ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דתיים בכלוב

קשירה לשם אהבה
לפני 5 חודשים • 24 באוג׳ 2025
קשירה לשם אהבה • 24 באוג׳ 2025
חייב להודות שנוצרה פה שיחה מרתקת.
כנו שכתבתי קודם לכן, אני בא מבית דתל. במסגרת הדתית הגבר באמת השולט לרוב ויש פתיחות גדולה מאוד לכל נושא המיניות. אגב יש גם קבוצה שנקראת לדעת לגעת לגברים בלבד שגם שם נושא המיניות מדובר. בקשר לשליטה המצב לצערי קצת שונה. היה פעם מישהו שרשם שם שהוא אוהב לקשור את אישתו ואנשים יצאו עליו על 200.. מה שאני כן חושב זה שאם עושים ומשדרים את הדברים בצורה נכונה זה יכול לעזור ולעורר את הזוגיות. מסכים עם מה שנאמר כאן שהרבה יותר קשה לנשלט דתי כי זה פחות מקובל אבל גם לזה יש דרכים להגיע. המסקנה שלי היא שאם תוציא אזיקים או שוט בהפתעה כנראה שזה יתקבל גרוע מאוד כסוג של סטיה או רעיון מסרט פורנו אבל אם תקבעו מראש שיח חשוב ותתנו לצד השני להתכונן אליו (אפשר להגיד שזה קשור למיניות. זה אפילו יעצים את הסקרנות של הצד השני), כשהנושא ידובר נכון כל איש או אישה י/תעשה הכל שהצד השני יהיה שמח. עכשיו לגבי הרעיון שאם הצד השני לא באמת אוהב לשלוט זה יהיה גרוע. זה ממש נכון. אבל לדעתי גם את זה אפשר לאט לאט לבנות. עם הרבה מאוד עבודה ודיוקים. נכון זה כנראה לא יהיה מושלם כמו מלכה בסרט פורנו אבל זה יהיה אמיתי יותר וזה יהיה רק שלכם..
לורד זאב​(שולט)
לפני 5 חודשים • 25 באוג׳ 2025

Re: לא בשמיים היא

לורד זאב​(שולט) • 25 באוג׳ 2025
mainx זוג כתב/ה:
עבד עדין כתב/ה:
ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית?

אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה.

איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש.
אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת.
ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה

אני גם מאוד סקרן לשמוע עוד על הדינמקה שלכם, גם בינכם וגם בתא המשפחתי
כשקראתי "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא" חשבתי/דמיינתי שהכוונה בהקשר בדסמי/מיני, שיש להם מודעות והבנה גדולה של הקשר הבדסמי, ומגיל יחסית קטן
מה שתיארת נשמע לי דומה למה שקיים בהרבה בתים, למרות שאכן מהתיאור נשמע שצלכם זה ברמה יותר גבוה/קיצונית מהרגיל
כתבת שאשתך נשלטת מקולרת, האם היא מסתובבת עם קולר פיזי בשגרה (תמיד/בבית לצד המשפחה/עם הילדים)?
האם מישהו מהסיבבה שלכם מחוץ לעולם הבדסמי מודע לפאן הזה של הקשר הזה ברמה הזאת?

אני מאוד אשמח להתכתב איתכם עוד על זה, אז אם תוכלי לפנות אליי אני אודה לכם על זה ממש
mainx זוג​(שולט)

Re: לא בשמיים היא

mainx זוג​(שולט) • 25 באוג׳ 2025
לורד זאב כתב/ה:
mainx זוג כתב/ה:
עבד עדין כתב/ה:
ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית?

אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה.

איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש.
אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת.
ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה

אני גם מאוד סקרן לשמוע עוד על הדינמקה שלכם, גם בינכם וגם בתא המשפחתי
כשקראתי "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא" חשבתי/דמיינתי שהכוונה בהקשר בדסמי/מיני, שיש להם מודעות והבנה גדולה של הקשר הבדסמי, ומגיל יחסית קטן
מה שתיארת נשמע לי דומה למה שקיים בהרבה בתים, למרות שאכן מהתיאור נשמע שצלכם זה ברמה יותר גבוה/קיצונית מהרגיל
כתבת שאשתך נשלטת מקולרת, האם היא מסתובבת עם קולר פיזי בשגרה (תמיד/בבית לצד המשפחה/עם הילדים)?
האם מישהו מהסיבבה שלכם מחוץ לעולם הבדסמי מודע לפאן הזה של הקשר הזה ברמה הזאת?

אני מאוד אשמח להתכתב איתכם עוד על זה, אז אם תוכלי לפנות אליי אני אודה לכם על זה ממש

כמובן שמדובר בשליטה מנטאלית מול הילדים ללא שום מרכיב מיני. הרי שפיות זה הבסיס חחח.
האמנם אנחנו מנהלים בית רגיל לחלוטין עם חלוקת משימות בינינו אבל יש דברים שהיא עושה בהדגשת שירות יתרה כמו הגשת אוכל, אף פעם לא עוברת בדלת לפני וכד'.
מצד שני שפחתי זוכה לגישה מכבדת מול הילדים, מה שלא מבטל את עצם השליטה אם לא להפך-מחזק אותה.
היא כן פונה אלי "אדוני" לידם.
לשאלתך- היא כל הזמן עם קולר שהקולר שלה זאת שרשרת עבה צמודה לצוואר . כמה פעמים שאלו אותה בעבודה למה השרשרת כל כך צמודה שהיא דומה יותר לקולר מאשר לתכשית - כי ככה אדוני אוהב.
מחוץ לקהילה החברים הקרובים מכירים את טיב היחסים בינינו- אנחנו לא מפרסמים אבל גם לא מסתירים כל כך.
שחקן ספסל
שחקן ספסל • 25 באוג׳ 2025
איזה שירשור התפתח פה. קראתי בשקיקה
mainx זוג​(שולט)
לפני 4 חודשים • 25 בספט׳ 2025
mainx זוג​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
סימנים ובקשות לשולחן (סשנים) של ראש השנה.
*לאחר בקשה ומומלץ להשתמש בכלי המוזכר לפחות פעם אחת.

יהיה רצון שנהיה זקופים וחזקים כמו קין.
יהיה רצון שנהיה קשורים לבדסמ כמו חבלים.
יהיה רצון שנהיה עטופים בבדסמ כמו שרינק.
יהיה רצון שלא נראה בעיניים כמו כיסוי עיניים.
יהיה רצון שנהיה חודרים כמו ספנקר ורקים כמו שוט זנבות.
יהיה רצון שנסתום כשלא צריך לדבר כמו גאג.
יהיה רצון שנהיה חדורי מוטיבציה כמו סראפון.
יהיה רצון שנהיה חמים כמו שעווה.
יהיה רצון שנהיה חדים כמו מחטים.

שנה טובה ושפע ברכות
ran-d​(מתחלף)
לפני 4 חודשים • 5 באוק׳ 2025
ran-d​(מתחלף) • 5 באוק׳ 2025
מקסים שמה שהעליתי לפני שנה עדיין מעניין מישהו מרגיש מוחמא
טלי35​(שולטת)
לפני 4 חודשים • 5 באוק׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 5 באוק׳ 2025
ran-d כתב/ה:
מקסים שמה שהעליתי לפני שנה עדיין מעניין מישהו מרגיש מוחמא