|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לכל הנשלטים והנשלטות נותני השירותים שרוצים לנקות לי את הבית
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
Queen Luna is here{וג'וזי} • 13 בספט׳ 2025
אלפי הודעות של אנשים שמציעים שירותים מוזרים יותר ומוזרים פחות , שזה הפנטזיה שלהם והם משחקים אותה כאילו הם באו לעשות למישהו טובה
אתה רוצה לנקות לי את הבית, להיות משרתת?? זה הפנטזיה שלך , מה אני יקבל בתמורה? נמאס לי שהנשלטים נשלטות האלה הופכים את זה כאילו זה לא משהו שהם רוצים , לכו , לא מעוניינת ולא זה לא הזמנה להציע לי עוד פעם את השטות הזאת יש לי מעל 400 הודעות שלא נענו , אין לי זמן לזה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
LoveSick(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
מרוב נדיבות הם יבקשו סשן או רק לנשק לך את הרגל או להסניף לך את הנעל. וכמה כמה היו רוצים לשרת אותך עם חברותייך הוניליות
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
LoveSick(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
רק חסר שכמו מסכנונים אחרים שלא זכו לסקס אחרי ששילמו על ארוחה שתיים יבקשו את התמורה חזרה בביט
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
טרנטינו(נשלט) • 14 בספט׳ 2025
יש דווקא כאלו שלא מבקשים תמורה אלא שירות נטו.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 בספט׳ 2025
חשבתי שמה שאת מקבלת בתמורה זה בית נקי..
(אבל מה אני מבין בזה. מבחינתי כל העסק בעיקר מוזר) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Queen Luna is here{וג'וזי} • 14 בספט׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: חשבתי שמה שאת מקבלת בתמורה זה בית נקי..
(אבל מה אני מבין בזה. מבחינתי כל העסק בעיקר מוזר) אם הייתי רוצה בית נקי הייתי משלמת כמה עשרות שקלים לשעה למנקה חחח 3 שעות הבית מבריק |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
EmeraldPrince(נשלט) • 14 בספט׳ 2025
אבל יש גם מנקים שבאים, ונותנים עבודה אמיתית ברמה מקצועית, ולא כאלה שרוצים סשן אלא כאלה שהשירותיות היא חלק מהם...
מנקה היום עולה לפחות 70 שקל לשעה ככה שזה מינימום 200 300 לביקור.... ואם יש נשלט ניקיון מקצועי שיעשה את זה אז למה לא בעצם? רק צריך למצוא את הרציניים |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
אין מציק יותר מכל "המלכה אני אנקה לך ת'ביתתתתתת" שלא ביקשת שיפנו, שלא ניכר מהפרופיל שלך שזה מה שאת רוצה, ושזה גם לא מעניין אותם כי לא קראו אותו.
הם מרגישים זכאות להציף אותך ואת כולנו בשיט הצבוע הזה כאילו הם פועלים לשם שמיים, כשבעצם הם מחפשים קיצור דרך לקבל הזמנה לבית של שולטת כמה שיותר מהר ולנסות את מזלם כשיהיו איתה בין ארבע קירות. הם כופים על כל נשות האתר לשמוע פנטזיה שמחרמנת רק אותם, ועוד אחת שמיתממים לגביה בצורה כל כך מרגיזה. זאת גם אחת האוכלוסיה בכלוב שהכי לא מקבלת "לא", כי הם מסרבים להכיר בצורך הפטישסטי שמאחורי הצעות הניקיון שלהם, וחושבים שאנחנו עוד צריכות להודות להם על "השירות" הזה. אחת הטראומות של שולטות חדשות פה זה מפגש ראשוני מולם, שבו מבינות שאין מתנות חינם וזה שגבר מכריז על עצמו משרת לא אומר שהוא בהכרח רוצה לשרת אותך אלא את עצמו דרכך. **כל המקרים יוצאי הדופן של נשלטים שמתנהלים עם פטיש השירותיות שלהם בכבוד ומודעות, כשמם הם, יוצאי דופן. לרוב זה נראה כמו שתיארתי. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
עבד נקיון לבעלתי בלבד...
