|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
דיפ(נשלט) • 15 בספט׳ 2025
גם אני לפעמים מרגיש cuck old
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
bigboyyy • 15 בספט׳ 2025
אני יתן את דעתי כצעיר (אולי אין לזה מקום בפורם הזה אבל זה תפיסה מעניינת)
אני דווקא מרגיש שכצעיר אומנם ממש צעיר (1 ובכול מקרה לי זה מרגיש כיאלו הדור הקודם חונך את הדור החדש ואני אישית בעד זה אז זה דעתי בנושא סליחה עם לי אין מקום בפורום הזה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
סאנדיי • 16 בספט׳ 2025
Sharoman כתב/ה: עם כל המסיבות והאירועים שתפסו תאוצה מאוד יפה בשנים האחרונות הייתי שמח לראות מסיבה/אירוע מיועד לבני 40+.
אבל פלטפורמה נפרדת נראית לי מיותרת, תמיד היה פה מכוון רחב של גילאים ותמיד הסתדרנו עם זה. מגוון שמקיים את עצמו כשהוא יוצא מקום ליצירה ולאלו שמעריכים אותה. גיל לא קובע כישרון נושאי שיחה, או רמת האיכות שלהם, לא נקבעת ע"י גיל. כן כן! לגמרי צריך מסיבות בדס"מ גריאטריות. פתיחת דלתות בשבע, 11 כיבוי אורות. בר יינות פלצניים. תאורה מספקת שיהיה אפשר לראות משהו. שטיחים וכריות לתמוך בבירכיים. מוזיקה בווליום סביר! |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
הוא(שולט) • 16 בספט׳ 2025
אבל תמיד יש או משחקיה או גימבורי
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
פשוט אורי • 16 בספט׳ 2025
היה פעם ליין כזה
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
הממתקית הראשונה(סדיסטית) • 16 בספט׳ 2025
עדין מהממת למרות שאני בעצמי דינוזאורית.
הנשלטים שלי תמיד היו יותר צעירים ממני וממש אין לי בעיה עם זה כל עוד לא גורם לי להרגיש פדופילית. יש המון משמעות ומשקל לניסיון . עשיתי הפסקה ל6 שנים וכשחזרתי הרבה נעלמו המון צעירים שראו 50 גוונים נכנסו. לרובם אין מושג מה זה בדסמ . החזרתי את הפיקניקינקי למי שזוכר. הולכת לפעמים לחמש מסיבות בשבוע. לא מרגישה את הגיל בזכות הבדסמ. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
מה זה משנה
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
הממתקית הראשונה(סדיסטית) • 16 בספט׳ 2025
עדין מהממת למרות שאני בעצמי דינוזאורית.
הנשלטים שלי תמיד היו יותר צעירים ממני וממש אין לי בעיה עם זה כל עוד לא גורם לי להרגיש פדופילית. יש המון משמעות ומשקל לניסיון . עשיתי הפסקה ל6 שנים וכשחזרתי הרבה נעלמו המון צעירים שראו 50 גוונים נכנסו. לרובם אין מושג מה זה בדסמ . החזרתי את הפיקניקינקי למי שזוכר. הולכת לפעמים לחמש מסיבות בשבוע. לא מרגישה את הגיל בזכות הבדסמ. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
16 בספט׳ 2025
שירה חדשה(נשלטת) • 16 בספט׳ 2025
אני חושבת שזה דווקא יתרון שאתם מבוגרים יותר.לשולטים המבוגרים יש יותר ניסיון מהצעירים.אני מעדיפה שולט בגילי שיש לו ניסיון של שנים מאשר צעיר מתלהב.אני חושבת שנשלטים או נשלטות ירגישו יותר בנוח עם שולטים בוגרים יותר ובעלי ניסיון.🩵
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 17 בספט׳ 2025
סאנדיי כתב/ה: Sharoman כתב/ה: עם כל המסיבות והאירועים שתפסו תאוצה מאוד יפה בשנים האחרונות הייתי שמח לראות מסיבה/אירוע מיועד לבני 40+.
אבל פלטפורמה נפרדת נראית לי מיותרת, תמיד היה פה מכוון רחב של גילאים ותמיד הסתדרנו עם זה. מגוון שמקיים את עצמו כשהוא יוצא מקום ליצירה ולאלו שמעריכים אותה. גיל לא קובע כישרון נושאי שיחה, או רמת האיכות שלהם, לא נקבעת ע"י גיל. כן כן! לגמרי צריך מסיבות בדס"מ גריאטריות. פתיחת דלתות בשבע, 11 כיבוי אורות. בר יינות פלצניים. תאורה מספקת שיהיה אפשר לראות משהו. שטיחים וכריות לתמוך בבירכיים. מוזיקה בווליום סביר! עשית חשק, זה בול בשבילי 😂 |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
טלי35(שולטת) • 17 בספט׳ 2025
shirazbar כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: Sharoman כתב/ה: עם כל המסיבות והאירועים שתפסו תאוצה מאוד יפה בשנים האחרונות הייתי שמח לראות מסיבה/אירוע מיועד לבני 40+.
אבל פלטפורמה נפרדת נראית לי מיותרת, תמיד היה פה מכוון רחב של גילאים ותמיד הסתדרנו עם זה. מגוון שמקיים את עצמו כשהוא יוצא מקום ליצירה ולאלו שמעריכים אותה. גיל לא קובע כישרון נושאי שיחה, או רמת האיכות שלהם, לא נקבעת ע"י גיל. כן כן! לגמרי צריך מסיבות בדס"מ גריאטריות. פתיחת דלתות בשבע, 11 כיבוי אורות. בר יינות פלצניים. תאורה מספקת שיהיה אפשר לראות משהו. שטיחים וכריות לתמוך בבירכיים. מוזיקה בווליום סביר! עשית חשק, זה בול בשבילי 😂 גם אותי זה הדליק קצת חחח השאלה אם אפשר שיגיעו כמה גורים כדי לשעשע 😈😈 |
|
|