אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דתיים בכלוב

mainx זוג​(שולט)
לפני 5 חודשים • 22 באוג׳ 2025

לא בשמיים היא

mainx זוג​(שולט) • 22 באוג׳ 2025
ניצחתי ואנצח כתב/ה:
שלום וברכה - אצטרף גם ואתן את השנקל שלי
אני דתי, חרדל"י... וגרוע מכל: רב (לא רק בתואר אלא בפועל)

א. ספרו קצת על עצמכם, האם אתם רווקים או נשואים?
אני נשוי עם ילדים, כמעט 20 שנים. אשתי לא יודעת מהעניין ואין סיכוי שתדע ממנו.

ב. איפה הבדסמ נמצא בחיים שלכם?
מאז שגיליתי בעזרת האינטרנט את הדבר הזה, אני להוט לשלוט. מצד אחד חיי היום יום שלי לא קשורים לזה בכלל, מצד שני לרב יש הרבה כח בידיים. אני משתדל מאד לא לתת לזה להשתלט עליי כשאני מייעץ לתלמידים, אנשים או נשים.
לממש את התאווה הזו לא יצא לי. רק לקרוא סיפורים ולצפות בסרטונים ולשפוך זרע. היה לי קשר וירטואלי משמעותי אחד עם מישהי מפה, מהאתר. חילוניה למהדרין - חשבתי, קיוויתי ובאותה מידה חששתי שזה יתקדם לקשר במציאות, אבל זה לא קרה.

ג. איך זה מסתדר לכם עם החלק הדתי בחיים?
זה לא. זו סתירה מובהקת שאני לא מצליח ליישב. אני מודה מול עצמי שזו נקודה שאני לא מצליח לנצח בה את היצר, בוכה על זה באלול ובימים הנוראים, וחוזר חלילה. נהנה ובוכה, נהנה ובוכה.

ד. מה אתם מחפשים פה?
נשלטת, להתחיל וירטואלית ולבנות אמון והבנה. ואז להצליח לקבל אומץ לצאת מהאנונימיות וההגנה של האינטרנט ולהגיע למפגשים אמיתיים.

ה. האם היה מעניין אתכם קבוצת טלגרם (באנונימיות כמובן ובאיזון מגדרי)?
כן

אח יקר ואהוב,
הסיפור שלך נוגע ללב ובפרט שיש לנו הרבה משותף (מי הפתיח אתה יכול להשיג שכותב לך השולט שבזוג).
הסתרתי מאשתי הצדיקה והאהובה את הצורך שלי לבדסמ במשך כ-20 שנה. חיפשתי את זה בחוץ (בדיוק כמוך-קשר וירטואלי). עד שהצורך בשליטה ובדסמ גבר עלי וגם רצון לשקיפות שמגיעה לאשתי היקרה.
כמעט הגענו לגירושין כי לא רציתי לספר לה פשוט אמרתי שלא יכולים להמשיך ככה.
ואז, כשכבר לא היה מה לעבד חשפתי לפניה את הצורך המובהק שלי לשליטה. הסברתי לה איך זה מרגיש ו......קבלתי תשובה מפתיעה:
אדוני/בעלי, אני תמיד הייתי מובלת, תמיד הסתכלתי עליך מלמטה בהרצה ובהכנעה רק לא ידעתי לבטא זאת בדרך הנכונה.
חצי שנה אחרי השיחה הזאת היה לנו טקס מדהים שלא יורד בחשיבותו מחופה וקידושין- טקס קילור.
מאז אין אדם מאושר ממני, אין אדם שלם עם עצמו ממני.
אשתי/שפחתי רואה את השורות שאני כותב לך כי הגישה למנוי שלנו בכלוב היא משותפת.
עושים הכל ביחד- "באם ביחד, הולכים ביחד".

לא מנסה לתת עצות חלילה. רק במקרה שלנו האושר והיהלום שבכתר היה כל הזמן בהשג יד - רק היה צריך למצוא את המילים הנכונות והכנות.

