|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוק׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוק׳ 2025
Venus in Furs • 4 באוק׳ 2025
► jinj כתב/ה: השיר הראשון עוצר נשימה. כמה נשמה, וואו.
השני זה משהו אחר לגמרי, וזה מגניב. אתה שר נהדר, אני ללא ספק אמשיך הלאה. תודה רבה jinj, נעים לי ממש לשמוע. 😊 זה אלבום די קשה ואני מקווה שתתחברי גם להמשך שלו. 💜⛈️ |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 5 חודשים •
5 באוק׳ 2025
nixies(מתחלפת) • 5 באוק׳ 2025
יש משהו שתופס אותי בתנועה שבין רגש שמנסה להיות מסודר אל מול רגש שמנסה להתפרץ ללא שליטה. ההרמוניה שביניהם נגעה לי ממש בלב והעירה בי דברים...
תודה שאתה עדיין עושה מוזיקה ❤️ |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
7 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
7 באוק׳ 2025
Venus in Furs • 7 באוק׳ 2025
► nixies כתב/ה: יש משהו שתופס אותי בתנועה שבין רגש שמנסה להיות מסודר אל מול רגש שמנסה להתפרץ ללא שליטה. ההרמוניה שביניהם נגעה לי ממש בלב והעירה בי דברים...
תודה שאתה עדיין עושה מוזיקה ❤️ תודה רבה nixies לוהטת, תודה שאת עדיין מקשיבה. הרבה מאוד רגשות, דמעות, וחרדות התנקזו ליצירה הזו. ❤️🩹🧛🏻 💋⚡️ |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
9 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
9 באוק׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 9 באוק׳ 2025
מזל טוב(((:
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
10 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
10 באוק׳ 2025
ישנונית • 10 באוק׳ 2025
דן ❤️
זה לא עוד אלבום וזו לא רק מוזיקה. זו יצירת אומנות מופלאה ומשתקת כי היא גדולה ממילים שיוכלו לתאר אותה. אמת גולמית, חשופה, כואבת ויפה בצורה שקשה להכיל. (עבורי היא גם משהו שחיים אותו ולא רק שומעים) והיא לא דומה לשום דבר אחר. עדות לנשמה שחיה, נופלת, קמה, וממשיכה לאהוב ולהאמין. אתה הגיבור שלי לא כי ניצחת, אלא כי העזת להפסיד - ולספר על זה בקול רם. יש משהו כל-כך נדיר בדרך בה אתה מתאר איך מקלף ממך כאב, אשמה ובדידות כל שיר מרגיש כמו שכבה נוספת שנגלית, דרך מעברים מוזיקליים גאוניים שהלוואי שכולם היו שומעים כמו שלימדת אותי להקשיב. בדרך בה שופך אור על המקומות החשוכים בנפש מבלי להיבהל מהם, אתה מראה שדווקא הפצעים, המקומות החשוכים, אל לנו להיבהל מהם - אלא להכיר בהם כמקור הכוח הכי טהור שיש לנו. ושאם נקשיב לעצמנו נהיה בסדר. בכיתי המון(!), חייכתי כשעוד חידוש נגלה אליי נזכרתי איך רגע קסום או מקולל בסלון ערב קודם, בבוקר הפך לשורה בשיר. תודה על הזכות הנדירה להיות חלק מזה, שדעתי הייתה חשובה לך בתהליך. תודה שהראית לי, דרך מעשים ולא מילים, מה זה אמיתי איך אתה בוחר כל יום מחדש באותנטיות על פני מחיאות כפיים, זו בעיניי אומנות. אתה מנטור של לב פתוח אפשר להיות יותר דומה לך כשאגדל? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
11 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
11 באוק׳ 2025
מסמרים-ונוצות • 11 באוק׳ 2025
דןדן היקר,
