בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פרופילים כפולים...

פישוטו
לפני 3 חודשים • 4 בנוב׳ 2025
פישוטו • 4 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY כתב/ה:

אם אתה מצהיר על זה בפרופיל והכל מעל השולחן וברור מצידי תפתח אינסוף פרופילים, הבעיה מתחילה כשזה לא גלוי, ולא מעט אנשים סובלים
מההתנהגות הזאת, זה כמו לפתוח שיחה בשקר
שום התקשרות שמתחילה משקר לא מובילה לתוצאות טובות...

הסתרה היא לא שקר.
לאנשים יש זכות להחליט מה הם חושפים בפניך ומה לא.
כל עוד לא שאלת אם יש עוד פרופיל וקיבלת תשובה שקרית, לא שיקרו לך.

יש עוד אינספור דברים שלא מספרים בשיחה ראשונית, בטח שלא מצהירים בפרופיל.

ברגע שנכנסים לקשר או מתחברים בצורה עמוקה יותר אפשר להתחיל לבוא בדרישות לשקיפות.
לצפות מזרים להיות ספר פתוח מבלי לדעת בפני מי הם נפתחים זה מאוד נאיבי.
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 4 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
KINKI OZZY כתב/ה:

וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי...

אם כיוונת לשמוע תשובה אחת ודעה אחת בלבד שבאורח פלא תואמת לדעתך - למה בכלל טרחת לפתוח דיון?

זה שיש לי דעה דיי מגובשת לגבי משהו לא אומר שאני לא יכול ללמוד ולהקשיב לדעות אחרות גם אם לא אסכים.
אני פתוח לגמרי להיות משוכנע אחרת לכן הדיון כי למרות שיש לי דעה בנושא אני רוצה באמת להבין למה אנשים עושים את זה
זה שיש לי נטייה לעוקצנות קלה בתשובות זה יותר תולדה של יום ארוך ודעותיי המוקדמות על פרופיל כפול בכנות...
KINKI OZZY​(קינקי)
פישוטו כתב/ה:
KINKI OZZY כתב/ה:

אם אתה מצהיר על זה בפרופיל והכל מעל השולחן וברור מצידי תפתח אינסוף פרופילים, הבעיה מתחילה כשזה לא גלוי, ולא מעט אנשים סובלים
מההתנהגות הזאת, זה כמו לפתוח שיחה בשקר
שום התקשרות שמתחילה משקר לא מובילה לתוצאות טובות...

הסתרה היא לא שקר.
לאנשים יש זכות להחליט מה הם חושפים בפניך ומה לא.
כל עוד לא שאלת אם יש עוד פרופיל וקיבלת תשובה שקרית, לא שיקרו לך.

יש עוד אינספור דברים שלא מספרים בשיחה ראשונית, בטח שלא מצהירים בפרופיל.

ברגע שנכנסים לקשר או מתחברים בצורה עמוקה יותר אפשר להתחיל לבוא בדרישות לשקיפות.
לצפות מזרים להיות ספר פתוח מבלי לדעת בפני מי הם נפתחים זה מאוד נאיבי.

לא חושב שיש הבדל בין לתפעל 2 פרופילים שיכולים להיות שונים לגמרי אחד של שולט ואחד של נשלט ומתוך אחד מהם להצהיר שאתה ככה ומהשני אחרת כשזה נוח
לבין שיח ראשוני שברור שיש מלא מוסתר ?
פישוטו
פישוטו • 4 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY כתב/ה:

לא חושב שיש הבדל בין לתפעל 2 פרופילים שיכולים להיות שונים לגמרי אחד של שולט ואחד של נשלט ומתוך אחד מהם להצהיר שאתה ככה ומהשני אחרת כשזה נוח

לא רואה הבדל
KINKI OZZY​(קינקי)
פישוטו כתב/ה:
KINKI OZZY כתב/ה:

לא רואה הבדל

אוקי
פשוט אורי
פשוט אורי • 4 בנוב׳ 2025
פרופילים כפולים שלא לצרכים כתיבה
לרוב הם טורפים.
תעשו את החשבון לבד.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 3 חודשים • 5 בנוב׳ 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 5 בנוב׳ 2025
לי יש ניק כפול גלוי.
הייתה תקופה שלא רציתי להיות פה יותר כפרלין, אבל כן רציתי לקרוא בלוגים, אז השמשתי בניק שהיה לי וקראתי לו ״הקוראת״.

אלא שאז גיליתי שיש לי סיפור לספר, פצע שותת. והתחלתי לכתוב שם כאחוזת דיבוק. זה לא היה סיפור שהייתי יכולה לספר בתור פרלין. הייתי זקוקה למקום ריק ולפחות אנשים שמכירים אותי.

