|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בספט׳ 2025
שוסי כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: גברים יקרים,
כאשר אתם תדרשו להוריד שיער בבית שחי, או לא לפסול נשים שלא מורידות, אז תתחילו לדבר על שיויון בדייטים ובכלל. כיום, לפי נורמות חברתיות, גם מגברים מצופה להיות סופר מטופחים בניגוד לעבר. זה אמנם עדיין לא משתווה לציפיות מנשים בתחום הזה אבל זה בהחלט קיים בשני המקרים זה מטופש. ובאופן כללי התחרות המגוחכת הזאת של איזה מגדר סובל יותר זה מטופש יש הרבה נורמות חברתיות שפוגעות בכל המגדרים, זאת המציאות וזה מה שצריך לשנות. יחד עם זאת, בעיניי, זה לגיטמי מבחינת העדפת משיכה שמישהו.י לא ירצה/תרצה לצאת עם מישהו.י שעיר.ה בדיוק כפי שיש העדפה על משקל, גובה, שיער וכ"ו אגב, יש הרבה נשים שפוסלות נשים אחרות על כך - סתם בשביל הידע כמו כן, יש מלא גברים (בימינו) שלא מפחדים לומר שהם כן נמשכים לאישה שלא מורידה שיער בבית השחי. שאלתי בכוונה על שיערות בבית שחי מסיבה ספציפית. כמעט ןאין גברים שיסכימו נכון? ואנחנו מקבלות את זה כי כל אחד וטעמו. זה בדיוק כמו עניין התשלום. הסרת שיער בכל הגוף עולה הון. וגם אם גברים מצופה להיות מטופחים זה בוודאי לא באותה רמה כמו של נשים. זו נורמה חברתית המצופה מנשים בדיוק כמו הנורמה לשלם. אם זה לגיטימי לפסול מישהי על שיעור, למה זה לא לגיטימי לפסול על תשלום? תגידי כמובן, אבל יש גם נשים שפוסלות על שיעור. ועדיין אין מה להשוות בין הצפייה מנשים להיות חלקות לחלוטין בכל הגוף לעומת גברים. אני לא יודעת אם זה מטופש. אני חושבת שכל מה שקשור למשיכה מינית לגיטימי. וכן, כסף זה סקסי וזה מושך אותי מאוד. ואני לא מתביישת לכתוב שחלק מהסיבות שבחרתי את בן הזוג שלי זה היכולת הפיננסית שלי. ( לא רק כמובן. אני גרידית לא רק כלכלית) וואלה אני לא מתביישת לומר שחלק מהסיבות שהוא בחר אותי זה שאני כוסית אש. אנחנו כבר 12 שנה יחד, וזה ממשיך לעבוד לנו. כי זה לא רק איך שאני נראית וזה לא רק הכסף. אבל זה בהחלט נכנס למערך השיקולים שלנו. כל אחת ומה שמרטיב אותה וכל אחד ומה שמעמיד לו. אני מכירה עשרות גברים שאוהבים שיערות בבית השחי ואני מכירה המוווווווווון גברים שלא אכפת להם מזה בכלל (כלומר, תורידי או לא תורידי זה לא באמת משנה) אז מה שאת אומרת זה שבגלל שיש נורמה אחת פוגענית אז זה סבבה שתהיה נורמה אחרת פוגענית? ואיפה זה יגמר כל התחרות המטומטמת הזאת? אין מה להשוות? סליחה? יש הרבה נשים שמביעות גועל משיער בכוס אז שיער בבית השחי? חה! נשים שופטות בנושא הזה לא פחות מגברים. כל מה שקשור למשיכה מינית הוא בהחלט לגיטימי - כל עוד שזה לא נכתב כמשהו מכליל כמו: "אם גבר לא משלם עלי בדייט אז הוא לא גבר" אפשר פשוט לכתוב: "אני לא נמשכת לגברים שמצפים ממני לשלם בדייט ראשון" רואה את ההבדל? סבבה, כסף מושך אותך - יופי לך. לגיטימי לחלוטין! זאת כבר משיכה סובייקטיבית שלך ומה שמתאים בחיים האישיים שלך שמחה (לא בציניות) שמצאת זוגיות שמתאימה לך ושגם מתאימה לו. סבבה ואני כבר אוטוטו 9 שנים עם בן הזוג שלי שלא משנה לו אם אני מגלחת או לא מגלחת בבית השחי והסיבה היחידה שאני מגלחת זה כי אני לא אוהבת את זה על עצמי. איך כמה זמן שאת נמצאת עם בן הזוג שלך קשור לדיון? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
