Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
שאלה בעניני מוסר
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בנוב׳ 2004
מה ההבדל בין הנאום שפאם פאטאל נשאה כאן על מוסר ונישואין לבין הנאום שאני שומע מחברים וניליים על אנשים שצריכים להרביץ לאנשים אחרים כדי ליהנות ממין?
|
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
מה ההבדל?
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
חתולת הלילה • 18 בנוב׳ 2004
שכאשר זה "מרביץ" לזו ולהיפך ,הם עושים זאת כי שניהם נהנים ואף אחד לא חסר. הם עושים זאת כי הסכימו על כך וכיוון ששניהם רוצים בכך.
כאשר זה בוגד בזו ולהיפך, מישהו אחד לפחות לא נהנה ומישהו אחד לפחות חסר. מישהו אחד לפחות לא הסכים ומישהו אחד לפחות לא היה רוצה בכך. זו היתה שאלה רטורית? |
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
Black Roses • 18 בנוב׳ 2004
אז בוא תסביר לי למה אתם מתמסדים אם אתם הולכים עם אחר\ת?
|
|
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
שאלה של נקודת מבט
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
אינני מתימר לשפוט אדם על הבחירות שלו/ה.
בין אם הבחירה היא בבדסמ או בלממש את הצד הבדסמי שלו/ה בלי לפרק את כל מה שבנו עד כה. אני בהחלט מצפה מאותו אדם לכנות לגבי מצבו המשפחתי מול השותפים שלו. כשם שאנחנו מצפים מונילים שלא ישפטו אותנו בתוך המסגרת של המוסריות שאומרת שבדסמ זה איכס, כך אני חושב שאינני יכול לשפוט אנשים נשואים שעומדים בפני הדילמה האם לממש את הבדסמ ולפרק את מה שבנו עד כה, או לממש את הבדסמ תוך הסתרה של מעשיהם מבת/בן הזוג, או להדחיק צד כל כך משמעותי בחיים שלהם. |
|
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
ולגבי האדם החסר בתמונה
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
שאלת ומה עם בן הזוג שחסר בתמונה.
בעיני, זה בתחום האחריות של אותו אדם בוגר שעשה/תה את השיקולים שלו/ה. ההסכמה הדדית במסגרת בדסמית חלה על השותפים למערכת הבדסמית. מהן ההסכמות בין אדם נשוי/ה לבין בן/ת הזוג - זה בתחום שביניהם, לדעתי. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
תאיר(נשלטת) • 18 בנוב׳ 2004
אני לא מסכימה איתך דן,
אם אני משתפת פעולה עם מישהו בבגידה אז גם אני אחראית לה. אם אני יודעת שהוא נשוי או יש לו חברה ובוחרת להתעלם מההשלכות על בת זוגו רק בגלל שאני לא מכירה אותה אישית זה לא אומר שאין לפעולות שלי השלכות עליה. דרך אגב, כל ההסברים על צרכים שאי אפשר לעמוד בהם, ונשים שלא מבינות וכו וכו' נשמעו לי הרבה יותר משכנעים לפני שנתקלתי בדומים נשואים שגם סאבית אחת לא הספיקה להם. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
תיקון טעות
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
חתולת הלילה • 18 בנוב׳ 2004
לא דיברתי על האדם החסר בתמונה. דיברתי על זה שחסר (זה מלא וזה אינו חסר, מכיר?)
זה אולי בתחום שבינהם, אבל אתה שאלת מה ההבדל, ועל זאת עניתי. אין הסכמה הדדית,בבגידה, דבר שמאוד חשוב בבידיאסאמ. לא סתם שאלתי אם זו שאלה רטורית,. אין לזה קשר לשיפוט. זו תמונת מצב. את האיש/ה הנבגד/ת אף אחד לא שאל אם מתחשק לו/ה לשחק את התפקיד הזה במשחק התפקידים. |
|
zipi62 |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
איזה שרשור מדהים
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2004
zipi62 • 18 בנוב׳ 2004
שלום לכולם
נסעתי לי לכמה ימים למרכז... ומה שמתרחש פה .... היום בערב הייתי בדרכי עם חברתי הטובה ביותר (ונילית) לבילוי בירושלים... סיפרתי לה על הפורום החדש שנפתח ואת חלקי בעיניים ושיתפתי אותה בשרשור הזה... כמובן בלי שמות וכאלה .... אחד הדברים שהיא אמרה לי היה כך: האדונים המחפשים שפחה ללא ידיעת האישה בעצם מכניסים את עצמם למצב שהקשר בבית נגמר.. כלומר הולך ונעלם, כי כאשר אין אינטימיות (קרבה נפשית) נוצרת התרחקות וזרות רבה בין בני בזוג. הקשר עם השפחה לא יהיה עמוק מעצם הפיצול... וחוסר עקביות... לא פעם ניתן למצוא את אותו האדון מקיים קשר עם שתי שפחות באותו הזמן ללא ידיעה האחת על השניה... הרווח הרגעי של סיפוק יצרים או פנטזיות, הופך בסופו של דבר למרדף שלא פוסק לאינטימיות וקירבה... מה שלא מושג כמעט ברוב המקרים... הייתי בהלם מדבריה של חברתי... לקחתי את דבריה איתי הביתה כדי לחשוב עליהם.. הונה כתבתי אותם פה כדי לא לשכוח אותם... חומר למחשבה !!!!!! סוף שבוע נעים zipi58 |
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2004
ציפי
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 19 בנוב׳ 2004
רציתי להגיב למה שאמרה לך חברה שלך
אבל אין סיכוי שתבינו או תקבלו אז נוותר על זה בהצלחה לכולם (אבל רק עם פנוים ) וסןף שבוע בדס'מי לכם |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2004
ציפי
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2004
הוא(שולט) • 19 בנוב׳ 2004
יכול להיות שישנם מקרים שזה תופס מה שהיא אמרה או אף בחלקו וישנם שלא.
כמו בוניל אני חושב שאין שום קשר בין בדסמ לסטטוס משפחתי . צריך לקחת את הדברים בפרופורציה. והכי חשוב אין קשר אחד יכול להשליך על השני מה שקורה עם פרטנר אחד קורה שונה עם אחר. |
|