|
|
לפני 5 חודשים •
18 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
18 באוג׳ 2025
קשירה לשם אהבה • 18 באוג׳ 2025
אממ טוב אם כולם הגיבו אגיב גם...
אני דתל, נשוי++ הבדסמ פוגש אותי בכל מקום בחיים.. זה הולך איתי פשוט.. כשהייתי רווק הייתי בטוח שזה יעבור עם הזמן אבל גיליתי שזה לא הולך לשום מקום. זה כאן כדי להשאר.. ניסיתי לשתף את אישתי בעדינות. מבחינה הלכתית אחרי החתונה אין בעיה לבצע את רוב האקטים שבינו לבינה. אני חושב שהמסגרת הדתית בזוגיות אפילו מעצימה את הריגוש כשמותרים ועושים את זה מאהבה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
18 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
18 באוג׳ 2025
hypnoking(שולט) • 18 באוג׳ 2025
טוב, אני מניח שאני גם ארשום
דתל רווק הבדסמ לא פוגש אותי הרבה כי אני מחפש סוג מאוד מסויים של שליטה שעדיין לא הצלחתי למצוא מישהי שתזרום איתי לזה באופן קבוע (שלא לדבר על זה שהנישה שאני מחפש היא משהו שכמעט ולא מדברים עליו בכלוב) נ.ב למי שתוהה מה אני מחפש רק תסתכלו על היוזר שלי- המבין יבין |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
mainx זוג(שולט) • 19 באוג׳ 2025
זוג נשוי (דתי לאומי) -שולט ונשלטת מקולרת.
שומרים על גבולות ועקרונות ברורים שמאפשרים לשלב את אורח החיים הדתי ויחסי שליטה בפרוטוקול גבוה 24/7. לא יוצאים למסיבות בימי שישי כי שומרים שבת. לא אוכלים מאכלים שאינם כשרים באירועים ומאנצים. לא יצאנו לבילוי ואירועים בתשעת הימים. הילדים שלנו (3 שיהיו בריאים) כבר גדולים והם גדלו במשפחה שאמא משרתת את אבא. לכן הם רגילים לזה. שורה תחתונה- שלמים עם מה שאנחנו ומאושרים). לא חושב שצריכה להיות קבוצה מיוחדת לדתיים, שכל אחד יחליט לעצמו מה הגבולות שלו. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
hypnoking כתב/ה: טוב, אני מניח שאני גם ארשום
דתל רווק הבדסמ לא פוגש אותי הרבה כי אני מחפש סוג מאוד מסויים של שליטה שעדיין לא הצלחתי למצוא מישהי שתזרום איתי לזה באופן קבוע (שלא לדבר על זה שהנישה שאני מחפש היא משהו שכמעט ולא מדברים עליו בכלוב) נ.ב למי שתוהה מה אני מחפש רק תסתכלו על היוזר שלי- המבין יבין חיבור רגשי עמוק בין שולט לנשלטת מאפשר היפנו בצורה מושלמת- אומר מי ניסיון . לא הייתי מגדיר את זה כתנאי בתחילת היחסים. זאת דעתי, חלילה לא נותן עצות ולא מנסה ללמד את אף אחד) |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
mister z(שולט) • 19 באוג׳ 2025
mainx זוג כתב/ה: זוג נשוי (דתי לאומי) -שולט ונשלטת מקולרת.
שומרים על גבולות ועקרונות ברורים שמאפשרים לשלב את אורח החיים הדתי ויחסי שליטה בפרוטוקול גבוה 24/7. לא יוצאים למסיבות בימי שישי כי שומרים שבת. לא אוכלים מאכלים שאינם כשרים באירועים ומאנצים. לא יצאנו לבילוי ואירועים בתשעת הימים. הילדים שלנו (3 שיהיו בריאים) כבר גדולים והם גדלו במשפחה שאמא משרתת את אבא. לכן הם רגילים לזה. שורה תחתונה- שלמים עם מה שאנחנו ומאושרים). לא חושב שצריכה להיות קבוצה מיוחדת לדתיים, שכל אחד יחליט לעצמו מה הגבולות שלו. סתם מסקרנות נפגשת מתוך כוונה לקשר בדסמי או שזה משהו שגיליתם ביחד? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
mister z כתב/ה: mainx זוג כתב/ה: זוג נשוי (דתי לאומי) -שולט ונשלטת מקולרת.
שומרים על גבולות ועקרונות ברורים שמאפשרים לשלב את אורח החיים הדתי ויחסי שליטה בפרוטוקול גבוה 24/7. לא יוצאים למסיבות בימי שישי כי שומרים שבת. לא אוכלים מאכלים שאינם כשרים באירועים ומאנצים. לא יצאנו לבילוי ואירועים בתשעת הימים. הילדים שלנו (3 שיהיו בריאים) כבר גדולים והם גדלו במשפחה שאמא משרתת את אבא. לכן הם רגילים לזה. שורה תחתונה- שלמים עם מה שאנחנו ומאושרים). לא חושב שצריכה להיות קבוצה מיוחדת לדתיים, שכל אחד יחליט לעצמו מה הגבולות שלו. סתם מסקרנות נפגשת מתוך כוונה לקשר בדסמי או שזה משהו שגיליתם ביחד? נשואים מעל 30 שנה. גיליתי לשפחתי (אשתי) את העולם הבדסמ וזה התאים לה ככפפה ליד) |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
מרגש!! מרגש שהרבה שנים ביחד!! ושזה היצליח ומצליח!! יש תקוווה לכוווולם!!! 🙏
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
- ריקוד מושחת - • 19 באוג׳ 2025
]זוג נשוי (דתי לאומי) -שולט ונשלטת מקולרת.