שוסי • 14 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: גברים יקרים,
כאשר אתם תדרשו להוריד שיער בבית שחי, או לא לפסול נשים שלא מורידות, אז תתחילו לדבר על שיויון בדייטים ובכלל. כיום, לפי נורמות חברתיות, גם מגברים מצופה להיות סופר מטופחים בניגוד לעבר. זה אמנם עדיין לא משתווה לציפיות מנשים בתחום הזה אבל זה בהחלט קיים בשני המקרים זה מטופש. ובאופן כללי התחרות המגוחכת הזאת של איזה מגדר סובל יותר זה מטופש יש הרבה נורמות חברתיות שפוגעות בכל המגדרים, זאת המציאות וזה מה שצריך לשנות. יחד עם זאת, בעיניי, זה לגיטמי מבחינת העדפת משיכה שמישהו.י לא ירצה/תרצה לצאת עם מישהו.י שעיר.ה בדיוק כפי שיש העדפה על משקל, גובה, שיער וכ"ו אגב, יש הרבה נשים שפוסלות נשים אחרות על כך - סתם בשביל הידע כמו כן, יש מלא גברים (בימינו) שלא מפחדים לומר שהם כן נמשכים לאישה שלא מורידה שיער בבית השחי. שאלתי בכוונה על שיערות בבית שחי מסיבה ספציפית. כמעט ןאין גברים שיסכימו נכון? ואנחנו מקבלות את זה כי כל אחד וטעמו. זה בדיוק כמו עניין התשלום. הסרת שיער בכל הגוף עולה הון. וגם אם גברים מצופה להיות מטופחים זה בוודאי לא באותה רמה כמו של נשים. זו נורמה חברתית המצופה מנשים בדיוק כמו הנורמה לשלם. אם זה לגיטימי לפסול מישהי על שיעור, למה זה לא לגיטימי לפסול על תשלום? תגידי כמובן, אבל יש גם נשים שפוסלות על שיעור. ועדיין אין מה להשוות בין הצפייה מנשים להיות חלקות לחלוטין בכל הגוף לעומת גברים. אני לא יודעת אם זה מטופש. אני חושבת שכל מה שקשור למשיכה מינית לגיטימי. וכן, כסף זה סקסי וזה מושך אותי מאוד. ואני לא מתביישת לכתוב שחלק מהסיבות שבחרתי את בן הזוג שלי זה היכולת הפיננסית שלי. ( לא רק כמובן. אני גרידית לא רק כלכלית) וואלה אני לא מתביישת לומר שחלק מהסיבות שהוא בחר אותי זה שאני כוסית אש. אנחנו כבר 12 שנה יחד, וזה ממשיך לעבוד לנו. כי זה לא רק איך שאני נראית וזה לא רק הכסף. אבל זה בהחלט נכנס למערך השיקולים שלנו. כל אחת ומה שמרטיב אותה וכל אחד ומה שמעמיד לו. אני מכירה עשרות גברים שאוהבים שיערות בבית השחי ואני מכירה המוווווווווון גברים שלא אכפת להם מזה בכלל (כלומר, תורידי או לא תורידי זה לא באמת משנה) אז מה שאת אומרת זה שבגלל שיש נורמה אחת פוגענית אז זה סבבה שתהיה נורמה אחרת פוגענית? ואיפה זה יגמר כל התחרות המטומטמת הזאת? אין מה להשוות? סליחה? יש הרבה נשים שמביעות גועל משיער בכוס אז שיער בבית השחי? חה! נשים שופטות בנושא הזה לא פחות מגברים. כל מה שקשור למשיכה מינית הוא בהחלט לגיטימי - כל עוד שזה לא נכתב כמשהו מכליל כמו: "אם גבר לא משלם עלי בדייט אז הוא לא גבר" אפשר פשוט לכתוב: "אני לא נמשכת לגברים שמצפים ממני לשלם בדייט ראשון" רואה את ההבדל? סבבה, כסף מושך אותך - יופי