|
|
לפני חודשיים •
26 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
26 באוק׳ 2025
טיטולי תעלול • 26 באוק׳ 2025
אני יותר תינוק מגודל רוצה שאישה תהפוך אותי לתינוק הפרטי שלה, תקשור,תחתל,תשחק בי כרצונה בגבולות הטעם הטוב, לייצר שליטה מינית הפסיכולוגית במעטפת של שליטה רכה וקינקית
וכן אני אוהב לשלב לבישת טיטולים |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לקקן קינקי(קינקי) • 27 באוק׳ 2025
מלישס כתב/ה: האמת שיש לי כמה..
לא חושבת שהם ממש מוזרים אבל אשמח להוסיף. אני ממש אוהבת גברים שהם מבוגרים מימני / או גברים שיש להם מראה נערי וילדי. אני גם ממש אוהבת להסניף את האצבעות שלי אחרי שאני נוגעת בעצמי..לפעמים גם לטעום.. אני אוהבת את הריח והטעם שלי. ואני גם אוהבת שלפני סקס, אני בכוונה לא מאוננת מספר ימים כי אני אוהבת להרגיש מגורה. גם אני אוהב להסניף את עצמי לגעת באזור הזין, הביצים, התחת ולהסניף את עצמי הריח מחרמן אותי בטירוף |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 27 באוק׳ 2025
אז ככה כבר שנה וחצי שכל יום שני באופן קבוע אני קונה ממתקים למוקד שאני עובד בו ומניח אותם על השולחן של הכיבוד בשביל כל העובדים, כבר הפכתי את זה למסורת ונתתי לזה שם Sweet monday.
עד לא מזמן חשבתי שאני עושה את זה כי ככה אני נותן ביטוי לחיבור העמוק שלי עם הצוות, אבל לאחרונה גיליתי על עצמי משהו חדש, כל פעם שאחד הקולגות לעבודה (גם נשים וגם גברים) ניגש לשולחן ולוקח ממתק אני מיד מקבל זקפה של חיית פרא, בהתחלה התעלמתי מזה אבל כשהבחנתי שזה חוזר על עצמו כל שבוע התחלתי לחשוב על זה לעומק והגעתי למסקנה שיש לי פטיש חדש ומוזר, אני פשוט אוהב לראות אנשים אחרים נהנים על חשבוני, אני יכול לראות בן אדם שאני לא מכיר ולא החלפתי איתו מילה מעולם משתמש להנאתו במוצר שאני קניתי מהכיס הפרטי שלי ואני פשוט נדלק מזה בקטע טוב. יש נציג אחד שכל פעם שהוא רואה אותי נכנס למוקד עם הממתקים הוא אומר לי "תודה רבה מותק תבורך", אני מחייך ועונה לו "באהבה" אבל באותו רגע שאני שומע הכרת תודה החרמנות יורדת לרמה אפסית. |
|
|
| אנונימדוס |
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
אנונימדוס • 27 באוק׳ 2025
למשל פטיש שלי לשבת עם יועצת זוגית דומיננטית! ללא עירום שלה רק לנהל שיח
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
unknownme • 27 באוק׳ 2025
להיות ערום בפני קהל, לקבל סשן בפני קהל. יש לזה שם אני לא זוכר. דרך אגב זאת הסיבה שאני נהנה להעלות לפה תמונות עירום.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
27 באוק׳ 2025
AMORE(נשלטת) • 27 באוק׳ 2025
להסניף איברים מוצנעים.
|