אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתם מתמודדים עם החיפוש אחרי קשר רציני בתוך עולם BDSM?

איה74
לפני חודש • 2 בדצמ׳ 2025
איה74 • 2 בדצמ׳ 2025
מצאתי אהבה (וזה היה ממש במקרה באיזה לילה בצ'ט) והיינו ביחד לא מעט שנים.
מצאתי חברים, אהובים לרגע והכי חשוב- חברות אמת.
בני אדם הם בני אדם. גם בכלוב.
Master Bruce​{©}
לפני חודש • 2 בדצמ׳ 2025
Master Bruce​{©} • 2 בדצמ׳ 2025
Drwantlove כתב/ה:
תודה לכולם על התגובות. קראתי כל אחת ואחד מכם, וזה ממש עזר לי לראות את התמונה מזוויות שלא חשבתי עליהן.

אני מבין שיש מי שרואה את המקום הזה כלא מתאים לחיפוש קשר רגשי, ויש מי שאומר שהכול צריך להתחיל “כמו ונילי” ואז לתת לדינמיקה לגדול משם , ושני הצדדים צודקים בדרך שלהם.
הבעיה שאני לא מתחבר לסקס ונילי רגיל, והמחשבה שלי היא שאם לא אספק לבחורה מה שהיא רוצה, הקשר מאוד מהר יגמר.

אני לא מחפש לקפוץ ישר לדינמיקה ולא מחפש פנטזיה לשעה.
אני פשוט מנסה להבין איך אחרים הצליחו לשלב בין קרבה, שיחה ואינטימיות , לבין העולם שאנחנו אוהבים.

איך זה באמת נראה כשהקשר הרגשי וה-BDSM חיים ביחד?

אוקיי, קראתי הרגע את התגובה הזו שלך, ואני מקווה שהתשובה שלי תענה לך על מה שאתה בעצם שואל.
כי אתה בעצם לא באמת שואל על הכלוב, אתה שואל באופן כללי על מערכות יחסים שהן גם רומנטיות וגם בדסמיות.

אז דבר ראשון, צריך להיות כנים: לא לכולם שני הדברים האלו משתלבים ביחד. יש לא מעט אנשים שעבורם בדסמ ומיניות \ רומנטיקה אלו שני עולמות נפרדים לגמרי שלא מסוגלים להתערבב. אנשים שכאלו לרוב מחזיקים שני קשרים שונים ונפרדים, אחד רומנטי ואחד בדסמי , כאשר כל הצדדים מודעים לזה.

דבר שני, כאשר זה כן מתערבב, זה כאשר במהלך התפתחות הקשר הרומנטי, לרוב בשלב מוקדם יחסית, מדברים על מה אוהבים יותר או פחות בהקשר המיני, ואז כשנפתחים מבינים שגם זה על השולחן, ומתקדמים עם זה בקצב שנוח לשני הצדדים. ואם יש חיבור טוב, אז מעולה. בסופו של דבר, למרות הטאבו החברתי, אין באמת הבדל משמעותי בין להגיד למישהי "אז מה דעתך על זה שאני ארד לך?" ל "אז מה דעתך שתקשרי אותי?". בשני המקרים, אם זה נאמר ממקום של קשר וחיבור אמיתיים (ולא ממקום של להציע את זה לזרים מוחלטים! למרבה הצער בכלוב צריך להגיד את זה...), אז זו בסך הכל דרך לשפר את התקשורת והאינטימיות. במקרה הכי גרוע, תגלו שהפנטזיות והפטישים שלכם לא מתחברים. במקרה הכי טוב, תגלו שהם כן.
Drwantlove​(נשלט)
לפני חודש • 3 בדצמ׳ 2025
Drwantlove​(נשלט) • 3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
Drwantlove כתב/ה:
תודה לכולם על התגובות. קראתי כל אחת ואחד מכם, וזה ממש עזר לי לראות את התמונה מזוויות שלא חשבתי עליהן.

אני מבין שיש מי שרואה את המקום הזה כלא מתאים לחיפוש קשר רגשי, ויש מי שאומר שהכול צריך להתחיל “כמו ונילי” ואז לתת לדינמיקה לגדול משם , ושני הצדדים צודקים בדרך שלהם.
הבעיה שאני לא מתחבר לסקס ונילי רגיל, והמחשבה שלי היא שאם לא אספק לבחורה מה שהיא רוצה, הקשר מאוד מהר יגמר.

אני לא מחפש לקפוץ ישר לדינמיקה ולא מחפש פנטזיה לשעה.
אני פשוט מנסה להבין איך אחרים הצליחו לשלב בין קרבה, שיחה ואינטימיות , לבין העולם שאנחנו אוהבים.

איך זה באמת נראה כשהקשר הרגשי וה-BDSM חיים ביחד?

אוקיי, קראתי הרגע את התגובה הזו שלך, ואני מקווה שהתשובה שלי תענה לך על מה שאתה בעצם שואל.
כי אתה בעצם לא באמת שואל על הכלוב, אתה שואל באופן כללי על מערכות יחסים שהן גם רומנטיות וגם בדסמיות.

אז דבר ראשון, צריך להיות כנים: לא לכולם שני הדברים האלו משתלבים ביחד. יש לא מעט אנשים שעבורם בדסמ ומיניות \ רומנטיקה אלו שני עולמות נפרדים לגמרי שלא מסוגלים להתערבב. אנשים שכאלו לרוב מחזיקים שני קשרים שונים ונפרדים, אחד רומנטי ואחד בדסמי , כאשר כל הצדדים מודעים לזה.

