|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: ori ohana כתב/ה: אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.
שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון. אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר. 1- בינה מלאכותית משתמשת במקף הארוך " – " שלא קיים במקלדת, במקום במקף הקצר "-" שכן קיים. לפיכך, קל מאד לראות שכתבת את זה באמצעות בינה מלאכותית. זה שאתה מנסה להכחיש את זה זה רק לקבור את עצמך יותר. 2- פתחת את הפרופיל שלך רק אתמול ואתה כבר נכנס לריבים? הרי כנראה שחסמו לך פרופיל קודם, אז מה המטרה שלך? שיחסמו לך גם את הפרופיל החדש מהאתר? למה? 3- כן כן, אתה תותח, אתה רעב, אתה צעיר, אתה סקסי, בלה בלה בלה, בטח. הכל טוב ויפה אדון "אלפא". אבל אתה בטוח שאתה רוצה לשים דיק פיק איך שנכנסים לפרופיל שלך? כאילו, לא יודע אם אתה יודע את זה על נשים (כי בכל זאת, אתה צעיר חסר נסיון), אבל רוב הנשים לא ממש מתרגשות מלראות זין ככה סתם. יש להן מספיק כאלו. הן מעדיפות לראות את מי שמחובר לזין. 4- אה, כמו כן, אתה טוען שה"ייתרון" שלך הוא שאתה צעיר, אבל באותה נשימה אתה כותב פרופיל שלך שהשליטה שלך בדנא כבר עשור (לא הבנתי, מגיל 15?), אז יש יתרון לותק או לא? לא ברור לי כל העסק הזה. אולי תסגר על עצמך? אגב בפרופיל שלך יש גם תמונות דיק פיק so https://i.ibb.co/WN9xvftv/2025-11-26-23-45-40.png |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 26 בנוב׳ 2025
אולי בפרופיל כתוב 25, אבל אתה עדיין בן 15
|
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 26 בנוב׳ 2025
הדור החדש? הדור החדש לא בטוח אם הוא גבר, אישה או אהיל… בטח שלא שולט.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 26 בנוב׳ 2025
אנחנו כולנו נלך לגהינום עם איך שאנחנו מסבירים פנינו לתייר
|
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
סאנדיי • 26 בנוב׳ 2025
teacher כתב/ה: אנחנו כולנו נלך לגהינום עם איך שאנחנו מסבירים פנינו לתייר
חבורת זקנים ממורמרים 😂 |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
AIYGIWGWY AIYDIWDWY • 26 בנוב׳ 2025
מה הבעיה שלך לחכות עוד 20 שנה כדי להתקדם בשרשרת המזון, כמו בנאדם נורמלי??
הם חיכו לתורם וגם אתה תחכה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Blonde • 26 בנוב׳ 2025
מה לעשות שיש הבדל בגישה בין 25 ל40... זה פשוט מהלך החיים.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 26 בנוב׳ 2025
אתה יודע.. אתה באצם גם עונה לעצמך עם הכותרת - שליטה היא אינסטינקט ולא ותק.
ואני מאוד יכולה להסכים עם זה, הרי בוער בך לשלוט, זה מרגש, מעצים, משכר... אבל זה בא עם המון אחריות וסיכון... מישהו יפקיד את עצמו בידך... כי לתת למישהו להחליט עליך ממקום של אינסטינקט בלבד, כשאין לו שילטה עצמית (שנבנת הרבה פעמים מניסיון), אין לו ניסיון פקרטי בתפעול של דברים וכלים מסויימים, זה מתכון דיי רע ולרוב ההשלכות שלו פגיעה בצד הנשלט. עכשיו כן כן יש פה ביצה ותרנגולת אם כולם רוצים מישהו ותיק עם ניסיון איך הותיק עם הניסיון צבר אותו. אבל אתה באמת חושב שהודעה בפורום של "תנו בי אמון אני רוצה לשלוט עכשיו!!" זה מה שישכנע לתת בך אמון? |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
נימרייה כתב/ה: אתה יודע.. אתה באצם גם עונה לעצמך עם הכותרת - שליטה היא אינסטינקט ולא ותק.
ואני מאוד יכולה להסכים עם זה, הרי בוער בך לשלוט, זה מרגש, מעצים, משכר... אבל זה בא עם המון אחריות וסיכון... מישהו יפקיד את עצמו בידך... כי לתת למישהו להחליט עליך ממקום של אינסטינקט בלבד, כשאין לו שילטה עצמית (שנבנת הרבה פעמים מניסיון), אין לו ניסיון פקרטי בתפעול של דברים וכלים מסויימים, זה מתכון דיי רע ולרוב ההשלכות שלו פגיעה בצד הנשלט. עכשיו כן כן יש פה ביצה ותרנגולת אם כולם רוצים מישהו ותיק עם ניסיון איך הותיק עם הניסיון צבר אותו. אבל אתה באמת חושב שהודעה בפורום של "תנו בי אמון אני רוצה לשלוט עכשיו!!" זה מה שישכנע לתת בך אמון? אני יתחיל ויגיד סוף סוף תשובה בוגרת ואמיתית! אני לא התכוונתי שהפוסט זה מה שיגיד לנשים בו תנו לי לשלוט בכם אני התכוונתי באמירה הזאת שאפשר לתת להפרשי גיל צאנס רוב השליטה שלי היא בנשים בגילאי 23-28 זה הטווח יצא לי לשלוט בנשים בגיל מבוגר ונהנהתי מאוד אבל החיפוש אחרי הגיל הזה מאוד קשה וזה מה שגרם לי לכתוב פוסט כזה שמח שהבנת את העומק במילים |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 26 בנוב׳ 2025
תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) |
|