| אנונימדוס |
לפני חודשיים •
26 באוק׳ 2025
איך מצרפים בת זוג לעולם הסטיות שלך
לפני חודשיים •
26 באוק׳ 2025
אנונימדוס • 26 באוק׳ 2025
אני נשוי כעשור וכל פעם מתלבט איך לפתוח עם אשתי שיחה
לקיים סקס מרגש יותר. אם זה לצרף אדון/מלכה. או סוג אחר של שליטה. או לצרף עוד מין. או אפילו סתם בטבע. או אפילו סתם צופה מהצד. מפחד שהיא תבקש גט במקום. אשתי מאוד שמרנית |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 באוק׳ 2025
לצרף פרטנר/ית זה לא בקטנה, וזה לא סתם.
הייתי מתחילה מלעבוד על תקשורת ושיתוף ברצונות מיניים, ובהדרגה משתפת מה התשוקות שלך יש לקחת בחשבון שאנשים החיים במסגרת דתית לא בהכרח יקבלו בלב שלם שהפרטנר שלהם "סוטה" מבחינה מינית וזה עלול לגרום לריחוק ופרידה, במיוחד אם עושים זאת בצורה בוטה מול צד שמרני. תקשורת זה לא משהו שאפשר ללמוד מתגובה באינטרנט בעיני, אלא ממש כלי שצריך לעבוד עליו בין בני הזוג ולהשקיע בו מאמץ לפני שבכלל ניגשים לנושא המיניות. יש גורמי מקצוע אישיים וזוגים, גם עבור הקהילה הדתית, שיוכלו לתת לך את הכלים ותוכל ללמוד מהם לתקשר עם בת הזוג גם בנושאים מיניים וגם בכלל. וממש לא הייתי מתחילה עם הצעה לצרף - גם לא באמצע. קצת נשמע מהתיאורים שלך שעיקר הידע והמשיכה שלך נובעים מפורנו, שמאוד מפספס את החיבור הרגשי שיש בין בני זוג בתוך הבדסמ - זה ממש לא רק תוספות מהצד כי זה מדליק. |
|
|
| אנונימדוס |
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
Re:
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
אנונימדוס • 27 באוק׳ 2025
אשמח לפגוש איש מקצוע בנושא.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
Re:
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 באוק׳ 2025
אנונימדוס כתב/ה: אשמח לפגוש איש מקצוע בנושא.
מעולה, פה זה לא אתר של אנשי מקצוע גם אם יש פה אנשי מקצוע מכל הסוגים. יש בגוגל באפשרויות חיפוש הרלוונטיות עבורך. יש את המרכז למיניות אלטרנטיבית. בהצלחה. |
|
|