|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 באוק׳ 2025
קרשנדו כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: קרשנדו כתב/ה: גם בוז'י הרצוג שאל את אותה שאלה. יש דברים שאפשר ללמוד. אבל אם אין לך את זה, לא משנה כמה תלמד, זה לא יהפוך אותך לאומן בשליטה כי ברגע שהמסכה תרד, אתה תראה מייד שאני אוכלת אותך בלי מלח.
יש דברים שאי אפשר ללמוד? בדס"מ זה משהו שחייבים ללמוד אם רוצים.ות לעסוק בזה. חייבים לקרוא חומרים, לשאול א.נשים, ללמוד באופן רציני פרקטיקות שרוצים.ות לעסוק בהן (למשל: שיבארי. זה מתכון לאסון אם מישהו.י יחליט/תחליט שהוא/היא יודע.ת שיבארי ופשוט ינסה/תנסה לקשור מישהו.י מבלי ללמוד את זה כמו שצריך). זאת בדיוק הגישה הזאת שמובילה לכל כך הרבה טעויות שעושות חתיכת נזק לא.נשים שילמד לקשור. איך זה קשור בכלל למה שאמרתי? הוא יכול ללמוד כמה שהוא רוצה. זה לא יהפוך אותו לגבר אלפא, שולט מטבעו ובכל רמ"ח איבריו. מה הקשר עכשיו לגבר אלפא (וואי, זה בכלל מונח מטופש בעיניי בהקשר של בדס"מ)? הוא כתב: "אני מחפש מקורות תוכן איכותי בנוגע לשליטה זכרית - מנטלית, פיזית, הכל." אם אני אתייחס רק למשפט הזה אז זה אומר שהוא רוצה ללמוד עוד על התחום רוצה ללמוד עוד על איך זה להיות שולט שהוא שולט טוב ולא שולט שעושה בעיקר נזק לנשלטים.ות שלו. וזה משהו שהוא חשוב והכרחי - לכל מגדר ולכל צד של השוט. לגבי גישת ה"אלפא" זה כמו שיכתבו על נשלטות שהן חייבות להיות כנועות בכל צעד בחיים שלהן, גם כשזה לא קשור למשהו שהוא בתוך מערכת יחסים בדס"מית |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
הוא(שולט) • 25 באוק׳ 2025
הייתי מדייק פחות רלוונטי אלפא או בטא יותר
שליטה אוטנטית והתאמה לפרטנרית |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
קרשנדו כתב/ה: אפשר לקרוא חומרים וללמוד מהם. אבל להשתנות ולאמץ עוצמה או שלווה פנימית ולשנות את האופי...
לא יהפכו אותו לגבר אלפא. הרבה מהגברים האלה שלמדו, בסוף עושים גוסטינג כשמגדל הקלפים שלהם נופל. אז זה שני דברים שונים ללמוד פעלולים ולשים מסכה לבין להיות שולט במהות. ואפשר להיות עם ה"אופי" ולצאת מנקודת הנחה שיודעים הכל ושאפשר ללמוד לבד פרקטיקות דרך סרטונים ביוטיוב (בואי ניקח דוגמה אחרת - מחטים) ואז לעשות נזק לא.נשים שבמקרה המאוד רע שלו יהיה גם בלתי הפיך |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
קרשנדו(נשלטת) • 25 באוק׳ 2025
את צודקת. אני רואה את השולט שלי כמשהו טוטאלי. אבל זה באמת לא מה שהוא ביקש.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
Jack-ג'ייק(שולט) • 25 באוק׳ 2025
ביוטיוב: dom sub living
Loving bdsm Evie lupine בספוטיפיי: Pink kink podcast The kink consultant אלה המקורות העיקריים שמהם אני למדתי דברים |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
teacher(שולט) • 25 באוק׳ 2025
ידע וכישרון הם שני דברים שונים.
אפשר ללמוד הרבה פרקטיקות BDSMיות, ואפילו קצת דינמיקות. ואי אפשר ללמוד אופי או לשנות משהו שורשי בנפש שלנו. אבל - בעיני ידע זה כוח ולכן שווה לבחור לדעת. בכל מקרה, זו תמיד בחירה שלנו ליישם דבר שלמדנו או לעשות בדיוק את ההיפך. זו לא אלגברה, וזה מה שיפה בזה. נ.ב. הרבה למידה על שליטה מתרחשת הרחק מעולם ה-BDSM. צריך רק לשים לב (הכל חוץ מ"סטס אמן פיתוי" שם לומדים רק איך להיות דוש) |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
התן מרמת גן(שולט) • 25 באוק׳ 2025
המורות הכי טובות שהיו לי הן הפרטנריות שלי שעשיתי איתן המון דברים. ותמיד היתה תקשורת לפני, תוך כדי, ואחרי.
