|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
JASMINx • 16 באוק׳ 2025
vivre ma vie כתב/ה: JASMINx כתב/ה: כעורכת דין, אין שום משמעות לנוכחות עורך הדין במעמד חתימת ההסכם, מלבד אימות נוטריוני של הסכם ממון, או אימות חתימה שעורכת דין זיהתה שאתם זה מי שאתם, אין לזה משמעות
עורכת דין היא לא איזה בית משפט שתיתן תוקף לשטויות שתכתבו שם, לכל היותר תחשוף את עצמה לתביעת רשלנות מקצועית ברו מחפשים מישהי שתיקח חלק בקינק שלהם מתוקף מקצועה כי זה מדליק אותם אם צריכים את שירותיי אני בפרטי (אבל לא אחתום לכם על כלום תחתמי לי על צ׳ק פתוח ולקיטי פרנק על הכתובה לא הקשבת בשיעור |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Re: הסכם אצל עו"ד
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
mister z(שולט) • 16 באוק׳ 2025
יוני s כתב/ה: אני ובת הזוג שלי מעוניינים להסדיר את הקשר שלנו באמצעות חוזה שייחתם בנוכחות עורכת דין,
מדובר בהסכם עם יחסי שליטה ולכן אנחנו מחפשים עו"ד שלא תיבהל מהסכם שמנוסח כך. כן אני יודע שהסכם עבדות לא חוקי בישראל ואין צורך לחפור לי על זה כיוון שאצלנו ההסכם מנוסח באופן של יחסי גומלין. כפי שאמרו כבר לפני אין (כמעט) שום סיכוי שהסכם כזה יכובד בבית המשפט ולא משנה מי ניסח אותו אם אתם מחפשים רק מישהו שינסח לכם את מה שרציתם בלשון משפטית יש רבים באתר (אפילו אני) שיכולים לעזור אבל זה עדיין יהיה רק חתיכת נייר... |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 16 באוק׳ 2025
vivre ma vie כתב/ה: JASMINx כתב/ה: כעורכת דין, אין שום משמעות לנוכחות עורך הדין במעמד חתימת ההסכם, מלבד אימות נוטריוני של הסכם ממון, או אימות חתימה שעורכת דין זיהתה שאתם זה מי שאתם, אין לזה משמעות
עורכת דין היא לא איזה בית משפט שתיתן תוקף לשטויות שתכתבו שם, לכל היותר תחשוף את עצמה לתביעת רשלנות מקצועית ברו מחפשים מישהי שתיקח חלק בקינק שלהם מתוקף מקצועה כי זה מדליק אותם אם צריכים את שירותיי אני בפרטי (אבל לא אחתום לכם על כלום תחתמי לי על צ׳ק פתוח ולקיטי פרנק על הכתובה אבל... היא ליטרלי כתבה שזה עלול אפילו להיות עילה לתביעת רשלנות מקצועית היא באותה דעה כמוכם |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
אין מדליק כזה!!
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
המלקה הצוחקת • 16 באוק׳ 2025
JASMINx כתב/ה: כעורכת דין, אין שום משמעות לנוכחות עורך הדין במעמד חתימת ההסכם, מלבד אימות נוטריוני של הסכם ממון, או אימות חתימה שעורכת דין זיהתה שאתם זה מי שאתם, אין לזה משמעות
עורכת דין היא לא איזה בית משפט שתיתן תוקף לשטויות שתכתבו שם, לכל היותר תחשוף את עצמה לתביעת רשלנות מקצועית ברו מחפשים מישהי שתיקח חלק בקינק שלהם מתוקף מקצועה כי זה מדליק אותם אם צריכים את שירותיי אני בפרטי (אבל לא אחתום לכם על כלום מצד אחד עורכת דין ושפה משפטית מחרמנת ומן הצד השני "ברו" - הדלקת!!! ❤️🔥 |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 17 באוק׳ 2025
לא תקף אך מחרמן. שאם להזכיר לקהל הקדוש, בשביל זה באנו לפה!
