| bdsmmmmm |
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
סשן
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
bdsmmmmm • 4 בנוב׳ 2025
ראיתי כמה בודדות בארץ שעושות סשן עם ביזאר כבד/אדום ואפילו snot זה לא מסוכן בריאותית?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
גם שיבארי זה מסוכן בריאותית, כך גם מגע מיני לא מוגן, גם חניקה היא מסוכנת מאוד.
זה שאנשים בוחרים לפעול ולעשות סשנים מסוג מסוים והם נפוצים יותר או פחות לא מוריד את הסיכון הבריאותי. יש מי שבוחר שלא לקחת את הסיכון, ויש מי שרק הולך לאנשי מקצוע ברמה כזו או אחרת (בארהב יש למשל "בי"ח" בדסמי קינקי עם אנשי רפואה שמבצעים שלל אקטים רפואיים שונים, ככל הידוע לי זה לא במסגרת שירותי הרפואה בארהב, אבל זה קיים) ויש מי שבוחר ללכת לאנשים שלמדו את הפרקטיה בדרך כזו או אחרת. ניהול סיכונים הוא דבר שכל אדם צריך לעשות לעצמו, גם בתפקיד שולט וגם כנשלט. להכיר את הסכנות, את הדרכים להימנע ואת הידע המקצועי הנדרש ככל הניתן. מי שהולך לסשן רק כי הצד השני מציע אותי, בלי להכיר את הסכנות ואת המחירים הנפשיים והפיזים שעלולים להיות בעקבות הסשן - זה מעיד על רמת האחריות האישית שיש לו כלפי עצמו ועל ניהול הסיכונים שהוא בוחר לעשות. האחריות פה היא משותפת בעיני ולא חד צדדית על הצד המוביל בלבד. (או במילים אחרות - קחו אחריות על הבריאות הנפשית והפיזית שלכם, אתם ילדים גדולים.) |
|
|
| bdsmmmmm |
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
bdsmmmmm • 4 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: גם שיבארי זה מסוכן בריאותית, כך גם מגע מיני לא מוגן, גם חניקה היא מסוכנת מאוד.
זה שאנשים בוחרים לפעול ולעשות סשנים מסוג מסוים והם נפוצים יותר או פחות לא מוריד את הסיכון הבריאותי. יש מי שבוחר שלא לקחת את הסיכון, ויש מי שרק הולך לאנשי מקצוע ברמה כזו או אחרת (בארהב יש למשל "בי"ח" בדסמי קינקי עם אנשי רפואה שמבצעים שלל אקטים רפואיים שונים, ככל הידוע לי זה לא במסגרת שירותי הרפואה בארהב, אבל זה קיים) ויש מי שבוחר ללכת לאנשים שלמדו את הפרקטיה בדרך כזו או אחרת. ניהול סיכונים הוא דבר שכל אדם צריך לעשות לעצמו, גם בתפקיד שולט וגם כנשלט. להכיר את הסכנות, את הדרכים להימנע ואת הידע המקצועי הנדרש ככל הניתן. מי שהולך לסשן רק כי הצד השני מציע אותי, בלי להכיר את הסכנות ואת המחירים הנפשיים והפיזים שעלולים להיות בעקבות הסשן - זה מעיד על רמת האחריות האישית שיש לו כלפי עצמו ועל ניהול הסיכונים שהוא בוחר לעשות. האחריות פה היא משותפת בעיני ולא חד צדדית על הצד המוביל בלבד. (או במילים אחרות - קחו אחריות על הבריאות הנפשית והפיזית שלכם, אתם ילדים גדולים.) ביזאר קל זה גם מסוכן? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
אני לא רופאה, רק כתבתי כמה דוגמאות.
יש סיכון בשתיית שתן, מה הסיכון ומה הרמה שלו? הכי טוב לשאול רופא. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 4 בנוב׳ 2025
ביזאר קל
כמעט ולא מסוכן. שתן הוא מאוד סטרילי. אבל במידה והמעניק/ה חולה זה עלול לעבור לשני. זה יכול להיות מסוכן בעיקר במקרה של צהבת B לכן רצוי לעשות עם בת זוג קבועה. או בן זוג קבוע. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 4 בנוב׳ 2025
Ok
פעם ראשונה שאני נתקל בקיומו של הקינק הזה אז הלכתי לבדוק ב motherless אם snot זה מה שאני חושב שזה. אז לגופו של עניין - לא נראה לי שזה מעביר מחלות יותר מנשיקה צרפתית. ולא לגופו של עניין ואני מתנצל מראש על הקינק שיימינג במידה ומישהו נפגע. זה הקינק והסרטונים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. אני על הרצפה פה. |
|
|
| bdsmmmmm |
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
bdsmmmmm • 4 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: Ok
פעם ראשונה שאני נתקל בקיומו של הקינק הזה אז הלכתי לבדוק ב motherless אם snot זה מה שאני חושב שזה. אז לגופו של עניין - לא נראה לי שזה מעביר מחלות יותר מנשיקה צרפתית. ולא לגופו של עניין ואני מתנצל מראש על הקינק שיימינג במידה ומישהו נפגע. זה הקינק והסרטונים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. אני על הרצפה פה. זה אכילת נזלת של השולטת זה זוועה בעיני ופשוט לא הבנתי איך אנשים עושים את זה מה לא מקבלים זיהום אחרי דברים כאלה |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
Kitty frank • 4 בנוב׳ 2025
זה ממממממממסוכן.
|
|
|
| bdsmmmmm |
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
4 בנוב׳ 2025
bdsmmmmm • 4 בנוב׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: זה ממממממממסוכן.
תודה רבה 🙏 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
שולט מתוסבך(שולט) • 6 בנוב׳ 2025
bdsmmmmm כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: Ok
פעם ראשונה שאני נתקל בקיומו של הקינק הזה אז הלכתי לבדוק ב motherless אם snot זה מה שאני חושב שזה. אז לגופו של עניין - לא נראה לי שזה מעביר מחלות יותר מנשיקה צרפתית. ולא לגופו של עניין ואני מתנצל מראש על הקינק שיימינג במידה ומישהו נפגע. זה הקינק והסרטונים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. אני על הרצפה פה. זה אכילת נזלת של השולטת זה זוועה בעיני ופשוט לא הבנתי איך אנשים עושים את זה מה לא מקבלים זיהום אחרי דברים כאלה זה לא אמור להיות יותר מסוכן מלהתנשק יש מחלות זה עובר ברוק כמו שזה עובר בנזלת ואולי הרוק אמור להיות יותר מסוכן |
|
|