האלבום שלך מופלא ונגע בי כל כך עד כדי דמעות וכאב מפלח בחלק מהשירים. מעולם לא הרגשתי שעברתי מסע ייסורים בדרך לגאולה כמו האלבום הזה ואני באמת מרגישה שהוא הקתרזיס שלך (וגם של עוד אנשים) ושמכאן דברים יהפכו לכואבים פחות. התחברתי מאוד למה שישנונית כתבה למעלה שדווקא הפצעים הם מקור הכוח שלנו ושהאלבום הזה מטפל בגלד בצורה אוהבת ונותן לו מקום, מה שמאפשר החלמה אמיתית ומאפשרת. (שוב) יום הולדת שמח והלוואי והשנה הזאת תצליח להחלים את כל הפצעים ואת הייסורים האחרונים. מגיע לך שיהיה לך טוב. אוהבת תמיד }{ |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
11 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
11 באוק׳ 2025
blackheart • 11 באוק׳ 2025
המון בהצלחה דן ❤️
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 באוק׳ 2025
4X4(נשלט) • 12 באוק׳ 2025
בהצלחה
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 באוק׳ 2025
Venus in Furs • 12 באוק׳ 2025
► ישנונית כתב/ה: דן ❤️
זה לא עוד אלבום וזו לא רק מוזיקה. זו יצירת אומנות מופלאה ומשתקת כי היא גדולה ממילים שיוכלו לתאר אותה. אמת גולמית, חשופה, כואבת ויפה בצורה שקשה להכיל. (עבורי היא גם משהו שחיים אותו ולא רק שומעים) והיא לא דומה לשום דבר אחר. עדות לנשמה שחיה, נופלת, קמה, וממשיכה לאהוב ולהאמין. אתה הגיבור שלי לא כי ניצחת, אלא כי העזת להפסיד - ולספר על זה בקול רם. יש משהו כל-כך נדיר בדרך בה אתה מתאר איך מקלף ממך כאב, אשמה ובדידות כל שיר מרגיש כמו שכבה נוספת שנגלית, דרך מעברים מוזיקליים גאוניים שהלוואי שכולם היו שומעים כמו שלימדת אותי להקשיב. בדרך בה שופך אור על המקומות החשוכים בנפש מבלי להיבהל מהם, אתה מראה שדווקא הפצעים, המקומות החשוכים, אל לנו להיבהל מהם - אלא להכיר בהם כמקור הכוח הכי טהור שיש לנו. ושאם נקשיב לעצמנו נהיה בסדר. בכיתי המון(!), חייכתי כשעוד חידוש נגלה אליי נזכרתי איך רגע קסום או מקולל בסלון ערב קודם, בבוקר הפך לשורה בשיר. תודה על הזכות הנדירה להיות חלק מזה, שדעתי הייתה חשובה לך בתהליך. תודה שהראית לי, דרך מעשים ולא מילים, מה זה אמיתי איך אתה בוחר כל יום מחדש באותנטיות על פני מחיאות כפיים, זו בעיניי אומנות. אתה מנטור של לב פתוח אפשר להיות יותר דומה לך כשאגדל? ישנונית נדירה, את תהי הרבה יותר מוצלחת ממני כשתגדלי. 💖 ההשפעה שלך על התהליך היתה משמעותית מתחילתו. אמנות הרבה פעמים נוצרת במחשכים, בבדידות... אבל את היית אוזן קשבת ולב פתוח עוד כשהרעיונות היו גיצים מעופפים של רגשות לא מעובדים. עצם הידיעה שתהי שם לשמוע ולחוות (דעה) נתנה את זריקת המרץ והתכלית לעמוד במשימה השבועית, שלא לדבר על הרגשות שעוררת והלהבות שליבית. עשינו את זה יחד. 🦜❤️🔥😴 |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 באוק׳ 2025
Venus in Furs • 14 באוק׳ 2025
► Ashbury כתב/ה: דןדן היקר,
האלבום שלך מופלא ונגע בי כל כך עד כדי דמעות וכאב מפלח בחלק מהשירים. מעולם לא הרגשתי שעברתי מסע ייסורים בדרך לגאולה כמו האלבום הזה ואני באמת מרגישה שהוא הקתרזיס שלך (וגם של עוד אנשים) ושמכאן דברים יהפכו לכואבים פחות. התחברתי מאוד למה שישנונית כתבה למעלה שדווקא הפצעים הם מקור הכוח שלנו ושהאלבום הזה מטפל בגלד בצורה אוהבת ונותן לו מקום, מה שמאפשר החלמה אמיתית ומאפשרת. (שוב) יום הולדת שמח והלוואי והשנה הזאת תצליח להחלים את כל הפצעים ואת הייסורים האחרונים. מגיע לך שיהיה לך טוב. אוהבת תמיד }{ תודה רבה Ashbury אהובה, על התגובה היפה הזו ועל התמיכה האינסיידרית והאינפורסרית שלך במהלך התהליך. 🦸🏼♀️💖🦜 |
|
|