שומרים על גבולות ועקרונות ברורים שמאפשרים לשלב את אורח החיים הדתי ויחסי שליטה בפרוטוקול גבוה 24/7. לא יוצאים למסיבות בימי שישי כי שומרים שבת. לא אוכלים מאכלים שאינם כשרים באירועים ומאנצים. לא יצאנו לבילוי ואירועים בתשעת הימים. הילדים שלנו (3 שיהיו בריאים) כבר גדולים והם גדלו במשפחה שאמא משרתת את אבא. לכן הם רגילים לזה. שורה תחתונה- שלמים עם מה שאנחנו ומאושרים). לא חושב שצריכה להיות קבוצה מיוחדת לדתיים, שכל אחד יחליט לעצמו מה הגבולות שלו. סתם מסקרנות נפגשת מתוך כוונה לקשר בדסמי או שזה משהו שגיליתם ביחד? נשואים מעל 30 שנה. גיליתי לשפחתי (אשתי) את העולם הבדסמ וזה התאים לה ככפפה ליד) |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
סיסי עם סינר(נשלט){נשלט} • 20 באוג׳ 2025
אני דתי לייט כיפה סרוגה
לפני שנים רבות נחשפתי לבדסמ דיברתי בגלוי ובלי רמזים אם אשתי לצערי היא לא מתחברת כלל לנושא . גם לא הכי קטן שיש.. פשוט לא מוכנה.. זה חסר לי. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
21 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
21 באוג׳ 2025
שומר הכלוב(נשלט) • 21 באוג׳ 2025
בס"ד 😆
מגיע מעומק המגזר החרדי ומשתייך לחסידות כלשהי ממרכז הארץ. כן אלה עם השטריימל והגרביים הלבנות והפלאג בתחת. כזה שתוקע בשופר ומנענע את הלולב על בסיס יומי. אני נשוי אחרי שהכרנו בשידוך בגילאי 18 אחרי פגישה אחת. הבדס"מ שלי נמצא בתוכי והצורך בהתמסרות כאב וריצוי הוא משמעותי ומלווה אותי במשך היום. היא מתבטאת בקשרים קצרים או משמעותיים יותר. תלוי איך ומה שנכתב למעלה (ממש). אני חי בדיסוננס עם הבדס"מ שלי והצורך בלהתעטף בטלית צחורה ולהתעטר בתפילין בבית הכנסת הוא קיומי, כמו הצורך שלי לדמם מכאב וסבל לאושרה וסיפוקה של השולטת. להיות ולהיראות כמו חילוני או להיות ולהיראות כמו חרדי (מחליף בגדים ברכב משחור לבן מכופתרת לזנותי ב3 דקות). זה אולי הערך המוסף שאני מביא כנשלט, ההבנה עמוקה בהתמסרות ממקום טהור ובהתפשטות מהצרכים והרצונות שלי עבורה כהיא התורה שינקתי מילדות. פ פעם ניסיתי להדחיק את אלוקים כדי לחיות את הבדס"מ או שנסיתי להדחיק את הבדס"מ כדי לחיות את אלוקים. קצת התייאשתי מהקרעים האלה עד שלמדתי לחיות עם זה ולשמוח עם מה שיש כי זה מה שהופך אותי למיוחד יותר 🖕 נ.ב ( יש מצב שלאט לאט הבדס"מ נוכח יותר ממנו ואני מכה על חטא והלוואי ויכולתי לוותר על הבדס"מ) |
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 22 באוג׳ 2025
שלום וברכה - אצטרף גם ואתן את השנקל שלי
אני דתי, חרדל"י... וגרוע מכל: רב (לא רק בתואר אלא בפועל) א. ספרו קצת על עצמכם, האם אתם רווקים או נשואים? אני נשוי עם ילדים, כמעט 20 שנים. אשתי לא יודעת מהעניין ואין סיכוי שתדע ממנו. ב. איפה הבדסמ נמצא בחיים שלכם? מאז שגיליתי בעזרת האינטרנט את הדבר הזה, אני להוט לשלוט. מצד אחד חיי היום יום שלי לא קשורים לזה בכלל, מצד שני לרב יש הרבה כח בידיים. אני משתדל מאד לא לתת לזה להשתלט עליי כשאני מייעץ לתלמידים, אנשים או נשים. לממש את התאווה הזו לא יצא לי. רק לקרוא סיפורים ולצפות בסרטונים ולשפוך זרע. היה לי קשר וירטואלי משמעותי אחד עם מישהי מפה, מהאתר. חילוניה למהדרין - חשבתי, קיוויתי ובאותה מידה חששתי שזה יתקדם לקשר במציאות, אבל זה לא קרה. ג. איך זה מסתדר לכם עם החלק הדתי בחיים? זה לא. זו סתירה מובהקת שאני לא מצליח ליישב. אני מודה מול עצמי שזו נקודה שאני לא מצליח לנצח בה את היצר, בוכה על זה באלול ובימים הנוראים, וחוזר חלילה. נהנה ובוכה, נהנה ובוכה. ד. מה אתם מחפשים פה? נשלטת, להתחיל וירטואלית ולבנות אמון והבנה. ואז להצליח לקבל אומץ לצאת מהאנונימיות וההגנה של האינטרנט ולהגיע למפגשים אמיתיים. ה. האם היה מעניין אתכם קבוצת טלגרם (באנונימיות כמובן ובאיזון מגדרי)? כן |
|
|