|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
איך ממשיכים מכאן?
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
גורה מטומטמת • 25 בספט׳ 2025
צריך 2 בשביל טנגו..
בת 42, דתיה ונילה זה לפחות מה שחשבתי עד לפני חודש. לפני חודש נכנסתי לטינדר, נתקלתי בכרטיס אחד שבלט לי. הוא רשם את המילה דומיננטי ואני בלי להבין נדלקתי. בחודש האחרון הוא חשף אותי לאט לאט לעולם הbdsm מושגים חדשים, קשירות, הצלפות ואני.. אני כמו ילדה מתרגשת, רוצה לחוות הכל. העולם נפתח, נגלה אלי מלא בצבעים וטעמים חדשים. לפני ראש השנה הוא קילר אותי קרא לי משוייכת ואני הרגשתי בעננים. קבענו להיפגש בצאת החג.. כל החג ציפיתי לו רציתי שיראה את הצעצועים החדשים שקניתי.. מצבטי פטמות תלבושות מיוחדות.. רק שנמשיך לחקור יחד את העולם. ואז הוא שלח שהוא נשוי. ובאותה מהירות שזה התחיל, זה נגמר. מצאתי את עצמי באפליקציית הכלוב. מופיעה כפי שביקש כמשוייכת. בודדה. עזובה. בלי נסיון עם המון רצון ללמוד להתפתח ולהכיר את עצמי אבל.. צריך 2 בשביל טנגו. איך ממשיכים מכאן? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
hell queen{S} • 25 בספט׳ 2025
משנים את הניק דבר ראשון
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
הוא(שולט) • 25 בספט׳ 2025
שלב א לשנות כינוי
בהצלחה |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
Re: איך ממשיכים מכאן?
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
טלי35(שולטת) • 25 בספט׳ 2025
משוייכת לא לפנות כתב/ה: צריך 2 בשביל טנגו..
בת 42, דתיה ונילה זה לפחות מה שחשבתי עד לפני חודש. לפני חודש נכנסתי לטינדר, נתקלתי בכרטיס אחד שבלט לי. הוא רשם את המילה דומיננטי ואני בלי להבין נדלקתי. בחודש האחרון הוא חשף אותי לאט לאט לעולם הbdsm מושגים חדשים, קשירות, הצלפות ואני.. אני כמו ילדה מתרגשת, רוצה לחוות הכל. העולם נפתח, נגלה אלי מלא בצבעים וטעמים חדשים. לפני ראש השנה הוא קילר אותי קרא לי משוייכת ואני הרגשתי בעננים. קבענו להיפגש בצאת החג.. כל החג ציפיתי לו רציתי שיראה את הצעצועים החדשים שקניתי.. מצבטי פטמות תלבושות מיוחדות.. רק שנמשיך לחקור יחד את העולם. ואז הוא שלח שהוא נשוי. ובאותה מהירות שזה התחיל, זה נגמר. מצאתי את עצמי באפליקציית הכלוב. מופיעה כפי שביקש כמשוייכת. בודדה. עזובה. בלי נסיון עם המון רצון ללמוד להתפתח ולהכיר את עצמי אבל.. צריך 2 בשביל טנגו. איך ממשיכים מכאן? בנשלזונה! תמצאי מישהו אחר. ותהני מהעולם הזה. אחלה עולם! בהצלחה (: |
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 25 בספט׳ 2025
בת 42, דתיה ונילה זה לפחות מה שחשבתי עד לפני חודש. לפני חודש נכנסתי לטינדר, נתקלתי בכרטיס אחד שבלט לי. הוא רשם את המילה דומיננטי ואני בלי להבין נדלקתי. בחודש האחרון הוא חשף אותי לאט לאט לעולם הbdsm מושגים חדשים, קשירות, הצלפות ואני.. אני כמו ילדה מתרגשת, רוצה לחוות הכל. העולם נפתח, נגלה אלי מלא בצבעים וטעמים חדשים. לפני ראש השנה הוא קילר אותי קרא לי משוייכת ואני הרגשתי בעננים. קבענו להיפגש בצאת החג.. כל החג ציפיתי לו רציתי שיראה את הצעצועים החדשים שקניתי.. מצבטי פטמות תלבושות מיוחדות.. רק שנמשיך לחקור יחד את העולם. ואז הוא שלח שהוא נשוי. ובאותה מהירות שזה התחיל, זה נגמר. מצאתי את עצמי באפליקציית הכלוב. מופיעה כפי שביקש כמשוייכת. בודדה. עזובה. בלי נסיון עם המון רצון ללמוד להתפתח ולהכיר את עצמי אבל.. צריך 2 בשביל טנגו. איך ממשיכים מכאן? רשע! א. להחליף ניק ב. משבר זה אותיות מבשר- אם משכילים ללמוד מהסיטואציה אפשר לקחת ממנה הרבה. ג. לכן, לשבת ולעשות תחקיר/חשבון נפש - לדוגמא: מה היה נכון ומה לא, האם היו סימני אזהרה מראש, האם יש דרך לעלות על מניאקים לפני שמתקרבים ונפגעים וכדומה. תסדרי לך את המחשבות, תגבשי מסקנות ותשתמשי בהם. ד. בהצלחה רבה בהמשך המסע. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
פשוט אורי • 25 בספט׳ 2025
אוף, כמה רוע.