בקיצור, שתף את הנוסח 🙏 ובטח צ׳אטי יוכל לעזור לכם עם ניסוח משפטי. |
|
|
| קרנן(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
קרנן(נשלט) • 17 באוק׳ 2025
הסכם ממון
נערך ונחתם ביום ____________, בין: 1. מר __________________________, ת"ז ____________, כתובת: ____________________________________ (להלן: "הבעל") ובין 2. גב' __________________________, ת"ז ____________, כתובת: ____________________________________ (להלן: "האישה") להלן יחד: "בני הזוג" או "הצדדים" --- רקע הצדדים נשואים זה לזה כדין. הצדדים מבקשים להסדיר בהסכם זה את יחסי הממון והרכוש ביניהם, ולקבוע הוראות ברורות למקרה של פרידה, גירושין או סיום הקשר מכל סיבה שהיא. --- 1. הצהרות 1.1 הצדדים מצהירים כי הם חותמים על הסכם זה מרצונם החופשי, לאחר שקראו והבינו את משמעותו ותוצאותיו המשפטיות. 1.2 הצדדים מצהירים כי לא הופעל עליהם כל לחץ, איום, כפייה או השפעה בלתי הוגנת לחתום על הסכם זה. --- 2. הפרדה רכושית 2.1 מוסכם בזאת כי כל רכוש, נכס, כספים, חסכונות, פקדונות, זכויות, מניות, עסק, נכסי נדל"ן, מיטלטלין, כלי רכב וכל נכס אחר שברשות מי מהצדדים כיום או בעתיד, יהיה שייך לו בלבד כל עוד הצדדים נשואים וחיים יחדיו. --- 3. חלוקת רכוש במקרה של פרידה 3.1 מוסכם במפורש כי במקרה של פרידה, גירושין, פירוד בפועל או סיום הקשר מכל סיבה שהיא – כל נכסי בני הזוג, לרבות כל הרכוש, הזכויות, החשבונות, החסכונות, הנכסים שנצברו לפני או במהלך הנישואין, יעברו לבעלותה הבלעדית והמלאה של האישה. 3.2 הבעל מוותר בזאת באופן בלתי חוזר על כל טענה, זכות, דרישה או תביעה כלשהי בנוגע לנכסים או כספים אלו, לרבות חלק כלשהו בהם, בין אם על פי דין, חוק יחסי ממון, דיני ירושה או כל טענה אחרת. 3.3 האישה תהא רשאית לרשום על שמה את כלל הנכסים והרכוש, לרבות נדל"ן הרשום על שם הבעל, וזאת ללא צורך בהסכמתו הנוספת. הבעל מתחייב לחתום על כל מסמך נדרש לשם כך. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 באוק׳ 2025
קרנן כתב/ה: הסכם ממון
נערך ונחתם ביום ____________, בין: אני לא מאמינה אפילו שאני צריכה להגיב לזה בתור מישהי שהיא לא עורכת דין https://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9D_%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99_%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9F_%D7%91%D7%99%D7%9F_%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%96%D7%95%D7%92_%D7%A0%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D "עקב מורכבות הנושא מומלץ להסתייע בעורך דין לעריכת ההסכם. ההסכם טעון אישור רשמי של בית משפט לענייני משפחה, או נוטריון, לפי העניין: אם מדובר בהסכם שנערך לפני הנישואין, ניתן לאשרו אצל נוטריון (או רשם נישואין). אין צורך לאשר אותו בבית המשפט או בבית הדין הדתי של בני הזוג, אך ניתן לעשות כן. הסכם שנערך לאחר שבני הזוג נישאו, צריך לקבל אישור של בית המשפט לענייני משפחה, או בית דין דתי (בית הדין הרבני במקרה של יהודים, בית הדין השרעי במקרה של מוסלמים שנישאו בהתאם לדין המוסלמי, בית הדין הדרוזי וכו'). בני זוג מאותו מין שנישאו או עתידים להינשא בנישואין אזרחיים מחו"ל יכולים לאשר את ההסכם אצל נוטריון טרם הנישואין, או בבית המשפט לענייני משפחה לאחר הנישואין. האישור יינתן רק לאחר שבית המשפט או הנוטריון נוכחו לדעת שבני הזוג גיבשו את ההסכם מרצונם החופשי, תוך הבנת המשמעות של ההסכם ותוצאותיו" . כאמור, אני בעד חוזה בדס"מי למי שזה מתאים לו.ה זה צעד בדס"מי כל כך יפה בעיניי. אבל להתחיל לעשות את זה כביכול לפי חוקים משפטיים? ועוד להשאיר את כל הממון (על כל סוגיו) אצל צד אחד במקרה של פרידה? לי אישית זה כבר לא נראה כמשהו בדס"מי. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
17 באוק׳ 2025
ve-ra • 17 באוק׳ 2025
פחות לדבר, יותר לעשות
ואין צורך לרתום את המקצוע העתיק בעולם לצורך זה |
|