לך. לגיטימי לחלוטין! זאת כבר משיכה סובייקטיבית שלך ומה שמתאים בחיים האישיים שלך שמחה (לא בציניות) שמצאת זוגיות שמתאימה לך ושגם מתאימה לו. סבבה ואני כבר אוטוטו 9 שנים עם בן הזוג שלי שלא משנה לו אם אני מגלחת או לא מגלחת בבית השחי והסיבה היחידה שאני מגלחת זה כי אני לא אוהבת את זה על עצמי. איך כמה זמן שאת נמצאת עם בן הזוג שלך קשור לדיון? נו, ואני מכירה המון נשים( את למשל) שלא מעניין אותך שישלמו עליהן . זה לא מבטל את זה ששתי הציפיות הללו הן עדיין נורמה חברתית שגורה. אני אומרת שזו ציפייה נורא פטריארכלית שנצא נגד נורמה חברתית שפוגעת בגברים אבל שפחות יהיה לנו דחוף לצאת נגד אחרת. אני אומרת שאם גבר מצפה שהיא תוריד שיערות במקומות שהוא לא מוריד, אז שיצפה גם לשלם. אבל זה לא רק משיכה שלי. אם זו היתה משיכה רק שלי לא היינו מנהלות כאן את הדיון הזה. זו נורמה, בדיוק כמו הורדת שיער. הזמן שאני נמצאת איתו רלוונטי לכך שהטענה שלא מבססים זוגיות על כסף או מראה חיצוני. כמו כן, מעולם לא כתבתי על מהו גבר וכו. כן כתבתי על נאה דורש- נאה מקיים. דורש שהיא תעמוד בנורמות פטריארכליות? שיעמוד גם הוא בהן |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בספט׳ 2025
שוסי כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: גברים יקרים,
כאשר אתם תדרשו להוריד שיער בבית שחי, או לא לפסול נשים שלא מורידות, אז תתחילו לדבר על שיויון בדייטים ובכלל. כיום, לפי נורמות חברתיות, גם מגברים מצופה להיות סופר מטופחים בניגוד לעבר. זה אמנם עדיין לא משתווה לציפיות מנשים בתחום הזה אבל זה בהחלט קיים בשני המקרים זה מטופש. ובאופן כללי התחרות המגוחכת הזאת של איזה מגדר סובל יותר זה מטופש יש הרבה נורמות חברתיות שפוגעות בכל המגדרים, זאת המציאות וזה מה שצריך לשנות. יחד עם זאת, בעיניי, זה לגיטמי מבחינת העדפת משיכה שמישהו.י לא ירצה/תרצה לצאת עם מישהו.י שעיר.ה בדיוק כפי שיש העדפה על משקל, גובה, שיער וכ"ו אגב, יש הרבה נשים שפוסלות נשים אחרות על כך - סתם בשביל הידע כמו כן, יש מלא גברים (בימינו) שלא מפחדים לומר שהם כן נמשכים לאישה שלא מורידה שיער בבית השחי. שאלתי בכוונה על שיערות בבית שחי מסיבה ספציפית. כמעט ןאין גברים שיסכימו נכון? ואנחנו מקבלות את זה כי כל אחד וטעמו. זה בדיוק כמו עניין התשלום. הסרת שיער בכל הגוף עולה הון. וגם אם גברים מצופה להיות מטופחים זה בוודאי לא באותה רמה כמו של נשים. זו נורמה חברתית המצופה מנשים בדיוק כמו הנורמה לשלם. אם זה לגיטימי לפסול מישהי על שיעור, למה זה לא לגיטימי לפסול על תשלום? תגידי כמובן, אבל יש גם נשים שפוסלות על שיעור. ועדיין אין מה להשוות בין הצפייה מנשים להיות חלקות לחלוטין בכל הגוף לעומת גברים. אני לא יודעת אם זה מטופש. אני חושבת שכל מה שקשור למשיכה מינית לגיטימי. וכן, כסף זה סקסי וזה מושך אותי מאוד. ואני לא מתביישת לכתוב שחלק מהסיבות שבחרתי את בן הזוג שלי זה היכולת הפיננסית שלי. ( לא רק כמובן. אני גרידית לא רק כלכלית) וואלה אני לא מתביישת לומר שחלק מהסיבות שהוא