ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לכל הנשלטים והנשלטות נותני השירותים שרוצים לנקות לי את הבית

הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת
לפני 4 חודשים • 14 בספט׳ 2025
הקנדיחשבון מאומת • 14 בספט׳ 2025
ArchAngel כתב/ה:
אבל זאת כל הנקודה בטיעון "אז למה אתה לא מנקה בית של זקנה". כשאתה בעצמך מעיד שזה בדס"מי, קינקי, פטישיסטי ולא פעולה לשם שמיים ברוח הנדבנות האלטרואיסטית.
זה משרת לך צורך בדס"מי, בדיוק כמו שמי שעבורו מכות זה צורך פטישיסטי שלא ילך ליציע בית"ר אלא הפלא ופלא לשולטת מהסוג שהוא נמשך אליה, כי זה לא הצורך הטכני במכות או בניקיון אלא הקונטקסט האינטימי מול אישה.
כי זה לא משהו נטרלי, זה לא ריק ממשמעות אירוטית, ולא נטול כל משיכה מינית כלפי מושא "השירות".

גם אם על פניו אין מגע ולא קוראים לזה סשן, והיא יושבת שם בספה רגל על רגל ומתעלמת ממך, זה לא באמת נטרלי, זה יוצר בך תחושות שונות שנובעות מעצם המשיכה כלפיה. מה לעשות.
וזאת הסיבה שבחרת בה ולא בזקנה, ולא בגבר, ולא באמא שלך לנקות להם את הבית.
זו הסיבה שזה יעורר בך חוסר נעימות לדמיין את עצמך מנקה לאמא שלך את הבית בקונטקסט הזה למרות "שלא קורה כלום".

וזה נראה שבמקרה שלך אתה שקוף והוגן מול השולטת ולא משלה אותה שבאת לשרת רק אותה ולא גם פנטזיה וצורך שיש לך, אבל המקרה הרווח הוא היתממות לגבי זה, ועל זה כל הדיון.
ההתנהלות הצבועה והמיתממת + החפירות הבלתי פוסקות לגבי זה ע"י חלק בלתי מבוטל מהנשלטים היא שמוציאה נשים מדעתן.
אף אחת לא מזועזעת לגלות שיש לגבר מסוים פנטזיה להיות בתפקיד המנקה, אלא כשהוא מרגיש תחושת זכאות לכפות את זה על אחרות ולהשיג את התסריטים בדרכים מניפולטיביות.

אה, אין לי וויכוח על כך שזה סשן או צורך בדסמי. מי שאומר אחרת לא מבין את המושג.
וכאמור, אני מסכים שמה שגורר נגטיביות כלפי סוג סשן כזה הוא ההתנהגות של ה"פייק-נשלטים" שחושבים שהמטרה היא לספק את הצרכים שלהם, ובכך הופכים את השולטת לאובייקט. זה היפוך מושגים טראגי.
מעולם לא הבנתי את המנג׳סים או אלו שפונים גם לנשים שכותבות בפרופיל לא לפנות (או לא לפנות אם לא בקריטריון מסויים). זה באמת עבד לכם אי פעם? הטיעון הוא שמישהי "תיכנע" (ושוב, היפוך תפקידים) ותסכים שתנקה לה את הבית? עצוב ופתאטי.