שנשמע בשורות טובות בע"ה בקרוב!
שבת שלום וחודש טוב!
ניצחתי ואנצח​(שולט)

Re: לא בשמיים היא

ניצחתי ואנצח​(שולט) • 22 באוג׳ 2025
[/quote]

אח יקר ואהוב,
הסיפור שלך נוגע ללב ובפרט שיש לנו הרבה משותף (מי הפתיח אתה יכול להשיג שכותב לך השולט שבזוג).
הסתרתי מאשתי הצדיקה והאהובה את הצורך שלי לבדסמ במשך כ-20 שנה. חיפשתי את זה בחוץ (בדיוק כמוך-קשר וירטואלי). עד שהצורך בשליטה ובדסמ גבר עלי וגם רצון לשקיפות שמגיעה לאשתי היקרה.
ואז, כשכבר לא היה מה לעבד חשפתי לפניה את הצורך המובהק שלי לשליטה. הסברתי לה איך זה מרגיש ו......קבלתי תשובה מפתיעה:
אדוני/בעלי, אני תמיד הייתי מובלת, תמיד הסתכלתי עליך מלמטה בהרצה ובהכנעה רק לא ידעתי לבטא זאת בדרך הנכונה.
חצי שנה אחרי השיחה הזאת היה לנו טקס מדהים שלא יורד בחשיבותו מחופה וקידושין- טקס קילור.

לא מנסה לתת עצות חלילה. רק במקרה שלנו האושר והיהלום שבכתר היה כל הזמן בהשג יד - רק היה צריך למצוא את המילים הנכונות והכנות.

שנשמע בשורות טובות בע"ה בקרוב![/quote]

תודה רבה
א. זה לא המצב אצלנו. ברוך ה' חיי הנישואים שמחים ומאושרים, גם המין טוב וכיפי. לא הגעתי עם עצמי בנפש למידה כזו של צורך בזה.
זה בהחלט משהו שאני רוצה מאד, אוהב מאד ומוכן לקחת את הסיכון שיש בזה לשלם מחירים גבוהים.
אבל אני מוכן לזה רק כי זה סיכון ולא כי זה ודאי...
לכן, לא אחשוף אותה לזה - מה גם שמחיי המין שלנו די ברור שהיא לא בכיוון של זה בכלל.
אבל תודה בכל מקרה על היחס ועל הסיפור.

ב. ובכל זאת שאלה - מה רמת הדתיות שלכם? זה קשור לעצם הנושא של השרשור הזה. אבל נדמה לי שברמת הדתיות שאנחנו חיים בה (אין סרטים, אין ספרי רומנים וכדומה, אין מוזיקה לועזית או ישראלית - כלומר במידה מרובה התרבות שלנו היא תרבות מאד חרדית ומאד שמרנית] הסיכוי שהיא בכלל תבין על מה אני מדבר, קלוש עד לא קיים.
mainx זוג​(שולט)

ניצחתי ואנצח כתב/ה:

אח יקר ואהוב,

שנשמע בשורות טובות בע"ה בקרוב![/quote]

ב. ובכל זאת שאלה - מה רמת הדתיות שלכם? זה קשור לעצם הנושא של השרשור הזה. אבל נדמה לי שברמת הדתיות שאנחנו חיים בה (אין סרטים, אין ספרי רומנים וכדומה, אין מוזיקה לועזית או ישראלית - כלומר במידה מרובה התרבות שלנו היא תרבות מאד חרדית ומאד שמרנית] הסיכוי שהיא בכלל תבין על מה אני מדבר, קלוש עד לא קיים.[/quote]

ביומיום שלנו אנחנו מנהלים אורח חיים דתי לחלוטין.
למרות העיסוק העיקרי שלי בתחומים הטכניים אני גם מלמד תורה והלכה (יש כאלא שפונים אלי בתואר "רב" - לא אוהב את זה).
וכן, גם לאשתי לא היה מושג על מה אני מדבר.
כששאלתי אותה האם היא יודעת מה זה בדסמ, התשובה הייתה- סוג של פורנו)))))))
ואז התחיל תהליך למידה, חינוך, התפתחות.
נסתרות דרכי ה')

לא מנסה לשכנע אתך בכלום חלילה. אתה תעשה את מה שטוב לך ואת מה שאתה מבין.

הולך להכין שבת....כי מי שטורח בשישי וכו'
מוזמן לכתוב בפרטי אם תרצה.
באהבה!
ArchAngel​(שולטת)

ArchAngel​(שולטת) • 22 באוג׳ 2025
mainx זוג כתב/ה:

אני לא מכירה אתכם אישית אז אני לא קובעת עובדות ספציפיות עליכם, ועם זאת אני חושבת שמקרים כאלו של דינמיקות שולט-נשלטת מתקבלות "יותר טוב" אצל זוגות דתיים כי לא סותר את החינוך שמרני שבו הגבר מוביל והאישה מובלת.
יחסי שליטה מרגישים כמו סוג של המשך של הנרטיב הזה של "ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך" וכו' ואין איזשהו איסור הלכתי כשמדובר בזוג שנשוי זה לזו.