בחר אותי זה שאני כוסית אש. אנחנו כבר 12 שנה יחד, וזה ממשיך לעבוד לנו. כי זה לא רק איך שאני נראית וזה לא רק הכסף. אבל זה בהחלט נכנס למערך השיקולים שלנו. כל אחת ומה שמרטיב אותה וכל אחד ומה שמעמיד לו. אני מכירה עשרות גברים שאוהבים שיערות בבית השחי ואני מכירה המוווווווווון גברים שלא אכפת להם מזה בכלל (כלומר, תורידי או לא תורידי זה לא באמת משנה) אז מה שאת אומרת זה שבגלל שיש נורמה אחת פוגענית אז זה סבבה שתהיה נורמה אחרת פוגענית? ואיפה זה יגמר כל התחרות המטומטמת הזאת? אין מה להשוות? סליחה? יש הרבה נשים שמביעות גועל משיער בכוס אז שיער בבית השחי? חה! נשים שופטות בנושא הזה לא פחות מגברים. כל מה שקשור למשיכה מינית הוא בהחלט לגיטימי - כל עוד שזה לא נכתב כמשהו מכליל כמו: "אם גבר לא משלם עלי בדייט אז הוא לא גבר" אפשר פשוט לכתוב: "אני לא נמשכת לגברים שמצפים ממני לשלם בדייט ראשון" רואה את ההבדל? סבבה, כסף מושך אותך - יופי לך. לגיטימי לחלוטין! זאת כבר משיכה סובייקטיבית שלך ומה שמתאים בחיים האישיים שלך שמחה (לא בציניות) שמצאת זוגיות שמתאימה לך ושגם מתאימה לו. סבבה ואני כבר אוטוטו 9 שנים עם בן הזוג שלי שלא משנה לו אם אני מגלחת או לא מגלחת בבית השחי והסיבה היחידה שאני מגלחת זה כי אני לא אוהבת את זה על עצמי. איך כמה זמן שאת נמצאת עם בן הזוג שלך קשור לדיון? נו, ואני מכירה המון נשים( את למשל) שלא מעניין אותך שישלמו עליהם. זה לא מבטל את זה ששתי הציפיות הללו הן עדיין נורמה חברתית שגורה. אני אומרת שזו ציפייה נורא פטריארכלית שנצא נגד נורמה חברתית שפוגעת בגברים אבל שפחות יהיה לנו דחוף לצאת נגד אחרת. אני אומרת שאם גבר מצפה שהיא תוריד שיערות במקומות שהוא לא מוריד, אז שיצפה גם לשלם. אבל זה לא רק משיכה שלי. אם זו היתה משיכה רק שלי לא היינו מנהלות כאן את הדיון הזה. זו נורמה, בדיוק כמו הורדת שיער הזמן שאני נמצאת איתו רלוונטי לכך שהטענה שלא מבססים זוגיות על כסף או מראה חיצוני. הא? אני אישית מעדיפה שלא ישלמו עלי אבל אני מכבדת (בחלק מהמקרים) כשכן רוצים. הנורמה החברתית שקיימת היא "גבר חייב לשלם על אישה הדייט אחרת הוא לא גבר אמיתי" מי אמר שפחות חשוב לי לצאת נגד אחרת? זה מה שאני טוענת, את עסוקה כאן בלעשות השוואות במקום לומר: שתי הנורמות החברתיות האלה שגויות וצריך לשנות אותן זאת לא תחרות. וזה פשוט מאוד: אני לא יוצאת עם גבר שמצפה ממני להוריד שיער. אני מורידה שיער (בבית השחי למשל) כי לי זה לא נוח. אני לא חושבת שאישה (נעזוב כרגע בצד מערכות יחסים בדס"מיות ששם החוקים שונים) צריכה להוריד שיער רק בשביל שגבר מסויים ירצה לצאת איתה לדייט. זאת גם נורמה חברתית שצריכה להשתנות בעיניי. אוקיי, אני עדיין לא מבינה את ההקשר אנחנו לא מדברים על זוגיות אלא על דייטים ראשונים. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
איה74 • 14 בספט׳ 2025
לאלו ביננו שמספיק זקנים לזכור שפעם בדייטים גברים פתחו את דלת המכונית ועדיין היה גם מבחן של מי רוכנת לפתוח לו את דלת המכונית מבפנים בזמן שהוא מקיף אותה.