לפחות גילית את זה ככה. כואב מאכזב שובר תקשיבי לנשים אחרות. לצערי, מה שחווית.. דיי נפוץ ומגעיל תלמדי מנסיון של אחרות. תני לזמן לעשות קצת סדר במחשבות תמצאי את המרכז שלך אל תתמכרי לכלוב תקשיבי ללב ולא לצורך. כי הוא יודע הכי טוב בשבילך יבטיחו לך הבטחות. תלמדי לבטוח בתחושות. אני מאחל לך דברים טובים וכנים. נשואים.. יש דרכים להריח את השקר. לא תפקידי להסביר. בהצלחה, עם הרבה תקווה במילה. |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
mister z(שולט) • 25 בספט׳ 2025
בת 42, דתיה ונילה זה לפחות מה שחשבתי עד לפני חודש. לפני חודש נכנסתי לטינדר, נתקלתי בכרטיס אחד שבלט לי. הוא רשם את המילה דומיננטי ואני בלי להבין נדלקתי. בחודש האחרון הוא חשף אותי לאט לאט לעולם הbdsm מושגים חדשים, קשירות, הצלפות ואני.. אני כמו ילדה מתרגשת, רוצה לחוות הכל. העולם נפתח, נגלה אלי מלא בצבעים וטעמים חדשים. לפני ראש השנה הוא קילר אותי קרא לי משוייכת ואני הרגשתי בעננים. קבענו להיפגש בצאת החג.. כל החג ציפיתי לו רציתי שיראה את הצעצועים החדשים שקניתי.. מצבטי פטמות תלבושות מיוחדות.. רק שנמשיך לחקור יחד את העולם. ואז הוא שלח שהוא נשוי. ובאותה מהירות שזה התחיל, זה נגמר. מצאתי את עצמי באפליקציית הכלוב. מופיעה כפי שביקש כמשוייכת. בודדה. עזובה. בלי נסיון עם המון רצון ללמוד להתפתח ולהכיר את עצמי אבל.. צריך 2 בשביל טנגו. איך ממשיכים מכאן? עצוב שיש כאלה אנשים קחי לעצמך זמן להתאבל ולעכל כל מה שקרה חוץ מזה אולי כדאי להחליף את הכינוי למשהו שיבטא את מה שאת רוצה ולא מה שהוא רצה לסיום לצערנו יש כאן המון שקרנים תשמחי שלא גילית בצורה גרועה יותר ותמצאי את הבא שירגש אותך בהצלחה |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
Fuck You • 25 בספט׳ 2025
בת 42, דתיה ונילה זה לפחות מה שחשבתי עד לפני חודש. לפני חודש נכנסתי לטינדר, נתקלתי בכרטיס אחד שבלט לי. הוא רשם את המילה דומיננטי ואני בלי להבין נדלקתי. בחודש האחרון הוא חשף אותי לאט לאט לעולם הbdsm מושגים חדשים, קשירות, הצלפות ואני.. אני כמו ילדה מתרגשת, רוצה לחוות הכל. העולם נפתח, נגלה אלי מלא בצבעים וטעמים חדשים. לפני ראש השנה הוא קילר אותי קרא לי משוייכת ואני הרגשתי בעננים. קבענו להיפגש בצאת החג.. כל החג ציפיתי לו רציתי שיראה את הצעצועים החדשים שקניתי.. מצבטי פטמות תלבושות מיוחדות.. רק שנמשיך לחקור יחד את העולם. ואז הוא שלח שהוא נשוי. ובאותה מהירות שזה התחיל, זה נגמר. מצאתי את עצמי באפליקציית הכלוב. מופיעה כפי שביקש כמשוייכת. בודדה. עזובה. בלי נסיון עם המון רצון ללמוד להתפתח ולהכיר את עצמי אבל.. צריך 2 בשביל טנגו. איך ממשיכים מכאן? אני מאמינה כי אנו פוגשים כל מיני אנשים ויש להם ייעוד מסוים בחיים שלנו.. כנראה שהוא נכנס לחייך רק לשם הכנסתך לעולם המופלא הזה, מכאן והלאה את חופשיה לגלות, להכיר,לטעום ולחוות. מאחלת לך בהצלחה ותשמרי על עצמך, כי כאן, כמו בכל מקום שיש אנשים לא טובים❤️ |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
25 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 בספט׳ 2025
אם אני זוכרת נכון, לוקח 30 יום להחליף ניק (אחרי הרשמה לכלוב/החלפת ניק)
אז כמו הרוב כאן, אני ממליצה בלהתחיל לשנות כינוי ברגע שזה אפשרי צר לי שחווית את זה, צר לי שהוא שיקר לך בצורה כזאת בזוייה אחרי שהוא הגיע לכאלו עומקים איתך (בכל זמן שקר זה נוראי אבל אחרי חוויות ושיוך זה נוראי יותר בעיניי) תני לעצמך קצת זמן להחלים לפני שאת נכנסת למשהו חדש תקשיבי לאינטואיציה שלך - אם משהו מרגיש לך לא נכון אז הוא לא נכון וזה לא משנה מה אותו שולט אומר/כותב אל תעשי דברים שאת לא רוצה לעשות ויבטלו אותך באופן אקסטרימי שיעשה לך לא טוב, בטח שבטח לא בתחילת הדרך תבני לעצמך קצת עולם של חברים.ות כאן, כאלו שאת יכולה לסמוך עליהם.ן ולשתף אותם.ן ותשתדלי לשמור על עצמך, את חשובה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 3 חודשים •
26 בספט׳ 2025
ve-ra • 26 בספט׳ 2025
אין כאן שיט גדול מהאחוז שלו באוכלוסיה הכללית. אבל, אם נתקלת בזה כאן יש לזה סיכון פגיעה גדול יותר. לכן, עלייך להזהר יותר. להזהר ממש. להיות מאוד מאוד סלקטיבית ואיטית. גברים ונשים כאחד חוטפים לא מעט כאפות מחולרות כאן ורק מתינות וזהירות יכולים לעזור.
|
|
|