|
|
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
ווינטרבלו • 30 בנוב׳ 2025
נדמה לי שעם כל המשיכה לפנטזיות של שליטה, לאורך זמן אנשים שואפים לחופש ושוויון
|
|
|
| CharlieI{Lotus} |
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
CharlieI{Lotus} • 30 בנוב׳ 2025
הבט סביב, על הכינויים של אנשים.
כל מי שאתה רואה עם כינוי נוסף בסוגריים מסולסלים (כמעט), הוא מישהו שמצא את האהבה שלו. אני יודע על עצמי שמצאתי כמה התחלות של מערכות יחסים כאן, ואהבה גדולה אחת. הטריק למצוא הוא להפסיק לחפש, כמובן. פשוט להיות במרחב, לקרוא, להגיב כשיש לך מה להוסיף, לכתוב. זהו. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 30 בנוב׳ 2025
למצוא אהבה וזוגיות בכלוב זה ברמת נס גלוי
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
Drwantlove(נשלט) • 30 בנוב׳ 2025
תודה לכולם על התגובות. קראתי כל אחת ואחד מכם, וזה ממש עזר לי לראות את התמונה מזוויות שלא חשבתי עליהן.
אני מבין שיש מי שרואה את המקום הזה כלא מתאים לחיפוש קשר רגשי, ויש מי שאומר שהכול צריך להתחיל “כמו ונילי” ואז לתת לדינמיקה לגדול משם , ושני הצדדים צודקים בדרך שלהם. הבעיה שאני לא מתחבר לסקס ונילי רגיל, והמחשבה שלי היא שאם לא אספק לבחורה מה שהיא רוצה, הקשר מאוד מהר יגמר. אני לא מחפש לקפוץ ישר לדינמיקה ולא מחפש פנטזיה לשעה. אני פשוט מנסה להבין איך אחרים הצליחו לשלב בין קרבה, שיחה ואינטימיות , לבין העולם שאנחנו אוהבים. איך זה באמת נראה כשהקשר הרגשי וה-BDSM חיים ביחד? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 30 בנוב׳ 2025
► Drwantlove כתב/ה: ...
ויש מי שאומר שהכול צריך להתחיל “כמו ונילי” ואז לתת לדינמיקה לגדול משם , ושני הצדדים צודקים בדרך שלהם. הבעיה שאני לא מתחבר לסקס ונילי רגיל, והמחשבה שלי היא שאם לא אספק לבחורה מה שהיא רוצה, הקשר מאוד מהר יגמר. אני לא מחפש לקפוץ ישר לדינמיקה ולא מחפש פנטזיה לשעה. אני פשוט מנסה להבין איך אחרים הצליחו לשלב בין קרבה, שיחה ואינטימיות , לבין העולם שאנחנו אוהבים. איך זה באמת נראה כשהקשר הרגשי וה-BDSM חיים ביחד? זהו, שלהתחיל על רקע ונילי לא אומר שמערכת היחסים תהיה ונילית. זה כן אומר להכיר קודם את הבנאדם שמאחורי התפקיד. אני חושבת שאחד הדברים הכי חשובים ליצירת קשר הוא לא לפנות לצד השני כספק פנטזיות. זה אומר לא לפנות לשולטת כגבירתי, מלכתי, המלכה, אלילה וכדומה וגם לא להציע את עצמך כעבד, כלבלב, סמרטוט או כל אופציה אחרת. זה מידע שכן צריך ויכול להופיע בפרופיל ואם הצד שפנו אליו מעוניין הוא ייקח את השיחה לשם. השאיפה שלך היא למצוא מכנה משותף מעבר - משהו שהקסים אותך או הצחיק אותך במי שפנית אליה מעבר להגדרה שלה כשולטת. באופן כללי, הפניות הללו עובדות הכי טוב כשעושים אותן לא מתוך חרמנות וניסיון להשיג מה שבא ליד, אלא כשבאמת רואים פוטנציאל אמיתי בצד השני. ואם תשים לב, אין לזה שום קשר לסקס ויש לזה המון קשר לחיבור אנושי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
30 בנוב׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 30 בנוב׳ 2025
ערב טוב,
מצאתי בעולם נפלא זה - 2 מערכות יחסים, מצאתי חברים - חברים לכל החיים חוזרת לצאת למסיבות שלנו שכל היופי נמצא במועדון. לא ויתרתי על שום דבר, טעיתי מלא והרווחתי המון! מחפשת זוגיות אכן כן אבל מנסה להנות מהדרך, התהליך, החוויות וגם הנפילות ללא "ריצות מרתון", בלי לחץ, בקלילות ובכייף. הכל יגיע - כשיגיע 🙃 ולך איש יקר - תודה על השיתוף🐕 וכמו כל דבר בחיים - ממליצה לך לא לוותר על מה שלבך רוצה ועל מי שאתה, תאמין בעצמך וזה יגיע ובענק 🌷🌷🌷 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 1 בדצמ׳ 2025
כן, מצאתי אהבה. אפילו גדולה שהובילה לנישואים וילדים וכל זה…אנחנו כבר 16 שנה ביחד וכן, עדיין עושים בדסמ ועדיין אוהבים.
אבל בכנות, אני לא בטוחה שאפשר ללמוד מהסיפור שלנו משהו. התמזל מזלי, זה קורה לפעמים. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
scary(שולטת) • 1 בדצמ׳ 2025
שאלה מצוינת, ותשובה לי אין.
אני נשואה באושר כבר מאה שנה לשולט, טפו. לא נפגשנו כאן אבל סוג של התחלנו מכאן, והמשכנו לכיוונים שונים. או בעצם לאותו כיוון. אם הייתי פוגשת אותו היום, לא הייתי יוצאת איתו אפילו לדייט ראשון. למה לי? הוא שולט. אבל זה עובד. מאז היו לי מכאן כמה מערכות יחסים משמעותיות. עם רגשות, תחומי ענין משותפים, חברות עמוקה ועוד. מה צריך לעשות בשביל זה? אם הייתי יודעת הייתי יכולה כנראה לשחזר מתי שבא לי. בגדול להכיר את עצמך. לדעת מה קריטי לך, מה חשוב, על מה אפשר להתגמש... זה תמיד מכלול, ויש הפתעות. להשקיע בזה... לקרוא, לפנות בצורה אישית, לקחת זמן להכיר כבני אדם. וגם מזל עוזר . בכז צריך שדי הרבה דברים יסתדרו כדי שזה יעבוד. אבל זה שווה את זה. אל יאוש! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 1 בדצמ׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: למצוא אהבה וזוגיות בכלוב זה ברמת נס גלוי
לי היה נס זכיתי פעמיים 💃💃💃💃 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בדצמ׳ 2025
גריי גרין • 1 בדצמ׳ 2025
כן, אפשר למצוא פה אהבת אמת. אבל למה להגביל את עצמנו לרומנטיקה? אני למשל מצאתי בגלל הכלוב את החבר הכי טוב שלי.
אבל לא בתוך הכלוב, כן? בגלל הכלוב. הוא היה הבנזוג של חברה טובה של מישהי שהתחילה איתי פה. אם יש לי עצה אחת בשבילך היא להביא מכאן כל מיני אנשים בכל מיני קונסטלציות, מיניות וחבריות, ולהכיר את החברים שלהם, להקיף את עצמך קצת בקהילה בדסמית. האהבה של החיים שלך היא השותפה לדירה של היזיזה של הידידה שהכרת כאן. |
|
|