אני יכולה להבין למה גבר דתי ירגיש נבוך לדבר על תשוקות מיניות, יהיו אשר יהיו (זה מרגיש כמו חטא למרות שבקטע אירוני דווקא לא לדבר עם אשתך מוביל לחטא, כשמחפשים בחוץ)
אבל אני לא חושבת שלאישה דתיה ממוצעת תהיה בעיה שבעלה יוביל במיטה ואפילו ישלוט כל עוד הוא לא יפתח את הנושא עם כותרות פורנוגרפיות ויתחיל מאקטים אקסטרימלים.

"הבעיה" מתחילה כשיש דיסוננס בין האופן שבו האדם הדתי חונך שהוא אמור להתנהל לבין המשיכה שלו.
גברים "לא אמורים להישלט", כיבכול. אני יודעת שזה לא פוסח על העולם החילוני, אבל בעולם שמרני זה ניכר יותר ופחות מתגמש.
וכך גבר דתי נשלט מסוכסך עם עצמו יותר ממקבילו השולט, וגם חי בחשש שאשתו יכולה לתפוס אותו פחות "גבר" רק מעצם הבקשה שלו.

כי אצל השולט במקרה הכי גרוע היא תסרב, אבל עדיין תמשיך לראות בו גבר מוביל כי זה לא שהוא ביקש משהו שסותר את זה.
עוד הבדל הוא שבמקרה של נשלט לא מספיק שהאישה רק תסכים, היא צריכה להשתוקק להיכנס לתפקיד.
אולי אפשר להישלט פסיבית, להיות מובלת, שבעלך יכתיב את הרצונות שלו ואת תזרמי להגשים לו אותם למרות שאישית את לא נמשכת לפנטזיה אבל כן לרעיון של לשמח אותו.
אבל אי אפשר לשלוט פסיבית, אם הנשלט רק יכתיב מה שהוא רוצה ואת לא לוקחת את המושכות כי זה לא מדבר אליך ואת שם רק מריצוי זה מיותר ומייאש את שניכם.
אז זה הימור רציני יותר שאותו נשלט לוקח, שגם אם אשתו תסכים בשם שלום בית, ולא תשפוט אותו כי האהבה שלה אליו חזקה יותר, זה יהיה כל כך מאולץ, מכבה ומרחיק כי הוא יקבל הוכחה בשטח כמה אשתו לא בעניין של החלק הכי אינטימי בו.

וזה עוד מבלי שהתחלתי לדבר על אישה דתיה בצד השולט.
שלרוב תרגיש כזו אשמה שהיא לא תחשוב לרמוז על זה אפילו. כי זה רק לא מביך אותה אלא כאילו היא ממש פוגעת בגבריות של בעלה.
התפיסה היא שאם היא חושקת ככה בבעלה זו לא חוויה אינטימית אלא בוגדנית מצידה, משהו שפוגע בערכי המשפחה.
שולט לא מרגיש שהוא פוגע בנשיות של אשתו כשהוא רוצה לשלוט בה.
הוא אולי יחשוב שזה "מתעלל מצידו" אבל עם ליטוש נכון של המילים והאקטים זה לא חייב להיעשות באופן ברוטלי כלשהו.
אצל שולטת האשמה יכולה לנבוע רק מעצם הרצון לשלוט, לא משנה איך יתבטא. והיא גם תחשוב שזה לא נשי מצידה. אתה בתור שולט לא חושב שזה לא גברי לשלוט.

בקיצור, נראה שהמצב של שולטים דתיים טוב בהרבה, מאשר של נשלט או שולטת דתיים.
כן, זו לא תחרות. אבל התסריט שאתה מתאר הוא משהו שדתיים נשלטים מרגישים שהוא בגדר נס לא יאמן.
רוב הסיכויים שגם במקרה הנדיר שאשתם שולטת בארון היא אכולת אשמה על זה, לא בדיוק כמו נשלטת דתייה.

