכה.
רגשות אשם שלעיתים מלווים בהפניית הראש מעלה, להסביר "לו" על המבחן המאתגר ש"הוא" העמיד אותם לפניו, ומבקשת מחילה על כך ששוב נכשלו, ולעיתים קבלה עצמית חסרת יכולת מימוש להימנע מכך להבא.
וכמו בכל דבר, ההרגל מקהה את האשמה, וישנם לא מעטים שחצו את הרוביקון הנוסף, שבגדתו השנייה הכרה עצמית בהיותם בני אנוש, ואף לו רצו אידיאלית "לשמור על עצמם" הדבר אינו מתיישב עם הצרכים הבסיסיים שלהם.
וישנם רוביקונים נוספים,
אבל בגדתם השנייה, ישנה רק קליפה "דתית" הסטוריה של חיים במסגרת כזו ועוד גוונים רבים של בחירת מסלול חיים אישי.

כתבת נהדר וזה מרגיש כל כך מחובר למציאות הלא-פשוטה של להתבגר בתוך כזה סיבוך. אבל אתה, יקירי, משהו מיוחד. באמת.

תודה רבה!!!!!! ❤️
mister z​(שולט)
mister z​(שולט) • 12 באוג׳ 2025
Shish כתב/ה:
גדלתי בחילונית, כשהתבגרתי פיתחתי חיבור משלי לדת. אני לא דתייה, אבל הדיון הזה מרתק בעיניי: איך מיישבים את הסתירות בין כל האיסורים החמורים והיצר שמשתלט לבין האמונה והשאיפה לעמוד בציפיות ובציוויים? הסדרה האחרונה של פוסטים על סקס אסור בין נערים בישיבה נהדרת, ועדיין לא שמעתי הסבר הגיוני אחד לאיך ולמה אנחנו כל כך בסדר עם לשפוך זרע לריק (כרת מישהו??) מהרגע שגילינו שכפות רגליים מחרפנות אותנו אי שם בתחילת ההתבגרות המינית. האם התבגרות מינית היא מעוותת? האם אסור או שמא צריך לאונן?? וזה לפני שנגענו בהתנסויות חד מיניות, מסקרנות או בכפייה... הו, מגוון השאלות שיש לי לכולכם בנושא...

בדסם לא בהכרח סותר את ההלכה אבל אין ספק שכמעט בלתי אפשרי לממש במסגרת החברה הדתית
לגבי השאלות שלך
גם מי שנופלים בשפיכת זרע (כולל אני) לא בהכרח רואים את זה כמשהו בסדר או תקין אצל הרוב זה יותר דומה לאדם שמנסה להפסיק לעשן את יודעת שזה לא בריא וכנראה תצטערי על הסיגריה רגע אחרי זה גם אולי יהיה מלווה בתחושות אשם אבל ברגע עצמו בכל זאת תדליקי סיגריה
כנל לגבי איסורים אחרים

רוב הדתיים מחזיקים בראש שתי פרסונות שונות האדם שאני רוצה להיות מבחינה דתית והאדם אם היצרים שאני היום הקושי הוא לגשר בין שתיהן
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 12 באוג׳ 2025
טוב, יהוה שולט אכזר וסדיסט כבר במקורות
ואחת מנקודות הגאווה של היהדות היא הציות המוחלט של "נעשה ונשמע"

אז זה בדס"מ הדת היהודית זה רק הגיוני, לא?
Shish​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 13 באוג׳ 2025

תודה רבה!

Shish​(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
mister z כתב/ה:
Shish כתב/ה:

בדסם לא בהכרח סותר את ההלכה אבל אין ספק שכמעט בלתי אפשרי לממש במסגרת החברה הדתית
לגבי השאלות שלך
גם מי שנופלים בשפיכת זרע (כולל אני) לא בהכרח רואים את זה כמשהו בסדר או תקין אצל הרוב זה יותר דומה לאדם שמנסה להפסיק לעשן את יודעת שזה לא בריא וכנראה תצטערי על הסיגריה רגע אחרי זה גם אולי יהיה מלווה בתחושות אשם אבל ברגע עצמו בכל זאת תדליקי סיגריה
כנל לגבי איסורים אחרים

רוב הדתיים מחזיקים בראש שתי פרסונות שונות האדם שאני רוצה להיות מבחינה דתית והאדם אם היצרים שאני היום הקושי הוא לגשר בין שתיהן

תשובה אישית מעניינת ומפורטת. הנסיון לגשר בין שני הצדדים שבנו קיים גם אצל חילוניים, אבל אני יכולה רק לנחש שהוא הרבה יותר מורכב אצל דתיים.
אני מקווה שאתה מוצא את המקום שלך באמצע, ושאתה חי בשלום ובהנאה, וגם באמונה.
דתי אמיץ
לפני 5 חודשים • 14 באוג׳ 2025

Re: דתיים בכלוב

דתי אמיץ • 14 באוג׳ 2025
[quote="randos"]אז מסתבר שיש פה כאלה, אני לא היחיד (היי לכולם).
אז :
א. ספרו קצת על עצמכם, האם אתם רווקים או נשואים?
ב. איפה הבדסמ נמצא בחיים שלכם?
ג. איך זה מסתדר לכם עם החלק הדתי בחיים?
ד. מה אתם מחפשים פה?
ה. האם היה מעניין אתכם קבוצת טלגרם (באנונימיות כמובן ובאיזון מגדרי)?

