|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
DyingEmber(נשלט) • 27 באוק׳ 2025
► זאלופון כתב/ה: נסה את "פסק זמן" של אריק איינשטיין
אחלה המלצה! |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
MorTea • 27 באוק׳ 2025
קודם כל רפאוה שלמה, הרבה בריאות.
בקשר לשירים, אם יש לך סגנון מועדף, זה יעזור יותר במציאת שירים ממוקדים ספציפית לך |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
DyingEmber(נשלט) • 27 באוק׳ 2025
► MorTea כתב/ה: קודם כל רפאוה שלמה, הרבה בריאות.
בקשר לשירים, אם יש לך סגנון מועדף, זה יעזור יותר במציאת שירים ממוקדים ספציפית לך וואלה אני זורם על הכול, העיקר שהשיר יהיה טוב. תשמע אני עברתי פה מרוק ישראלי, למטאל ולאנימה חחח |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
MorTea • 27 באוק׳ 2025
["quote="DyingEmber]
וואלה אני זורם על הכול, העיקר שהשיר יהיה טוב. תשמע אני עברתי פה מרוק ישראלי, למטאל ולאנימה חחח[/quote] חחחח ביקשת מאתגר, קיבלת p; YELLOW by Masayuki Yamamoto Friend by Czecho No Republic Celldweller - Good luck (You're fucked) The subway by Chappell roan - קצת חרוש כרגע בתחנות הרדיו חחחח Anna Graves - Fly Koroton by Eve Lost Kitten - Metric Role model - Sally, When the wine runs out Willow Avalon - Tequila or Whiskey Charlotte Sands - Use me Miyavi - Hush hush feat. Kang Daniel Slash - Beautiful Dangerous Sum 41 - In too deep - ישן אבל קלאסי Odoriko by Vaundy - טוב אחרון כי מפתיע אותי שכמעט אף אחד פה לא מכיר אותו. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
teacher(שולט) • 27 באוק׳ 2025
הגלולה הכחולה אמרו את זה יופי -
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
Kitty frank • 27 באוק׳ 2025
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
המון בריאות 3>
לפני 3 חודשים •
27 באוק׳ 2025
Story(נשלטת) • 27 באוק׳ 2025
האולטימטיבי בשבילי:
כל מה שנשאר / בוטן מתוק בקרקס ואחריו: Alanis Morissette - That I Would Be Good with lyrics ועוד טובים: יום עובר- אביב גפן Kosheen- All In My Head Reamonn - Supergirl דרכנו- הבורגנים החברים של נטאשה - יש זמן שלמה יידוב - שיר בין ערביים גלי עטרי - חזקה מהרוח גלי עטרי- עוד מעט |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
28 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
28 באוק׳ 2025
DyingEmber(נשלט) • 28 באוק׳ 2025
שיר מדהים... לשם אני אגיע... לפסגת ההר, ואחלוק את מקומי עם כל אוהביי, עם כל מי שאיזנו אותי... אייל, איתי, רינת, ליהיא... כל אחיי... מן הקולות אשר נדמו, וליבם נסגר מתוכם סללתי דרך אל פסגת ההר אז בואו, אז בואו אל ראש ההר הזה שטיפסתי אמונתכם נתנה לי את כוחי מן הפסגה הזאת שתפסתי אשא קולכם בשארית רוחי את רגלי אציב איתן כסלע כיתד בקולי אקרא הנני עד שיהדהד מפסגת ההר הזה נשבעתי לא ארד בקולי אקרא הנני לעולם ועד אז בואו, אז בואו את החומה הזאת ששברתי אהבתכם ניתבה לי את דרכי ואם עלה האור לא סונוורתי נשארתי נאמן לכל אחי את רגלי אציב איתן כסלע כיתד... את הגשר הזה שחציתי ידכם חיזקה את כל מהלכי אם השגתי כל מה שרציתי כן זה רק בזכותם של כל אחי |
|
|