אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לנשות הכלוב - דתיים וחרדים

ניצחתי ואנצח​(שולט)
לפני 3 חודשים • 25 בספט׳ 2025

שאלה לנשות הכלוב - דתיים וחרדים

ניצחתי ואנצח​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
בשיחותי עם אחת מעלמות החן הצדיקות דאתרא הדין - טענה העלמה שנשים חילוניות רבות נמשכות לדתיים וחרדים.
לטענתה אלמנט הדרדור מושך ומגרה.
שאלותי:
א. האמנם? זה חשק נפוץ?
ב. האם אלמנט המשיכה, בהנחה שקיים, הוא לדרדור - או למשהו אחר. כגון מים גנובים ימתקו ולחם סתרים ינעם ?

שנה טובה, גמר חתימה טובה
Blonde
Blonde • 25 בספט׳ 2025
אני באופן לא נמשכת לחרדים או דתיים

אבל יש משהו מאוד נפוץ לאנשים להמשך לדברים שהם לא מכירים או נראה להם שונה, הפכים נמשכים מסיבה שהדבר השונה נראה סקסי, כמו חרדים שיכולים להמשיך לנשים חילוניות או נוצרים למוסלמים או מזרחים לאשכנזיות והפוך, מבחינה מינית אני יכולה להבין לגמרי את הרציונל מאחורי המשיכה
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 25 בספט׳ 2025
אני לא במיוחד נמשכת לחרדים ודתיים. אני מעדיפה מישהו שיבין את דרך החיים שלי ואני את שלו מבלי שיהיה פער של "קשה להסביר" או איזה פער בחווית החיים.
ויחד עם זאת יש אלמנט של ההתעסקות בקונפליקט הזה של מיניות אסורה שמושך והרצון להיות נקי ןלהתעלות שהוא חלק מהחיים הדתיים.
וגם, לכי תדעי למה במיוחד הם מגיעים אלי, גם בלי להתכוון.
היה מישהו שבמיוחד משך אותו העובדה שאני חילונית שמלאנית
Kitty frank
Kitty frank • 25 בספט׳ 2025
אני נמשכת לדברים עם רקע מסורתי עמוק. לא משנה אם זו מסורת יהודית, נוצרית, יוונית או אנל'א יודעת מה. מילים עתיקות, סיפורים שמתגלגלים אלפי שנים עושים לי את זה.
וגם, אני נמשכת לשמרנות. במובן הזה, זה הפוך מלרצות לדרדר אותו. משהו בי נמשך לגבר שמובן לו מאליו שאני במטבח, שכבודי פנימה, שיש לו מילה על מה אני לובשת.
ארטמיה​(נשלטת)
ארטמיה​(נשלטת) • 25 בספט׳ 2025
אני נרתעת מהלא מוכר, ממה שנראה מנוכר. אבל הרושם שלי נבנה על סמך מה ש"מאכילים" אותי מבחוץ.
לגמרי במקרה פגשתי גבר נשוי וחרדי, שאוהב את עולם הבדסמ.
מסקנתי - אחד הגברים הכי מעניינים, חביבים ושובבים שהכרתי בשנים האחרונות.
שומר הכלוב​(נשלט)חשבון מאומת
שומר הכלוב​(נשלט)חשבון מאומת
שומר הכלוב​(נשלט)חשבון מאומת • 25 בספט׳ 2025
שתי שולטות שהיו דמויות מפתח בחיי לא היו יהודיות, ואחת נוספת הייתה חילונית, מהשמאל הרעיוני. דווקא השוני הזה – הפער התרבותי, הדתי והאידיאולוגי – הוליד שיח מרתק, לעיתים טעון, על שאלות של דת ומדינה, לאום וזהות. זה היה מפגש שלא רק העשיר את עולמי, אלא גם העמיק את הקשר בינינו.

אני לא סבור שהזהות החרדית שלי הייתה גורם למשיכה הראשונית. הכימיה נולדה ממקום אחר, אולי עמוק יותר. אך מרגע שנוצרה, הזהות הזו הפכה לנוכחת – לעיתים כאתגר, לעיתים כאובייקט לדיון, ולעיתים כמשהו שיש לטשטש או לפרק. אני זוכר שולטת אחת, שלקחה את "הסגידה" שלי לאלוקים והפכה אותה לכלי – היא עצמה הפכה לאלוקים שלי, במובן המטאפורי והרגשי. בעיניה, ייצגתי את הממסד החרדי, את הסמכות, את מה שהיא ביקשה להתעמת איתו. דרכי היא שחררה כעסים, עלבונות, תחושות של דיכוי – ואני הייתי שם, נוכח, מקבל, משמש.

זה היה מורכב, לעיתים מטלטל, אך גם מספק. להיות שימושי לצרכים כאלה.
פותחת מוסך​(שולטת)
פותחת מוסך​(שולטת) • 25 בספט׳ 2025
אני אכן חושקת בבעלי שתי הכיפות/דתל"שים. פטיש רציני לשעטנז בין הקודש ולטומאה, וכל המרבה הרי זה משובח. נעשה ונשמע
    התגובה האהובה בשרשור
מדען גרעין
מדען גרעין • 25 בספט׳ 2025
ישנן כאלה שאין להן ברירה אז מסתפקות במה שיש.
mainx זוג​(שולט)
mainx זוג​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
לא מכיר תופעה כזאת. נדמי לי זה מאוד ספציפי לכל אחת/אחד ואין כאן מגמה מסיימת.
חתימה טובה ושנה טובה לכולם!