א. רווק, מבחירה.
ב. בראש, במחברות, בבלוג ובחלומות.
ג. זו רק בעיה אחת ממכלול.
ד. למזער נזקים.
ה. לא, ממש לא, בזמנו ניסיתי לעשות את זה ב"דיסקורד" עם מטפל חילוני שרצה לעזור והציע את כל המהלך, ההגדרה של "דתי" רחבה מאוד, וזו בעיה, לגבי האיזון המגדרי, תחסכו מעצמכם אשליות, חוסר האיזון כאן יהיה קיים, לדעתי, גם בקבוצה חיצונית, בקבוצה ההיא זה היה 1/10.
לא התעסקתי בקבוצה מאז פרוץ המלחמה.

בקשר לדיונים שעלו כאן, כותב כבר זמן מה סיפור שבין השאר יציג חלק מהדילמות והתובנות שבאמתחתי, וגם עובד על יצירות אחרות, כמין "אחר" וד"ל.
ArchAngel​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 15 באוג׳ 2025
ArchAngel​(שולטת) • 15 באוג׳ 2025
לא דתיה, וגם מעולם לא הייתי אבל נשואה לדתי שהכרתי כאן.
לפני שהתחתנו נתקלתי במלא דתיים בכלוב ובעוד מרחבים קינקיים.
והמשותף לכולם היה שחשבו שהם היחידים שבעולם, חריגים במיוחד, "שדתיים אחרים לא עושים דברים כאלו" ורק בהם משהו "דפוק".

אבל לא, אפילו להפך. ככל שאדם היה יותר דתי, ככה היצרים המודחקים שלו אפילו גרמו להפוך להיות יותר קינקי.
כל דתי קינקי שפגשתי התעלה בפנטזיות שלו על חילוני ממוצע.
כי חילונים לא עושים מזה "ביג דיל", זה הופך עבור רבים לשגרה, ושגרה היא שוחקת.

זה כמו שלא תתרגשו מלעלות לרכב ולנהוג, כי אתם עושים את זה בשגרה מבלי לחשוב פעמיים, אבל מישהו שאין לו כסף לאחד, ואולי מגיע מאיזה רקע שבו אין אף רכב בנמצא, ואולי אפילו גחמה חומרית שלא צריך להיכנע לה, יתרגש כל כך כאילו קרה הבלתי יאומן.

אצל דתיים המחשבה "שזה אסור" (למרות שהלכתית לא בהכרח, אבל חברתית לגמרי) או לפחות היה אסור הרבה שנים עד שלא התחילו להשלים עם עצמם- מציתה בהם יצרים שאף חילוני לא יבין.

אני אגיד בגדול לכל דתי שמתבייש בעצמו, שהוא לא לבד. שזה לא משהו של "צבועים", "ואיך הוא מעיז לפנטז על זה עם כיפה על ראשו" ועוד אמירות ששמעתי.
שהוא נורמלי, ולא יוצא דופן בכלל. וזה לא קורה רק לדתיים "מהשוליים".
אני אפילו הכרתי גם אנשי דת, כלומר בעלי תפקידים שונים, שבחיים לא היו מנחשים עליהם והם לא היו צבועים מבחינתי אלא פשוט אנושיים.
הם עברו תהליך טבעי שהיה קורה לכל אדם שאומרים לו שהמיניות שלו, אפילו הזו הונילית, היא חטא איום, ובטח ככל שהוא התקדם במעמד והיה צריך גם להוות דוגמא מושלמת לאחרים.

מבחינתי אין בזה "יצר הרע" אלא יצר הרע מגיע כשאדם שונא את עצמו על מי שהוא.
כי הדחף תמיד נשאר שם, אתם לא תמחקו את זה מעצמכם כמו שלא תמחקו את היותכם סטרייטים.
אתם במילא תממשו את זה, פשוט אם תמגשו ממקום של שנאה עצמית אתם תפגעו בעצמכם ואפילו באחרים בדרך.
זה בסדר להיות בדס"מי, וזה במילא לא עניין של בחירה.
הבחירה היא איך לממש את זה בצורה בריאה, ואפילו בצורה שלא בהכרח סותרת את הערכים הדתיים שלך.
וזה אפשרי רק אם מפסיקים לשנוא את עצמך ולראות בעצמך חוטא- אחרת אתה באמת הופך לאחד.
טלי35​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 15 באוג׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 15 באוג׳ 2025
דתיים בדס"מים זה ה-דבר 😈😈😈
wolfer​(נשלט)
לפני 5 חודשים • 17 באוג׳ 2025
wolfer​(נשלט) • 17 באוג׳ 2025
אז גם אני אצטרף...
דתי לאומי (על הרצף הדתי), נשוי.
הבדסמ פוגש אותי במקומות שונים, לא רואה סתירה (או סטירה 😀) בין הדת לבדסמ מאחר ותמיד צריך למצוא את האיזון בין הדברים בחיים.
מוזמנים תמיד לקרוא את הבלוג שלי להבין קצת יותר ממני
טלי35​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 17 באוג׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 17 באוג׳ 2025
צור איתן כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
דתיים בדס"מים זה ה-דבר 😈😈😈

למה?

כי אנחנו מגניבים ושווים!

(והלוואי אמצא פה מישהו כזה, שיהיה השקע לתקע שלי.
ה FLR שלי,
שקעים לכל קמריי.

יכול להיות מושלם 😍