דבר שני ממליץ לך להאזין לפודקאסט "סימנים" ועוד משהו ממש מומלץ זה ללמוד לקשור במוריקאי. אם תצליח להגיע לשיעור בנושא החפצה זה אחד החשובים שיש והוא מכיל גם המון ידע תיאורטי אקדמי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
teacher כתב/ה: ידע וכישרון הם שני דברים שונים.
אפשר ללמוד הרבה פרקטיקות BDSMיות, ואפילו קצת דינמיקות. ואי אפשר ללמוד אופי או לשנות משהו שורשי בנפש שלנו. אבל - בעיני ידע זה כוח ולכן שווה לבחור לדעת. בכל מקרה, זו תמיד בחירה שלנו ליישם דבר שלמדנו או לעשות בדיוק את ההיפך. זו לא אלגברה, וזה מה שיפה בזה. נ.ב. הרבה למידה על שליטה מתרחשת הרחק מעולם ה-BDSM. צריך רק לשים לב (הכל חוץ מ"סטס אמן פיתוי" שם לומדים רק איך להיות דוש) אני חלקית מסכימה איתך אני כן חושבת שיש עוד הרבה דברים ללמוד מעבר לפרקטיקות או דינמיקות למשל: מילת ביטחון - למה צריך? האם זה חשוב לשני הצדדים (בעיניי כן)? מה הסוגים שישנם (נגיד רמזור זו גם שיטה)? אפטרקייר - למה זה חשוב? מה זה דרופ? אילו סוגי אפטרקייר מוכרים? מה כדאי לעשות לפני סשן שהוא "מזדמן"? מה כדאי לעשות בשביל לבנות מערכת יחסים בדס"מית? (כלים כמו תקשורת, מה חשוב לשאול, מה חשוב לתקשר בזמן סשן ועוד) נורות אדומות - גם לנשלטים.ות יש נורות אדומות שצריך להיזהר מהן, לא רק לשולטים.ות ועוד כל כך הרבה דברים! כל מה שציינתי כאן לא קשור לפרקטיקה, חלק אולי קשור במובן מסויים לדינימקה אבל בכל מקרה כל הדברים האלו מהותיים ביותר עבור כל מגדר ועבור כל צד של השוט (בעיניי) . נקודה אישית: אני זוכרת בתחילת דרכי שהייתי חסרת אחריות ולא קראתי כלום או דיברתי מספיק עם א.נשים ואז נכנסתי למערכת יחסים שכביכול היתה בדס"מית וזוגית אבל היא היתה מאוד מאוד מאוד מסוכנת לי ושעד היום אני משלמת עליה מחיר (למשל: לא ידעתי בכלל על מילת ביטחון ולא היתה לי אחת, לא ידעתי בכלל על אפטרקייר ולא היה לי בכלל ועוד)ץ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
הוא(שולט) • 25 באוק׳ 2025
כל מה שציינת ניתן ללמוד עי קריאה או עי התנסויות. לרבות אלמנטים שונים.
מה שלא ניתן ללמוד או ללמד זה מבנה אישיות וזהות וכשהשליטה אינה אותנטית ומתנהלת כמדריך לשולט שנה ב' לא ניתן להסתיר זאת |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
25 באוק׳ 2025
הוא כתב/ה: כל מה שציינת ניתן ללמוד עי קריאה או עי התנסויות. לרבות אלמנטים שונים.
מה שלא ניתן ללמוד או ללמד זה מבנה אישיות וזהות וכשהשליטה אינה אותנטית ומתנהלת כמדריך לשולט שנה ב' לא ניתן להסתיר זאת אמת אבל זה ליטרלי היה כהמשך מענה לבקשה הראשית כאן, מביאה שוב את הציטוט: "אני מחפש מקורות תוכן איכותי בנוגע לשליטה זכרית - מנטלית, פיזית, הכל." מה שאני הוספתי בתגובה האחרונה שלי היה דברים כלליים וקריטים (בעיניי) בתוך בדס"מ אבל הם לא תחת מטריית פרקטיקות וחלקן גם לא תחת מטריית דינמקות כמו כן, עדיף לקרוא קודם לפני שמתנסים.ות אבל זאת דעתי האישית. |
|
|