לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כינויים - אדוני, גבירתי, כלבה, אפס וכו'

teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 3 חודשים • 16 באוק׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 16 באוק׳ 2025
בהיבט של שליטה, אני אוהב להחליט איך קוראים לה, איך קוראים לי, מתי, כמה ולמה. אני גם אחראי למילת הביטחון.
ובכלל, אני אוהב להתחיל משפה מאוד מוגבלת, בה לנשלטת יש מעט מאוד דרכים לבטא את מה שהיא חושבת,
מה שמחייב אותה להיות יצירתית ביותר ואני אוהב יצירתיות.

מזכיר קצת איך שמתחילה טירונות עם דיסטנס בצבא, אבל הרבה יותר כיף icon_smile.gif
הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת • 16 באוק׳ 2025
אני אוהב הכרה בהיררכיה, ולכן מבחינתי השפה היא כלי לכך.
Kitty frank
Kitty frank • 16 באוק׳ 2025
אני משתמשת יותר מדי בשפה היומיומית שלי באדון\גיברת. כשאלו זרים זה נימוס, כשאלו אהובים זו דרך לנזוף ''אדון מישהו, מה נראה לך שאתה בא אלי הביתה שבע?''. אז אין לזה משמעות מינית עבורי.
מלוכה היא פנטזיה רחוקה מדי. לא אקרא לאף אחד מלך אם הוא ביקר בפיצוציה או עשה כלים בשבוע האחרון. ומי מאיתנו לא.
בעלות לעומת זאת.... שניים זכו שאקרא להם 'בעלים'. רק לחשוב על עצמי אומרת את זה מפוצץ לי את הלב.
'בן זונה' זה תמיד נחמד, ביחסי עומק בינוניים וצפונה. רק אם הוא אכן עשה משהו מרגיז בקטע טוב.

ומנגד, כמה נתנו לי כינויים אישיים. בעצם, לא בדיוק. אני יצרתי בתוכי דמויות עבור גברים ואלו קיבלו כינויים.
חוץ מזה ''טומטום'', ''טיפשוני'' המקטינים ודומיהם תמיד עוזרים ללחות.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לא סובלת שנותנים לי כינויים לפני שיש מערכת יחסים של ממש. כל דבר מלבד השם שלי מוציא ממני קרינג', וזה לא משנה אם זה מלכה או יולינקה או נסיכה או חתול או מפלצת. אני לא חמודה, ולא נשמה, ולא הגבירה שלך, ולא שום דבר שלך.

עם בעלי, לעומת זאת,
אני אוהבת שיש לנו הרבה דרכים לפנות זו לזה בהתאם למה שרוצים לשדר. לרוב הוא יודע מה אני רוצה ממנו רק לפי איך שפניתי אליו.

כלפי, יש מצבים שזונה/כלבה/חור/כיו"ב מתחבר למה שעושים באותו רגע ואז זה נחמד ממש. במיוחד אני אוהבת שהוא מצמיד "שלי". המילה הזאת מרגשת אותי תמיד ואני אוהבת שהוא מצמיד אותה לכל דבר שבא לו לקרוא לי.

דווקא כשולטת אני יותר בררנית. כשאני למטה הוא יכול לקרוא לי איך שבא לו והכל סבבה. כשאני למעלה אז רוב הכינויים הנפוצים מרגישים לי מאולצים ומגוחכים ולא סקסיים. אני חושבת שהכי נוח לי עם "מאסטר". פשוט, ענייני 🙂
AMORE​(נשלטת)
AMORE​(נשלטת) • 16 באוק׳ 2025
אני חושבת שכינוי צריך להרוויח. אני ממש לא אקרא למישהו שהכרתי לפני יומיים, אדוני, ואני גם לא אעריך אם מישהו יקרא לי כלבה אחרי יומיים. בעולם הבדס״מ שלי, כינוי הוא כמו תואר, ותואר לא מרוויחים כלכך מהר.
אני בכלל אוהבת שמשתמשים בשם שלי.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
אני אוהבת כינויי חיבה. זה נעים.
זה מעיד על קשר וחיבה. לשפה יש משמעות.
אני לא מצפה או אוהבת שזה קורה לפני שיש קשר וכל דבר תלוי הקשר, אבל וואלה יש לי דברים חשובים יותר מכדי להפוך שולחנות על זה.
אם מישהו בתוך דינמיקה ושנוצר שיח מרגיש לו טבעי, מה אכפת לי
אם זה מהמשפט השני ונעשה באיזשהו קונטקסט לאנוס אותי לתוך פנטזיה, אז אשים גבול.
אני חושבת שבמהלך היום אני בקושי שומעת את השם שלי. יותר משהו כמו אמא אמא אמא אמא אמא אמא ...טוב נו, גם המורה או משהו.
באותה מידה מוזר לי שבסוף משפט מכנים אותי בשם שלי.
ושוב, אדגיש שאני אוהבת כינויי חיבה. יש חברים שקוראים לי תוכי ויש חברים שקוראים לי בשמות אחרים.
אני אוהבת.
בעיני כינויים מעידים על קשר. בין אם אני קוראת לאדם השני אהוביק ובין אם אני קוראת לו זונה מטונפת
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 16 באוק׳ 2025
אגב, אני תמיד חשבתי שאני לא נדלקת מלקרא למישהו אפס או לוזר או כל זה.
באמת זה לא מדבר אלי ולא דיבר אלי.

ואז הגיע מישהו,
וזה פשוט... ישב טוב.
וכל פעם שקראתי לו "תולעת" זה היה חצי אורגזמה.

לא יודעת להסביר את זה אבל בסופו של דבר אני מסכימה עם מה שנאמר בתגובות פה.
זה "קאסטם מייד"
זה המשמעות שניתנת.
זה החיבור והקשר
זה בדסמ במיטבו בעיניי.
המלכה קארינה​(שולטת)
אני אוהבת ומתחברת לכינויי חיבה מההתחלה -
לדעתי זה מאסט מעיד בצורה מאוד ברורה את מקומו של הנשלט.
בהמשך - הכינויים (המקלדת רשמה העינויים🙂)
הופכים ליותר אישי ולמה שמרגיש לי טוב ועושה לי טוב, נעים, חיבור של מבט עיניים.
Snitch
Snitch • 16 באוק׳ 2025
בלת"ק
אני מעדיף היררכיה כנה ולא תיאטרלית , אז כינויים על ההתחלה הם פחות כוס הזירו שלי, אבל הם כן משהו שאני די צריך כשהקשר נעשה צמוד יותר. גם לקרוא בשם הרגיל יכול כמובן להיות קטע או אפילו בכלל בלי שם או כינוי, הכל למעשה תלוי במשמעות שיוצקים ביחד.

בסופו של דבר, אני חושב שכינויים שיוצאים מהבפנוכו, נולדים רק מדינמיקה ספציפית, ומן הסתם גם משתנים בהתאם לדינמיקה. כל זה לא יכול לקרות מבלי היכרות עמוקה.