|
|
לפני 6 חודשים •
22 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
22 באוג׳ 2025
טלי35(שולטת) • 22 באוג׳ 2025
שלא עומד כשצריך
יש לחלק מהנשלטים קטע שבכל הסשן הוא עומד פצצה ואת כולך מבסוטה כי תכף תדהרי ותראי כוכבים - ואז כשאת רוצה להשתמש בו - הזין פתאום נופל 🤦🏻♀️ תמיד תהיתי אם זה לחץ או דרך לא מודעת לחוות השפלה בזמן אמת 😉😈 |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
22 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
22 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 22 באוג׳ 2025
קורה גם לי.
לדעתי זה בגלל שנשלטים פחות מגורים מהמחשבה על חדירה (שלהם ). |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
26 באוג׳ 2025
לפני 6 חודשים •
26 באוג׳ 2025
red spider lily(שולטת) • 26 באוג׳ 2025
את האמת שהייתי עם בחור שהזין שלו היה ממש ממש עקום לצד שמאל, ובעובי לא ברור. זאת אומרת שחלק ממנו היה עבה וחלק היה דק יותר, זה היה מוזר, עם כיפה קטנה באופן יחסי לעובי של החלק העליון יותר של האיבר. אם אני כנה זה היה turn off רציני ולא המשכתי עם אותו הבחור באותו הלילה- אולי זה מרושע אבל לא יכולתי לעשות לעצמי את זה.
מבחינת כוס לא ראיתי אחד "מוזר" אבל זה כי כל אחת נראית שונה לחלוטין מהקודמת לה, וכולן מהממות. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
את יודעת מה? לא, לא זכותה
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
המלקה הצוחקת • 11 בספט׳ 2025
► Curious B כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אין משהו שאני שונאת לראות בזין
ואלא אם הוא ממש מעוות/עקום אז לא רואה סיבה שתהיה לי בעיה איתו או לאחרונה ראיתי אחד שהקצה שלו היה נראה כזה "פטישי" כאילו מרובע כזה בקצה וזה היה נראלי מוזר אבל גם מאוד מעריכה זין יפה כזה ומרשים🫠 לא בהכרח בגודל אלא יותר כאילו פיסלו אותו בצורה והוא יהיה כמו דילדו יפה כזה משורטט וסימטרי בין אם גדול או קטן לגבי פות אני מאוד שיפוטית לגבי המראה שלו🙈 גם כלפי שלי וגם כלפי פרטנריות בעיקר עם שפתיים פנימיות שבולטות החוצה הרבה זה יכול ממש להוריד לי אאוץ'! ישר בחוסר ביטחון. סתם, זכותך. אבל בתור אחת שיש לה בדיוק כאלה זה מבאס לשמוע. תמיד יש לי חשש לגבי זה. אני חושבת זה מאוד מושפע ממה שרואות בפורנו, שזה סוג אחד ומאוד ספציפי של כוס. כנראה TMI אבל על הכוס שלי וואלה אחות, בטוחה שהכוס שלך מהמם ושפתיו יפהפיות. בתור מישהי שלוחמת כבר שנים רבות עבור "דימוי כוס חיובי" תגובות כמו זאת שהגבת אליה - לא לגיטימיות בעיני, בטח לא מנשים, על אחת כמה וכמה מנשים שאוהבות נשים. הרתיח אותי לקרוא את זה, וציער אותי שזה פגע בך, ותכלס פוגע גם בי ובעוד הרבה נשים אחרות. דימוי כוס שלילי כל כך נפוץ להחריד עד שכשיש תגובה כזאת- של כוס שיימינג - ועוד בפורום שליטה נשית מיינד יו, ועוד מנשלטת! זה לא נראה מוזר כמעט לאף אחת. משתפות פעולה עם זה. את היחידה שהגיבה, ותגובתך עדינה ומכבדת. וואלה אני לא עדינה כמוך... אותי זה מרתיח. אז למביישת הכוסים: וואלה לא לגיטימי חמודה שתחלקי ציונים לכוס של אחרות בתואנה של מה את נמשכת ומה את לא, מה מוזר לך ומה מוריד לך. איפה הסולידריות הנשית? למה משתפות פעולה עם ביוש כוס אקטיבי? ובכלל מה זה השרשור הזה? למה צריך עכשיו שרשור שכולו ממוקד באיברי מין - זין או כוס - מוזרים/לא שגרתיים/לא מודלים של יופי לפי מה שלימדו אותנו בפורנו - למה זה טוב?? שכל מי שיש ברשותו/ברשותה "פאק" אחד ממה שמצויין כאן יתביישו עוד קצת בינם ובין עצמן? שיחוו עוד קצת חוסר בטחון להתפשט? באמת היתה חסרה לנו קצת ביקורת על הגוף שלנו, היינו איתו יותר מדי בשלום לאחרונה... למה?? לא מפליא אותי שהתגובה הדוחה מביישת הכוס והבולבול ההיא קיבלה לייק רק מגברים נשלטים (תתביישו*), וסוג האנשים שחוגגים על השרשור הפוגעני הזה זה ההוא שמנפנף בכל הזדמנות בכמה קטנטן הזין שלו כי זה מה שמחרמן אותו... * זו נזיפה חמורה ועליכם להתבייש בעצמכם, אבל אין לאונן על הנזיפה ובטח שלא לגמור ממנה! רוצים להשקיע את הזמן שלכם טוב יותר בפורום שליטה נשית מאשר ללייקק תגובות שמלעיגות על איברי מין "מוזרים"? לכו תקראו את השרשור על ההתנצלות הראויה ותיישמו כאן על כל שלביו. חצופים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 11 בספט׳ 2025
אבל למה להחזיר לחיים שרשור שמת לפני שבועיים ואז לכעוס על הקיום שלו? למה לא פשוט לתת לו להשכח אם הוא כל כך מרגיז אותך?
