|
|
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
ל-דם החדש.
לפני 5 חודשים •
22 באוג׳ 2025
whisperoz • 22 באוג׳ 2025
כתבתי את זה כפוסט, אבל נראה לי הגיוני לפתוח גם דיון.
מעניין אם התחברתן/ם למשהו מהקווים. איזה קו הייתם מוסיפים? איזה קו אתם חושבים שרשמתי ומבחינתכם לא עלה בדעתכם או לא חובה. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לשולטים/ות, לנשלטים/ות. המתחילים/ות. לצעירים/ות ולאלו שמגיעים "באיחור". לפעמים אני רואה פוסטים, שרשורים, האמת שגם פנו אליי בצ'אט, על הקושי בכלוב, מההיכרות, והמצב שלהם. הרי אנחנו מגיעים לכאן ללמוד, לחקור ובסופו של דבר להתנסות ולעשות. (חלק מאיתנו). זה נראה קשה עכשיו, דברים לא מגיעים ולא מצאת פרטנרים, אבל זה גם עובר. רק נכנסתם לקהילה (ימים, שבועות, חודשים אולי גם שנים). אני יודע שאתם מנסים ולא מצליחים. אני יודע כמה זה מסובך, קשה ומתסכל. זה יעבור. כמה דברים, שלי לפחות עזרו, אחרי שלוש שנים כאן. כמה קווים מנחים, שלי, שאולי יעזרו לך. זה עזר לי להיות יותר אני, ולמצוא דברים מדויקים ושמתאימים לי. 1. תבדקו עם עצמכם קודם כל- מה זאת אומרת שאתם פה? תראו פורנו, תקראו בנושא (בעברית וגם באנגלית), תשאלו א.נשים מנוסים יותר ושכבר עברו משהו. תבדקו מה מעניין אתכם ומה עושה לכם את זה, עוד לפני שאתם מגיעים לפרטנר. מי אתם ומי אתם רוצים להיות כאן. 2. תשמרו על עצמכם- גם אם את נשלטת וגם אם אתה נשלט, גם לשולטים ושולטות שבינינו. אם מישהו/י מרגיש לכם לא במקום, אם המקום מפגש לא מתאים, אם דיברת על גבולות בשיחות/התכתבות ויש שינוי לא מותאם, אפשר וצריך להגיד לא, די, מספיק. ולעזוב. אתם/ן לא צריכים להיות במקום שלא טוב לכם גם אם אתה נשלטים. שולטים, זו לא בושה גם. 3. עקביות ואותנטיות- תהיו אתם, אל תנסו להיות מישהו אחר, זה לא יעבוד, זה ירגיש מזויף, ובסופו של דבר זה יתפוצץ. אם אתם לא אוהבים משהו תהיו כנים עם עצמכם ועם מי שאתם מדברים אתו. אני חושב שעקביות ואותנטיות זה בין הדברים החשובים ביותר. הרצון שלנו הוא כנראה לראות ולהכיר אנשים שמתאימים לנו (לידידות, לחברות, לזוגיות). 4. הדבר הבא הוא חשוב ואחראי מצד כולם/ן: אני לפחות, רוצה לראות שהגעת לבדסמ ממקום טוב, ממקום של אהבה למקום הזה, טיפול, עונג, סקרנות וחקירה, מתוך רגשות ותכונות של עצמך ורצון להיות במקום הזה. ולא ממקום של בריחה, מניפולציה (עליי או/ו של עצמך), טראומה, מזה שאת/ה תקועים על משהו או מישהו. לכולנו יש בעיות, טראומות, קשיים וחסרונות. אבל להשתמש בסקס, בבדסמ, במישהו אחר, כדי להעלים או לעבור את אלו, זה נורא. 5. לדעת שאת/ה עוסקים בדברים חיוביים, יש לך חברים וחברות, תחביבים, עיסוקים שלא קשורים לבדסמ. זה דבר חשוב כדי להבין ולראות שהחיים הם לא ממד אחד, אלא מכלול של דברים. שיש לכם חיים מעבר לבדסמ ולכלוב. למשל: שמירה על קשר עם חברים/ות וידידים שלא קשורים לעולם הזה. טיפול מקצועי כלשהו. ספורט ותחביבים. קשר סביר/מינימלי עם המשפחה שלכם. אינטרוספקציה- היכולת להסתכל על עצמינו ולהבין מה אנחנו חושבים/מרגישים. ותכלס, לקבל ביקורת. מוטיבציה- לימודים, עבודה, התקדמות... דברים "פשוטים" שחשבתי לקראת הסוף: לקרוא. את. מה. שרשום. בפרופיל של. הא.נשים לקחת אחריות. לנסות להיות עם תקשורת ושפה. להבין שאנחנו מעבר לפנטזיות שלנו, שלכם ושל מה שנרשם כאן. לזכור גבולות, אפטר-קר, וספייסים. ללמוד לקבל 'לא'. לכתוב בבלוג. ללמוד לשחרר (אנשים, עקרונות, אגו, וגם מעצמנו לפעמים). *מה שרשמתי, לדעתי, אלו פלוסים רציניים וטובים. זה מראה כל כך הרבה. על מי שאתם/ן ועל הדרך שאפשר לעשות יחד. **כשנפגש עם אנשים, אנונימיים, אנחנו נצטרך לסמוך עליהם בגופנו ונפשנו, אלו נקודות מיוחדות שצריך ואפשר לשים אליהם לב, הם מאפשרים לנו לראות מכלול מדהים. ***כמובן שיש יוצאים מן הכלל, ויש סיבות "מקלות", וכל בן אדם ובת אדם היא והוא שונה, מיוחדת ופתית שלג. מה שאנחנו מביאים לעולם מעצמנו והאווירה שאנחנו יוצרים כבני/בנות אדם היא החשובה. |
|
|