|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
Kitty frank • 2 באוק׳ 2025
סנטוריון כתב/ה: פייק דאדי זו בעיה מוכרת שמציפה את השוק. לליטליות מומלץ לבדוק האם מדובר בדאדי אורגינל. מעטות יודעות זאת, אך בתוך פי הטבעת ליד הפרוסטטה נמצאת תגית היצרן של הדאדי. כדאי להחדיר אצבע ולבדוק אם אכן הדאדי שלכן יוצר מחומרים ידידותיים לסביבה ומעדיף לזיין מבוגרות.
אתה לא יודע שאת כל הדאדיז מייצרים בסין והמחיר הוא רק לפי הלוגו? זאדי מהשטחים הוא אותו דבר כמו דאדי מהארץ, רק ברבע מחיר. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
סנטוריון • 2 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: אתה לא יודע שאת כל הדאדיז מייצרים בסין והמחיר הוא רק לפי הלוגו? זאדי מהשטחים הוא אותו דבר כמו דאדי מהארץ, רק ברבע מחיר. כן, אבל למי יש כוח לפענח את חוברת ההפעלה בערבית? ... |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
Kitty frank • 2 באוק׳ 2025
תמצא באינטרנט את חוברת ההפעלה בעברית. בגדול העקרון זהה. אגודל בתחת שלו, מבט מצועף, לירוק לו בפנים ואז הסליל מתוח מספיק והוא יתחיל לעבוד. את יודעת שהוא מתחיל להיכבות כשהוא מציע לך שוקו, ואז מומלץ לתת לו לנוח קצת, כי הסוללה של המכשירים האלו בעייתית.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
3 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
3 באוק׳ 2025
MoonWhisper • 3 באוק׳ 2025
תודה לך 🙏
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
3 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
3 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 באוק׳ 2025
#תודה שהסגברת
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
HHMDSX(שולט) • 4 באוק׳ 2025
לגבי פייק דאדי - זה מתחבר לבעיה רחבה יותר של אנשים שמתחזים לקינקסטרים. מישהי סיפרה לי שהייתה עם "דאדי" שממש גרם לה לחשוד שהוא בעצם פדופיל. לא אפרט, אבל הדברים שהיא סיפרה באמת היו מטרידים.
אני אישית דווקא מעדיף שהיא תקרא לי "אבא" ולא "דאדי", זה יותר מדליק אותי אם אנחנו ישראלים שמדברים עברית. אם היא אמריקאית ואנחנו מדברים אנגלית אז מעולה, שתקרא לי "דאדי". וכנ"ל אם היא הייתה סינית, הייתי רוצה שהיא תגיד את המילה הסינית לאבא. פשוט נמשע לי מצועצע להגיד בעברית "דאדי", אבל זה אני. לגבי פער גילאים, מודה שזה יכול להוסיף, אבל זה פחות חשוב. הרבה יותר חשוב הקשר המנטלי. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
Bent • 4 באוק׳ 2025
לפעמים בא לי ממש לפתוח עוד פרופיל, לקרוא לו היסטוריון הכלוב, ולהעלות על המוקד את ממחזרי הפוסטים הלעוסים, אבל אז אני נזכר שאני זקן ועייף מלחמות, גם בלי לעלות על סוס מיותר בגילי דואב הגב.
מדהים שכל תקופה עולה פוסט מזהיר ומבריק על סכנות הדאדי / דומים / גברים / ארמידלוס בכלוב. וכל כך מעט מהם מעבירים מידע לגבי הטיפול הנכון והזיהוי של ארמדילו כלוב שכיח אל מול אריה במדבר. סנטימנט רווי ידע שאין בו סטיגמה, כמי שהיה בדס"מי לפני שדאדי נהיה תואר, וכמי שהוא אב ל4, מבין שיש מתיילדים.ות, בכל שכבת גיל, אבל אם תקרא.י לי דאדי, את משתמש.ת בניק שהוא שמור לצאצאי ויש מצב שאתעצבן או שלא תקרא.י לי שוב. נ.ב. החלפתי גם מספיק חיתולים בחיי, כולל חיתולי מבוגרים כדי למצוא את המשחק הזה נטול מיניות בכל אופן אפשרי עבורי. ואם זאת, מי שאוהב.ת שיהנה בברכה גדולה נ.ב.ב. סודות הדומים, ותודה לזאלו https://thecage.co.il/magazine,2697.html |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
4 באוק׳ 2025
הוא(שולט) • 4 באוק׳ 2025
אבא תרחם
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לא מיחזרתי כתבתי את דעותיי בעקבות שיחה מאתגרת עם מישהי בכלוב. אהבתי את דרכך המעודנת לפסול קינק של אח
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
super daddy(שולט) • 5 באוק׳ 2025
Bent כתב/ה: לפעמים בא לי ממש לפתוח עוד פרופיל, לקרוא לו היסטוריון הכלוב, ולהעלות על המוקד את ממחזרי הפוסטים הלעוסים, אבל אז אני נזכר שאני זקן ועייף מלחמות, גם בלי לעלות על סוס מיותר בגילי דואב הגב.
מדהים שכל תקופה עולה פוסט מזהיר ומבריק על סכנות הדאדי / דומים / גברים / ארמידלוס בכלוב. וכל כך מעט מהם מעבירים מידע לגבי הטיפול הנכון והזיהוי של ארמדילו כלוב שכיח אל מול אריה במדבר. סנטימנט רווי ידע שאין בו סטיגמה, כמי שהיה בדס"מי לפני שדאדי נהיה תואר, וכמי שהוא אב ל4, מבין שיש מתיילדים.ות, בכל שכבת גיל, אבל אם תקרא.י לי דאדי, את משתמש.ת בניק שהוא שמור לצאצאי ויש מצב שאתעצבן או שלא תקרא.י לי שוב. נ.ב. החלפתי גם מספיק חיתולים בחיי, כולל חיתולי מבוגרים כדי למצוא את המשחק הזה נטול מיניות בכל אופן אפשרי עבורי. ואם זאת, מי שאוהב.ת שיהנה בברכה גדולה נ.ב.ב. סודות הדומים, ותודה לזאלו https://thecage.co.il/magazine,2697.html |
|
|