סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הוראות הפעלה

Kitty frank
לפני 3 חודשים • 22 בנוב׳ 2025
Kitty frank • 22 בנוב׳ 2025
אהבתי מאוד את הטייק. נראה לי פשוט זה הקטע של להתאהב, לא?
Master Bruce​{©}
לפני 3 חודשים • 22 בנוב׳ 2025
Master Bruce​{©} • 22 בנוב׳ 2025
השרשור הזה גרם לי להזכר בשיר הזה

שועל קרבות ותיק​(נשלט)
לפני 3 חודשים • 23 בנוב׳ 2025

Re: הוראות הפעלה

ליידי תמרה כתב/ה:
כשאני אומרת לו לרדת על הברכיים, לשים ידיים מאחורי הגב, להרים את עיניו אלי, מלמדת אותו בדיוק את התנוחה לקבל את פני -
או כשאני אומרת לו איך לקרוא לי, איך לענות לי, איך לבקש משהו -
כשאני אומרת לו לא לשמור בפנים, כי אני רוצה לשמוע את התגובה שלו, להרגיש את התגובתיות בכל החושים -
כשאני דורשת ממנו להתחנן -

בעצם אני נותנת לו גישה לכפתורים שלי, ומלמדת אותו על מה ללחוץ. אני בשליטה על הסיטואציה, כמובן, אבל אני גם נותנת לו את המפתחות לכוח שקודם לא היה לו - הכוח לפתות אותי, ללחוץ על כפתורי העונג שלי.

ואם זה מתמשך, בהדרגה ההתמכרות היא הדדית. במקרה כזה, השליטה עדיין אצלי, אבל הכוח? יש פה משחק עדין שבו הכוח עובר מצד לצד כל הזמן.

דעות?

את עושה את הדבר המדוייק.
את מלמדת אותו איך לרצות אותך, איך לגרום לך לפרוח. ומה נשלט רוצה יותר מלגרום לך לפרוח??
לכן את לא באמת נותנת לו כוח. את נותנת לו זכות של הגשמה עצמית בדיוק במקום שהוא שואף אליו.
הדבר הזה מסתנכרן עם הרצון שלך להדריך ולהראות לו איך לענג אותך. כמו שאמרת, זה הדדי. כל אחד נהנה מהמקום שלו.
את לא נותנת לו כוח, את פשוט מאפשרת לו להיות מי שהוא ולך להיות מי שאת. זה מקסים. זה נקרא כימיה טובה icon_smile.gif
המלט
לפני 3 חודשים • 29 בנוב׳ 2025
המלט • 29 בנוב׳ 2025
Venus in Furs כתב/ה:
אינטימיות תמיד כרוכה בחשיפה הדדית ומסוכנת.
זו שמובילה וזו שמובלת, שתיהן מוחזקות ברצועה. 💙🌹

מדויק. רק שהיא לא מדברת על אינטימיות.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 29 בנוב׳ 2025
אני לא רואה את זה כמו שאת מתארת.
יותר מרגיש שאת אולי חוששת לאבד את הריגוש שזה נותן לך כשהוא יפסיק . שאת פיתחת תלות
ve-ra
ve-ra • 29 בנוב׳ 2025
התניות. נפתח כאן בעבר דיון בנושא. מרתק מאוד. גם הזווית שלך.