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
11 בספט׳ 2025
Curious B • 11 בספט׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: אבל למה להחזיר לחיים שרשור שמת לפני שבועיים ואז לכעוס על הקיום שלו? למה לא פשוט לתת לו להשכח אם הוא כל כך מרגיז אותך? לא אענה בשם אחרות, אבל אני מאוד שמחתי על התגובה, לא רק בגלל שהיא מחזקת אותי אישית - למרות שזה בהחלט נחמד, אלא כי היה מאוד חסר הקול הזה שהתפלאתי שאף אחד/ת אחר/ת לא השמיע אותו בדיון. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 בספט׳ 2025
גם אני שמחתי בה.
תכלס מגניב לראות שרוב האנשים לא שיתפו פעולה אלא ענו עם הרבה חן וטאקט. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 12 בספט׳ 2025
אם חוזרים לפוסט הזה.
אז אני אוהב את הנראות של הזין על שלל צורותיו. וגם אוהב כוס על שלל צורותיו. יש לי אפילו מדור בבלוג שלי שנקרא חתלתול. עם תמונות כוס מגרות ומרגשות. לא נתקלתי בזין או בכוס שהוריד לי. אברי המין בעיני מקסימים ביופיים בכל המגוון. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
Paamonchik(מתחלף) • 12 בספט׳ 2025
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: אני הכי שונאות לראות מוח בזיינים וראיתי כמה כאלו, האמת יותר בתמונות מאשר במציאות. (מזל) אפשר הסבר? ► Curious B כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: אין משהו שאני שונאת לראות בזין
ואלא אם הוא ממש מעוות/עקום אז לא רואה סיבה שתהיה לי בעיה איתו או לאחרונה ראיתי אחד שהקצה שלו היה נראה כזה "פטישי" כאילו מרובע כזה בקצה וזה היה נראלי מוזר אבל גם מאוד מעריכה זין יפה כזה ומרשים🫠 לא בהכרח בגודל אלא יותר כאילו פיסלו אותו בצורה והוא יהיה כמו דילדו יפה כזה משורטט וסימטרי בין אם גדול או קטן לגבי פות אני מאוד שיפוטית לגבי המראה שלו🙈 גם כלפי שלי וגם כלפי פרטנריות בעיקר עם שפתיים פנימיות שבולטות החוצה הרבה זה יכול ממש להוריד לי אאוץ'! ישר בחוסר ביטחון. סתם, זכותך. אבל בתור אחת שיש לה בדיוק כאלה זה מבאס לשמוע. תמיד יש לי חשש לגבי זה. אני חושבת זה מאוד מושפע ממה שרואות בפורנו, שזה סוג אחד ומאוד ספציפי של כוס. כנראה TMI אבל על הכוס שלי אין לך מה לדאוג לגבי כמה השפתיים הפנימיות שלך שהן בולטות, יש אנשים כמוני שגם אוהבים את זה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
12 בספט׳ 2025
Curious B • 12 בספט׳ 2025
כיוון שהשרשור חזר לחיים ואני במצב רוח טוב, אני כן אגיב לגופו של עניין - מעולם לא ראיתי זין שהייתה לי בעיה איתו או שפסלתי בגלל נראות. ארוכים, קצרים, עבים או דקים, כולם שווים בעיניי. אני זוכרת שאחד מבני הזוג הראשונים שלי היה בחור בהיר עור ותמיד התפעלתי מכמה שהזין שלו ורוד. ממש ורוד עז כזה. קשה לי להגיד שזה איבר יפה, בעיניי, אבל הוא מאוד שימושי אז למי איכפת. הדבר היחיד שקצת הרתיע אותי אי פעם הייתה הפעם הראשונה שראיתי זין לא נימול. צווארון גולף שכזה.
מה שכן, יש את הז'אנר המיוחד והמעניין שאני מכנה "זין דו-צבעי" שתמיד ראיתי כבונוס נחמד, פשוט כי מעניין יותר להסתכל עליו. מישהו יודע מה הקטע? |
|
|