*כמובן שיש יוצאים מהכלל וכו' וכו'...
mainx זוג​(שולט)

ArchAngel כתב/ה:
mainx זוג כתב/ה:

אני לא מכירה אתכם אישית אז אני לא קובעת עובדות ספציפיות עליכם, ועם זאת אני חושבת שמקרים כאלו של דינמיקות שולט-נשלטת מתקבלות "יותר טוב" אצל זוגות דתיים כי לא סותר את החינוך שמרני שבו הגבר מוביל והאישה מובלת.
יחסי שליטה מרגישים כמו סוג של המשך של הנרטיב הזה של "ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך" וכו' ואין איזשהו איסור הלכתי כשמדובר בזוג שנשוי זה לזו.

אני יכולה להבין למה גבר דתי ירגיש נבוך לדבר על תשוקות מיניות, יהיו אשר יהיו (זה מרגיש כמו חטא למרות שבקטע אירוני דווקא לא לדבר עם אשתך מוביל לחטא, כשמחפשים בחוץ)
אבל אני לא חושבת שלאישה דתייה ממוצעת תהיה בעיה שבעלה יוביל במיטה ואפילו ישלוט כל עוד הוא לא יפתח את הנושא עם כותרות פורנוגרפיות ויתחיל מאקטים אקסטרימלים.

"הבעיה" מתחילה כשיש דיסוננס בין האופן שבו האדם הדתי חונך שהוא אמור להתנהל לבין המשיכה שלו.
גברים "לא אמורים להישלט", כיבכול. אני יודעת שזה לא פוסח על העולם החילוני, אבל בעולם שמרני זה ניכר יותר ופחות מתגמש.
וכך גבר דתי נשלט מסוכסך עם עצמו יותר ממקבילו השולט, וגם חי בחשש שאשתו יכולה לתפוס אותו פחות "גבר" רק מעצם הבקשה שלו.

כי אצל השולט במקרה הכי גרוע היא תסרב, אבל עדיין תמשיך לראות בו גבר מוביל כי זה לא שהוא ביקש משהו שסותר את זה.
עוד הבדל הוא שבמקרה של נשלט לא מספיק שהאישה רק תסכים, היא צריכה להשתוקק להיכנס לתפקיד.
אולי אפשר להישלט פסיבית, להיות מובלת, שבעלך יכתיב את הרצונות שלו ואת תזרמי להגשים לו אותם למרות שאישית את לא נמשכת לפנטזיה אבל כן לרעיון של לשמח אותו.
אבל אי אפשר לשלוט פסיבית, אם הנשלט רק יכתיב מה שהוא רוצה ואת לא לוקחת את המושכות כי זה לא מדבר אליך ואת שם רק מריצוי זה מיותר ומייאש את שניכם.
אז זה הימור רציני יותר שאותו נשלט לוקח, שגם אם אשתו תסכים בשם שלום בית, ולא תשפוט אותו כי האהבה שלה אליו חזקה יותר, זה יהיה כל כך מאולץ, מכבה ומרחיק כי הוא יקבל הוכחה בשטח כמה אשתו לא בעניין של החלק הכי אינטימי בו.

וזה עוד מבלי שהתחלתי לדבר על אישה דתיה בצד השולט.
שלרוב תרגיש כזו אשמה שהיא לא תחשוב לרמוז על זה אפילו. כי זה רק לא מביך אותה אלא כאילו היא ממש פוגעת בגבריות של בעלה.
התפיסה היא שאם היא חושקת ככה בבעלה זו לא חוויה אינטימית אלא בוגדנית מצידה, משהו שפוגע בערכי המשפחה.
שולט לא מרגיש שהוא פוגע בנשיות של אשתו כשהוא רוצה לשלוט בה.
הוא אולי יחשוב שזה "מתעלל מצידו" אבל עם ליטוש נכון של המילים והאקטים זה לא חייב להיעשות באופן ברוטלי כלשהו.
אצל שולטת האשמה יכולה לנבוע רק מעצם הרצון לשלוט, לא משנה איך יתבטא. והיא גם תחשוב שזה לא נשי מצידה. אתה בתור שולט לא חושב שזה לא גברי לשלוט.

בקיצור, נראה שהמצב של שולטים דתיים טוב בהרבה, מאשר של נשלט או שולטת דתיים.
כן, זו לא תחרות. אבל התסריט שאתה מתאר הוא משהו שדתיים נשלטים מרגישים שהוא בגדר נס לא יאמן.
רוב הסיכויים שגם אם אשתם שולטת בארון היא אכולת אשמה על זה, לא בדיוק כמו נשלטת דתייה.