והשנקל שלי (כי אני זקנה) אם לפנק אותי בכוס קפה או שליש בירה זה גדול עליך, אני לא בשבילך. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 14 בספט׳ 2025
יש איזו יוצרת תוכן, מהמדינות הסלביות אני אוהבת את האמירה שלה בנושא-
הוא לא חייב לשלם עלי בדייט ראשון אבל הוא יכול לבחור לעשות את זה ואני אבחר בזה שירצה לעשות את זה ממש פשוט, כמו עוד מלא פרמטרים בבחירת פרטנרים, אם הערכים שלנו מסתדרים זה הכי טוב. אף אחד לא חייב לי כלום ואני לא חייבת לוותר על דברים שאני רוצה לשנינו יש חופש בחירה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
איה74 • 14 בספט׳ 2025
נימרייה כתב/ה: יש איזו יוצרת תוכן, מהמדינות הסלביות אני אוהבת את האמירה שלה בנושא-
הוא לא חייב לשלם עלי בדייט ראשון אבל הוא יכול לבחור לעשות את זה ואני אבחר בזה שירצה לעשות את זה ממש פשוט, כמו עוד מלא פרמטרים בבחירת פרטנרים, אם הערכים שלנו מסתדרים זה הכי טוב. אף אחד לא חייב לי כלום ואני לא חייבת לוותר על דברים שאני רוצה לשנינו יש חופש בחירה אני מאד מחבבת אותה. 😄 |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
נויה הל(לא בעסק){צ} • 14 בספט׳ 2025
דייטים, הסטוריה עתיקה מבחינתי. הדייט הראשון האחרון שלי היה ב2007.
תמיד הצעתי לשלם חצי בדייט ראשון, ושני והלאה. לא רואה היגיון בלא לשלם חצי. אם הגבר רצה לשלם, הייתי נותנת לו. (בעלי התעקש לשלם בדייט הראשון) לא חושבת שזה שהגבר משלם אומר שהאישה חייבת לו משהו. אם הוא חושב שהיא חייבת לו משהו הוא חרא של בן אדם. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בספט׳ 2025
התן מרמת גן(שולט) • 14 בספט׳ 2025
הבנאדם דוש
אם בא לך עליה עליה כל כך תשלם לפחות בדייט הראשון ואלאק אני לא בנאדם של כסף הייתי לפני שבועיים בדייט ולפי ההבדלים בין התמונה שלה לבין המציאות היה ברור לשנינו שלא יהיה דייט שני ושבמקרה הכי טוב נישאר ידידים אבל היתה שיחה טובה ואנרגיה טובה אז השקעתי 115 כולל טיפ ש"ח וקססה לג'וינט בבחורה. זה לא מה שירושש אותי. ואם זה כן מה שירושש אותי סימן שאני יוצא ליותר מידי דייטים ולא מקפיד על דיוק. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 15 בספט׳ 2025
לא צריך לשלם בדייט , פשוט בורחים
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 15 בספט׳ 2025
טוב...
מודה שהפתעתם אותי לראות את העיסוק בשאלה הזו בכלל עם כמות התגובות. זו רק אני כנראה... |
|
|