אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דאדי מוכחש

white dark knight
לפני 4 חודשים • 11 בספט׳ 2025

דאדי מוכחש

white dark knight • 11 בספט׳ 2025
כשבעל הופך לדאדי בעל כורחו מבלי שהצרכים הרגשיים מתוקשרים והוא ער לכך זה מתכון הרסני וקטלני ליחסים!

תסביכי אב / אם הם דבר מוכר ונפוץ במובנים נפשיים שונים.
גיליתי שכל זוג פוגש תסביכים אלו וככל שאין תקשורת שמלווה ומבהירה את מהות הצרכים הרגשיים והם נכפים על מערכת היחסים הסיכוי לשרוד יחד הוא נמוך במיוחד.

אשמח לשמוע תובנות נוספות שלכם..
RaisingHigher​(שולט)
RaisingHigher​(שולט) • 11 בספט׳ 2025
פעם היה לי תסביך הב.
הייתי הולך ללטף כל כלב שהייתי רואה.
white dark knight
white dark knight • 11 בספט׳ 2025
נשמע יותר כמו כלבת..
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 11 בספט׳ 2025
תסביר "הופך" . יש לא מתאים ויש מתאים. זה לא שמנשקים אותו והוא הופך. אלא אם היה מלכתחילה קרפד

מי שמותר על עצמו בכל קשר משלם מחיר
איה74
לפני 4 חודשים • 12 בספט׳ 2025
איה74 • 12 בספט׳ 2025
זה לא תסביך אב / אם.
אלו אנשים מבוגרים שבוחרים לנטוש את האחריות שלהם להתנהג כמבוגרים, החל מאחזקת הבית, גידול צאצאים או ענייני פרנסה, אבל בעיקר, הבגרות הנפשית, ז"א להיות אחראיים לרגשות ולדעת לנהל אותם.
(גם אם לא 100% אז לפחות 90% מהזמן).

ואין לזה שום קשר למשחקים של בדסמ.
    התגובה האהובה בשרשור
white dark knight
לפני 4 חודשים • 12 בספט׳ 2025
white dark knight • 12 בספט׳ 2025
אחראיות להתנהג כאדם מבוגר ונורמטיבי אינה משליכה על צרכים רגשיים בקשר אינטימי..

ונכון זה לא בהכרח קשור בבדס״מ אלא ביכולת ובנכונות לתקשר את הצרכים שלך לבן זוגך באופן ברור וישיר ולא בסאב טקסט שיוצר מתח וקושי.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני 4 חודשים • 14 בספט׳ 2025
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 14 בספט׳ 2025
לי יש תסביך דובים לבנים. כל גבר בהיר שמן וגבוה נראה לי דוב. בא לי שהוא יהיה הדאדי שלי ולפעמים גם להתחלף ואני אהיה המאלפת שלו.
Blonde
Blonde • 14 בספט׳ 2025
אני יכולה להעיד על עצמי שאני בתור נערה עד תחילת שנות ה20 שלי היה לי דאדי אשייוז בצורה מובהקת, עד שהתחלתי לצאת עם בעלי והבנתי שאני בעצם רציתי בן זוג תומך ומכיל כמו אבא, לפעמים אנחנו כבני אדם מחפשים את הדברים המוכרים לנו, והשימוש הלא נכון במושג גם עלול להטעות וגם להטעות את עצמנו, כלומר הרבה נשים מחפשות גברים כמו אבא אך לא בהכרח בגלל שהן רוצות שמישהו יהיה אבא שלהן, אלא כי אבא זה בעצם דמות אוהבת תומכת.
white dark knight
white dark knight • 14 בספט׳ 2025
אני חושב שלחפש תכונות תומכות צרכים נפשיים ורגשיים באופן שמזכיר את הקשר ההורי שלנו זה דבר מבורך וטיבעי. לחפש מזור ולמצוא את המוכר…
הנקודה שהדגשתי היא חשיבות התקשורת עם בן הזוג סביב אותם אישיוז. המודעות בין בני הזוג חשוב שתוביל לדינמיקה תקשורתית תומכת ומבינה ממקום של מודעות והבנה.
האופציה הפחות טובה היא לבטא כעסים שיוצאים כטריגר על בן הזוג באופן שבו הדמות שלו ושל האבא מתמזגים ללא אבחנה.
Blonde
Blonde • 14 בספט׳ 2025
תקשורת זה דבר חשוב בכל היבט במערכת יחסים על פניו במיוחד בבעיות נפשיות או מטען אשר אנחנו מביאים למערכת יחסים, ללא ספק להוציא כעסים על בן זוג עם דאדי אישיוז וללא זה שגוי בהחלט.

אך דדלג לא מתמקד בפן הזה אלא בפן הנפשי הצורך רגשי בנושא,כלומר הצורך הריגשי בתמיכה ואהבה והרגשת מוגנות.

אני מניחה שאתה מנסה לחדד את הסיטואציה בכך שיש נשים "בראטיות" אשר אומרות כי הן קשות והן אמורות לכעוס על בני הזוג שלך ללא הצדקה, רוב הגברים והנשים אשר נכנסים למערכת יחסים כזאת, מודעים לסיטואציה ולסיכונים, מה שכן אנשים כאלה בלי קשר לבדסמ כנראה השורש הבעיה כנראה לרוב מדובר בצורך פסיכולוגי ולא בהכרח מערכת יחסים, אני רוצה להאמין שיש תקשורת פתוחה אז הצדדים מודעים לסיטואציה והכעס לפעמים מגיע מגננות או חוסר ידע בנושא זוגיות, כיאה לכך לרוב מדובר בקהל הצעיר יותר אשר נכנס לקטגוריה.