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
עקר הבית(נשלט) • 14 בספט׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: אין מציק יותר מכל "המלכה אני אנקה לך ת'ביתתתתתת" שלא ביקשת שיפנו, שלא ניכר מהפרופיל שלך שזה מה שאת רוצה, ושזה גם לא מעניין אותם כי לא קראו אותו.
הם מרגישים זכאות להציף אותך ואת כולנו בשיט הצבוע הזה כאילו הם פועלים לשם שמיים, כשבעצם הם מחפשים קיצור דרך לקבל הזמנה לבית של שולטת כמה שיותר מהר ולנסות את מזלם כשיהיו איתה בין ארבע קירות. הם כופים על כל נשות האתר לשמוע פנטזיה שמחרמנת רק אותם, ועוד אחת שמיתממים לגביה בצורה כל כך מרגיזה. זאת גם אחת האוכלוסיה בכלוב שהכי לא מקבלת "לא", כי הם מסרבים להכיר בצורך הפטישסטי שמאחורי הצעות הניקיון שלהם, וחושבים שאנחנו עוד צריכות להודות להם על "השירות" הזה. אחת הטראומות של שולטות חדשות פה זה מפגש ראשוני מולם, שבו מבינות שאין מתנות חינם וזה שגבר מכריז על עצמו משרת לא אומר שהוא בהכרח רוצה לשרת אותך אלא את עצמו דרכך. סליחה, אבל זו הכללה לא במקום, בדיוק כמו להכליל את השולטות שרק רוצות מתנות כסף נהג שירותי ניקיון ללא תשלום. יש כאן הכול מהכול ואפילו פגשתי כמה אנשים עם חיים נורמטיבים |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 בספט׳ 2025
מזמינה אותך לפתוח פרופיל פקטיבי של אישה, עזוב שולטת, אישה.
לא יעברו 5 דקות ותראה על מה אני מדברת, ואם תחכה יום שלם, כבר לא תוכל להתווכח על זה שמדובר ברוב מוחץ של גברים שמציגים את עצמם נשלטים שמתנהגים ככה, ותבין מאיפה מגיעות ההכללות ולמה שולטות מתעלמות בשיטתיות מהצעות כאלו ונרתעות מגברים שמציגים את עצמם עבדי ניקיון כשזה הדבר היחיד שהם מעידים על עצמם. מעבר לזה שאני אישית לא דיברתי על כל עבדי הניקיון, ונראה שגם לא פותחת השרשור, אלא על תופעה שמציפה לכולנו את האינבוקס ע"י כאלו שלא אכפת להם מי האישה בכלל ומציפים אותה, כל כולן, במאסות. והאלו תמיד מזדהים כעבדי ניקיון, מסיבה מסוימת. וכן, ברור שיש יוצאי דופן שמתנהלים עם הפטיש שלהם בכבוד, וזה עדיין לא מבטל את היקף התופעה של אלו שלא. משורה שמתארת את הסוג המרוכז בעצמו התחלתי את התגובה, ואני לא מבינה למה להיעלב ולחשוב שאתה נכלל בתוך תגובה שמתארת אנשים שמתנהלים אחרת ממך. רק בגלל ששניכם חולקים את אותו הפטיש צריך להגן עליהם? אני יותר הייתי מתאכזבת מהם שאלו יחסי הציבור שהם עושים לו, ושזו הקונוטציה שנהייתה לעבד ניקיון בגללם. בנוגע לשולטות שמחפשות נהג, מנקה וכספומט: אני גם מסכימה איתך שזו תופעה מרגיזה להיתקל בה אבל אתה יכול להעיד בעצמך כבעל פרופיל של נשלט, כמה שולטות הציפו אותך וניסו לכפות עליך לנקות להן את הבית? גם אם באו כמה חצופות, אתה לא הגעת למצב של 100 הודעות כש 50 מהן רק מאישה אחת שלא מקבלת את המילה "לא". ההבדל בין שולטות ונשלטים בקטע הזה, הוא השולטת משאירה מודעה, חצופה וחיה בסרט ככל שתהיה, ומי שרוצה פונה אליה. הנשלט לרוב יהיה זה שיתפרץ בלי הזמנה וימשיך לנדנד עד הרגע שיפרד עם איחול "לכי לכי יא מכוערת" המפורסם, וגם זה זמני עד ההתחרמנות הבאה שלו. |
|
|