|
|
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
גולדן ועוד
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
לקקן קינקי(קינקי) • 26 באוק׳ 2025
חווית הגולדן הראשונה שלי הייתה אי שם בתחילת שנות ה- 2000 עוד כזה היה דיי טאבו , היום זה כבר הרבה פחות.
הייתה לי שותפה מבוגרת ממני ביותר מ-15 שנה שלימדה אותי המון. לאט לאט נוצר רצון לנסות עוד ׳ולהתלכלך׳ עוד אבל זה אף פעם לא קרה. לרוב אני דיי מתבייש שיש לי רצון להתלכלך יותר. מה דעכתם/ן ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוק' 26, 2025 7:44 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
Re: גולדן ועוד
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
masoul • 26 באוק׳ 2025
קינקי ועוד כתב/ה: חווית הגולדן הראשונה שלי הייתה אי שם בתחילת שנות ה- 2000 .
אוקיי... ומה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? אתה רוצה שניקח את זה לאן שהוא? או שפשוט אתה רוצה ליידע אותנו על החוויות שלך, ועכשיו כשאנחנו יודעים, זהו זה. אפשר להמשיך הלאה. מה אתה מבקש מאיתנו? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
לקקן קינקי(קינקי) • 26 באוק׳ 2025
masoul כתב/ה: קינקי ועוד כתב/ה: חווית הגולדן הראשונה שלי הייתה אי שם בתחילת שנות ה- 2000 .
אוקיי... ומה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? אתה רוצה שניקח את זה לאן שהוא? או שפשוט אתה רוצה ליידע אותנו על החוויות שלך, ועכשיו כשאנחנו יודעים, זהו זה. אפשר להמשיך הלאה. מה אתה מבקש מאיתנו? ממך אני בטוח לא רוצה שום דבר ואם לא מתאים לך, אתה לא חייב לקרוא ולענות אה... ולגמרי אתה יכול להמשיך הלאה (ועדיף כמה שיותר רחוק) |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
masoul • 26 באוק׳ 2025
קינקי ועוד כתב/ה: masoul כתב/ה: קינקי ועוד כתב/ה: חווית הגולדן הראשונה שלי הייתה אי שם בתחילת שנות ה- 2000 .
אוקיי... ומה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? אתה רוצה שניקח את זה לאן שהוא? או שפשוט אתה רוצה ליידע אותנו על החוויות שלך, ועכשיו כשאנחנו יודעים, זהו זה. אפשר להמשיך הלאה. מה אתה מבקש מאיתנו? ממך אני בטוח לא רוצה שום דבר ואם לא מתאים לך, אתה לא חייב לקרוא ולענות אה... ולגמרי אתה יכול להמשיך הלאה (ועדיף כמה שיותר רחוק) אוקיי.. ואחרי שאמרת מה אתה לא רוצה ובמיוחד ממי אתה לא רוצה, את מה שזה לא יהיה שאתה רוצה. בכל זאת. אתה בפורום, לא בבלוג שלך, אולי בכל זאת, תשתף, מה אתה מבקש כאן? מה המטרה של הפרסום שלך בפורום? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
26 באוק׳ 2025
masoul • 26 באוק׳ 2025
קינקי ועוד כתב/ה: חווית הגולדן הראשונה שלי הייתה אי שם בתחילת שנות ה- 2000 עוד כזה היה דיי טאבו
לרוב אני דיי מתבייש שיש לי רצון להתלכלך יותר. מה דעכתם/ן ? עדכנת את ההודעה המקורית שלך, הוספת עוד פרטים, ואתה מבקש דעה. תודה עבור העדכון. אכבד את בקשתך ולא אביע את דעתי (: בהצלחה בשרשור. |
|
|