אבל כמובן שלא משכתי את הסוד יותר מדי כי זה יצא ממש טוב! ורציתי לגלות שהסיפור הזה הוא שלי.

אני מאוד אוהבת את הבלוג הזה ובקרוב כנראה לא אוכל ממילא להיכנס אליו אלא רק להסתכל עליו מרחוק בגלל שיטת הזיהוי הכפולה.

האם זה היה לא מוסרי לפתוח ניק כפול?
מותר לאנשים לרצות להיות אנונימיים. ואני חושבת שיש דברים שאי אפשר להבין עד שאתה נמצא בנעליים של מישהו אחר.
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 5 בנוב׳ 2025
פרלין כתב/ה:
לי יש ניק כפול גלוי.
הייתה תקופה שלא רציתי להיות פה יותר כפרלין, אבל כן רציתי לקרוא בלוגים, אז השמשתי בניק שהיה לי וקראתי לו ״הקוראת״.

אלא שאז גיליתי שיש לי סיפור לספר, פצע שותת. והתחלתי לכתוב שם כאחוזת דיבוק. זה לא היה סיפור שהייתי יכולה לספר בתור פרלין. הייתי זקוקה למקום ריק ולפחות אנשים שמכירים אותי.

אבל כמובן שלא משכתי את הסוד יותר מדי כי זה יצא ממש טוב! ורציתי לגלות שהסיפור הזה הוא שלי.

אני מאוד אוהבת את הבלוג הזה ובקרוב כנראה לא אוכל ממילא להיכנס אליו אלא רק להסתכל עליו מרחוק בגלל שיטת הזיהוי הכפולה.

האם זה היה לא מוסרי לפתוח ניק כפול?
מותר לאנשים לרצות להיות אנונימיים. ואני חושבת שיש דברים שאי אפשר להבין עד שאתה נמצא בנעליים של מישהו אחר.

מותר בהחלט להיות אנונימיים, רק שנראה לי שפה בכלובי זה יותר לכיוון ה80% טורפים ובמקרה הטוב 20% שעושים את זה מהפוזיציה של פרלין...
זאת תחושתי יכול להיות שטועה
Out of vanil​(מתחלפת)

Re: פרופילים כפולים...

Out of vanil​(מתחלפת) • 5 בנוב׳ 2025
שמישהו יסביר לי למה?[/quote]

מניסיון פה עם אנשים- בושה עצמית וחברתית כדי לא להיחשב ולא להיקטלג כ"מתחלף" או לא "לגמרי נשלט" או לא "לגמרי שולט".
לפעמים גם פחד מהרצונות והכמיהות שלך עם עצמך, שאתה רוצה שישארו סודיות ונטרליות בלי הדמות והפרסונה שאולי אנשים מכירים פה במציאות ממפגשים.

מושפע גם מכל הקיטלוגים, הדעות הקדומות והסטיגמות שיש פה כלפי "שולט לא קשוח מספיק", "ושולט נחדר איזה איכסה/ בושה", או חס וחלילה גבר עם כמיהה לצד נשלט ואחר, שלא זוכה לו בחיים האמיתיים והאישיים, לעומת מה שהוא רוצה לכתוב על עצמו ואיזה דמות הוא רוצה לייצר עם עצמו פה.

די לסטיגמות המיניות והחברתיות.
מתחלפים זה הכי 😃
KINKI OZZY​(קינקי)

Re: פרופילים כפולים...

KINKI OZZY​(קינקי) • 5 בנוב׳ 2025
Out of vanil כתב/ה:
שמישהו יסביר לי למה?

מניסיון פה עם אנשים- בושה עצמית וחברתית כדי לא להיחשב ולא להיקטלג כ"מתחלף" או לא "לגמרי נשלט" או לא "לגמרי שולט".
לפעמים גם פחד מהרצונות והכמיהות שלך עם עצמך, שאתה רוצה שישארו סודיות ונטרליות בלי הדמות והפרסונה שאולי אנשים מכירים פה במציאות ממפגשים.

מושפע גם מכל הקיטלוגים, הדעות הקדומות והסטיגמות שיש פה כלפי "שולט לא קשוח מספיק", "ושולט נחדר איזה איכסה/ בושה", או חס וחלילה גבר עם כמיהה לצד נשלט ואחר, שלא זוכה לו בחיים האמיתיים והאישיים, לעומת מה שהוא רוצה לכתוב על עצמו ואיזה דמות הוא רוצה לייצר עם עצמו פה.

די לסטיגמות המיניות והחברתיות.
מתחלפים זה הכי 😃[/quote]
פה אני איתך לגמרי מתחלפים זה אחלה