|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 15 בספט׳ 2025
התן מרמת גן כתב/ה: האישה הראשונה שהגעתי איתה למיטה, אחרי שאישתי לשעבר ואני עוד היינו בנישואים פתוחים היתה היפית מפרדס חנה, עעם בוש כמו הזקן שלי.
פחות התחברתי. לא חייב חלק לגמרי אבל זה חתיכת זקן עשיר ומקורזל מה שהיה לה שם. עם הרגליים ובית השחי דווקא זרם לי. שאלו על נראות הזין , לא על פותות ולא על בוש חוץ מיזה , אני בטוחה שכולך שעיר ובחיים לא הורדת שיער . מסכנה הבחורה שתהיה איתך |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 15 בספט׳ 2025
Mazzikin כתב/ה: התן מרמת גן כתב/ה: האישה הראשונה שהגעתי איתה למיטה, אחרי שאישתי לשעבר ואני עוד היינו בנישואים פתוחים היתה היפית מפרדס חנה, עעם בוש כמו הזקן שלי.
פחות התחברתי. לא חייב חלק לגמרי אבל זה חתיכת זקן עשיר ומקורזל מה שהיה לה שם. עם הרגליים ובית השחי דווקא זרם לי. שאלו על נראות הזין , לא על פותות ולא על בוש חוץ מיזה , אני בטוחה שכולך שעיר ובחיים לא הורדת שיער . מסכנה הבחורה שתהיה איתך רגע רגע רגע. דיון על נראות הזין זה בסדר אבל נראות הפות זה לא? Not cool אם דיון אחד לגטימי אז גם השני. אם אחד לא לגטימי, אז גם השני. במיוחד כשכבר בפוסט הפותח כתוב במפורש "השאלה הזו מעניינת גם לכוס". |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
מישל וולבק • 15 בספט׳ 2025
אין לי מה לומר על בולבולים
לגבי פות, מנוש או מע'ון( בערבית) אני אהיה קיטש ואומר שלא ראיתי לא יפים: -שפתיים בולטות: מעולה לנשיכה ולעיסה ולמציצה. -דגדגן גדול: מעולה למציצה -דגדגן קטן: אצבע קלה להרים את העור מלמעלה ולינוק. אם יש שטיחון מסודר מעל, זה יפיפה לטעמי אם חלק לגמרי גם סבבה, רגיל כזה. יודעת מה, אם מתעקשת הכי פחות אוהב בוש מבולגן ולא מסודר. |
|
|
| shiningstar |
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
shiningstar • 15 בספט׳ 2025
וואו, זה הפוסט הכי נוראי שיש.
מה מביא לכם לרדת ולבקר אנשים על דבר שהם בכלל לא יכולים לשלוט בו? איך הייתם מרגישים אם היה פה תיאור של האיבר שלכם? כמה זה היה פוגע בביטחון שלכם?? מיותר לחלוטין. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בספט׳ 2025
EL PATRON(שולט) • 15 בספט׳ 2025
אני מאוד אוהב שפתיים בשרניות וגדולות, מגרה אותי בטירוף. לאחרונה גם יש לי משיכה ל״לא מגולח״
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
התן מרמת גן(שולט) • 17 בספט׳ 2025
Mazzikin כתב/ה: התן מרמת גן כתב/ה: האישה הראשונה שהגעתי איתה למיטה, אחרי שאישתי לשעבר ואני עוד היינו בנישואים פתוחים היתה היפית מפרדס חנה, עעם בוש כמו הזקן שלי.
פחות התחברתי. לא חייב חלק לגמרי אבל זה חתיכת זקן עשיר ומקורזל מה שהיה לה שם. עם הרגליים ובית השחי דווקא זרם לי. שאלו על נראות הזין , לא על פותות ולא על בוש חוץ מיזה , אני בטוחה שכולך שעיר ובחיים לא הורדת שיער . מסכנה הבחורה שתהיה איתך דווקא היו תקופות שהייתי חלק בכל הגוף כולל הכל. אני אמנם לא חלק כנו תינוק עכשיו אבל לא מגדל תלתלים. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 17 בספט׳ 2025
איזה דור של אבי נעלבי
לא ייאמן |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
Master Bruce{©} • 17 בספט׳ 2025
אגב, לכל הנעלבים: אם מישהי כאן היתה כותבת על מאפיין כלשהו של הזין שלו שמוריד לה, זה לא היה מעליב אותי. לא כולם צריכים להיות הטעם של כולם.
אם אני מרשה לעצמי לא להמשך למישהי כי יש לה שומה על האף שמציקה לי (סתם לדוגמא), אז בטח שזה בסדר שמישהי תכתוב שמוריד לה זין וביצים לא מגולחים, או זין שיש לו פניה קלה שמאלה. (או אנשים שמנים, או אנשים עם קרחת, או אנשים עם אף גדול, וכן הלאה) בעולם אידאלי כולנו יפים וסקסיים ונמשכים אחד לשני. אבל בעולם שלנו, זה לא עובד ככה. בעולם שלנו, לכולנו יש דברים שעושים טרן און וטרן אוף. ואין בזה שום פסול. זה שלא נמשכים למישהו לא אומר שפוסלים מישהו כאדם. רק שלא מתאימים אחד לשני במימד המשיכה. אז באמת שאין פה ממה להעלב. |
|
|