*כמובן שיש יוצאים מהכלל וכו' וכו'...

דווקא פגשתי לא מעט חרדים-חסידים שמסתדרים מצויין עם מעומד של הנשלטים. בדגש לחסידים
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 22 באוג׳ 2025
ברור שאדם בסוף לומד לקבל את עצמו ולהשלים עם כל החלקים "הסותרים" שבו, החיים מוכיחים לו שאין לו ברירה והמיניות שלו לא נעלמת לשום מקום גם אם הוא ישלם עליה מחיר חברתי של גילוי או שתיקה מבודדת.
ולכן למשל יש גם הומואים חרדים חסידים, כי זה פשוט מי שהם וזה לא יכולים פשוט למחוק את זה מעצמם.
אבל הסיכוי שחרדי חסיד יבוא לאשתו ויגיד לה שהוא נשלט הוא קלוש, ויותר קלוש שזו יוזמה שתבוא ממנה.

דרך המשפחה של בעלי יש לי קרובי משפחה חסידיים. ואני רואה את הנשים שלהן מהססות להעיר ישירות משהו לבעל אלא רק ירמזו בביישנות, אפילו אם הרצון מסתכם בזה שיעבר להם את המלח בדיוק כשהוא באמצע שיחה עם גבר אחר.
אז מישהי מהן שמגלה שיש בה רצון ממש לשלוט ואף להשפיל אותו? היא תקבור את זה בתוכה גם אם ישאל אותה.

לשכנע אישה דתיה להישלט יהיה יותר קל כי זה לא סותר את תפיסת הגבריות של בעלה כפי שמשתקף גם בדת והתרבות.
גבר מוביל ודומיננטי לא סותר ערכי יהדות או של החברה החרדית, אפילו אם הוא אדמו"ר הנערץ בכבודו ובעצמו- זה לא מזעזע לגלות שגם אשתו מעריצה אותו ואפילו נכנעת לו.
אבל לשכנע אותה לשלוט בך זה החלק שיכול לערער לכם את הזוגיות לגמרי, רק בעצם השאלה, בלי קשר לאם תגיעו למימוש או לא.

באשר לכיפה הסרוגה שפחות שמרנים מהם, כמובן שזה יתבטא לייט יותר. אבל זה גם שם להישלט זה לא גברי במיוחד, ולשלוט זה לא שיא הנשיות.
עבד עדין

עבד עדין • 22 באוג׳ 2025
ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית?
mainx זוג​(שולט)
לפני 4 חודשים • 23 באוג׳ 2025

mainx זוג​(שולט) • 23 באוג׳ 2025
עבד עדין כתב/ה:
ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית?

אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה.

איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש.
אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת.
ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה
God Less​(קינקית)
לפני 4 חודשים • 23 באוג׳ 2025

God Less​(קינקית) • 23 באוג׳ 2025
mainx זוג כתב/ה:
עבד עדין כתב/ה:

אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה.

איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש.
אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת.
ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה

אתה מתאר התנהלות שהיא נורמה אצל הרבה מאד משפחות חרדיות/דתיות.
לא חושבת שזה קשור באיזושהי צורה לבדסמ
ניצחתי ואנצח​(שולט)
לפני 4 חודשים • 24 באוג׳ 2025
ניצחתי ואנצח​(שולט) • 24 באוג׳ 2025
שתי הערות -
1. הטענה שלשכנע דתיות להשלט קלה יותר, להבנתי רחוקה מהמציאות. יצא לי במסגרת תפקידי כרב ללוות לא מעט זוגות, אצל רבים היה פער בין המיניות של הגבר למיניות של האשה.
היא חונכה מגיל צעיר שמיניות זה דבר רע, מגעיל ואסור. לעבור משם להנאה ממין זה אתגר שנשים רבות מתמודדות איתו.
לעשות צעד קדימה לשליטה, זה כמעט דמיוני.
נכון ששליטה היא לא רק מין ולא קשורה רק למיניות, אבל זה נתח נכבד.
כשכל הסקס צריך להיעשות בחושך גמור וכשכמות ההגבלות ההלכתיות על יחסים בין איש לאשתו אדירה, המשוכה של שליטה גבוהה מידי.

ב. התיאור של ההתנהלות במשפחת maniax אכן דומה למשפחות רבות מאד. מסכים עם גודלס שזה לא קשור בהכרח לbdsm