דבר שני, כאשר זה כן מתערבב, זה כאשר במהלך התפתחות הקשר הרומנטי, לרוב בשלב מוקדם יחסית, מדברים על מה אוהבים יותר או פחות בהקשר המיני, ואז כשנפתחים מבינים שגם זה על השולחן, ומתקדמים עם זה בקצב שנוח לשני הצדדים. ואם יש חיבור טוב, אז מעולה. בסופו של דבר, למרות הטאבו החברתי, אין באמת הבדל משמעותי בין להגיד למישהי "אז מה דעתך על זה שאני ארד לך?" ל "אז מה דעתך שתקשרי אותי?". בשני המקרים, אם זה נאמר ממקום של קשר וחיבור אמיתיים (ולא ממקום של להציע את זה לזרים מוחלטים! למרבה הצער בכלוב צריך להגיד את זה...), אז זו בסך הכל דרך לשפר את התקשורת והאינטימיות. במקרה הכי גרוע, תגלו שהפנטזיות והפטישים שלכם לא מתחברים. במקרה הכי טוב, תגלו שהם כן.

תודה על התגובה המושקעת 🙏
ואני אגיד בכנות, אתה נוגע בדיוק במקום שאני עצמי מתמודד איתו כבר הרבה זמן.

כי אצלי זה לא “קשר רגיל + משחקים בצד”.
אני מחפש גם רגש וגם BDSM באותו מקום. לא שני מסלולים נפרדים בשבילי.
וזה מה שהופך את זה למאתגר: למצוא מישהי שגם יש חיבור אליה כבנאדם, וגם מרגישה טבעי לדבר איתה על הדינמיקה, הכניעה, העומק, הפנטזיות… בלי לעשות מזה עניין, ובלי שזה ירגיש מוזר.

ואתה צודק כשיש חיבור אמיתי, לדבר על מה שמדליק אותך זה לא שונה מלדבר על כל דבר אינטימי אחר.
הבעיה? להגיע לשלב הזה עם מישהי שזה באמת מתחבר לה.
לא וונילה שמנסה “לזרום בשבילך”, ולא מישהי שמחפשת רק שליטה לשעה.

אני מחפש מערכת יחסים שלמה, כזו שאפשר לגדול בה יחד.
שיש גם אינטימיות, גם הובלה וכניעה, גם שיחות של לילה, וגם עומק רגשי.
וזה נדיר אבל אני מאמין שזה קיים.

אז אני לא מוותר.
אני מעדיף להיות פתוח, אמיתי ולהראות מי אני כבר בהתחלה, מאשר לשחק משחקים ואז לגלות שזה לא מתאים.
Master Bruce​{©}
לפני חודש • 3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce​{©} • 3 בדצמ׳ 2025
בסדר, במקרה של הכלוב, בשביל להראות מי אתה כבר בהתחלה יש לך פרופיל.

מה שאני מנסה להגיד זה שיש נקודה שהיא מוקדמת מדי. וזה כשהבחורה עדיין זרה. ובדיוק כמו שלא תשאל בחורה זרה ברחוב אם היא רוצה להזדיין איתך, ככה גם לא תדבר עם מישהי שאתה לא מכיר על האלמנטים הבדסמים.

אני חוזר על זה כי בכלוב אלו מילים שנכתבו בדם ויש הרבה מאד שעושים את השגיאה הזו שוב ושוב ומפספסים ככה בחורות שאחרת היו אולי יכולות להתאים להם.

כתוב בפרופיל שלך מה אתה מחפש, תקרא בפרופיל שלה מה שהיא מחפשת, אם זה מתאים, תתייג לך את זה במוח, ועכשיו תתחיל להכיר אותה כבת אדם, בלי שום קשר לצד הבדסמי. יש חיבור? יש קליק? רוב הסיכויים שהיא כבר תציין את מה שכתבת בפרופיל שלך, או שאם הגעתם לשלב הזה אתה יכול לשאול אותה על הפרופיל שלה.

גברים שעל התחלת השיחה הראשונה מיד מדברים על הנטיות הבדסמיות שלהם, זה כמו גברים שמיד על התחלת הדייט הראשון שולפים את הזין שלהם באמצע בית הקפה. גם אם זה הזין הכי יפה בעולם הבחורה תברח.

תמצא את הקצב שמתאים לשניכם, ותגיע רחוק.

בהצלחה.
פרח הסאקורה​(נשלטת)
לפני חודש • 3 בדצמ׳ 2025
פרח הסאקורה​(נשלטת) • 3 בדצמ׳ 2025
אני אמנם מחפשת קשר מישני אבל לחלוטין קשר עם רגש ואהבה וזוגיות מעבר לבדס"מ...
אבל גם זה מרגישה שממש קשה למצוא
כולם אומרים מה.. כולם פה נשואים, את תמצאי בקלות
אבל עובדה, לא כל נשוי בהכרח מחפש גם זוגיות וזה מאוד קשה למצוא מישהו שרוצה מכלול
מה שכן אגיד זה שתמיד יש תקווה, אני כן מצאתי קשר שהפך מהדינמאיקה למעין זוגיות משנית...
כרגע עברה שנה מאז אותו קשר ואני מבינה שפשוט עדיף עבורי לשחרר וכשזה יגיע, זה יגיע וזהו
ובעיקר... להנות ממה שהחיים נותנים כרגע, כי להימנע מבדסמ בכלל או משהו בסגנון זה רק מייאש.

שולחת חיזוקים!
פלג-מתלמדת
לפני חודש • 3 בדצמ׳ 2025
פלג-מתלמדת • 3 בדצמ׳ 2025
אני מונעת ממקום רגשי אך אטומה רגשית. מחפשת חיבור משם...נתקדם...
הוא​(שולט)
לפני חודש • 3 בדצמ׳ 2025
הוא​(שולט) • 3 בדצמ׳ 2025
לאנשים יש נטיה להתחיל מהאמצע או הסוף
תתחיל בלבחור נכון לגבי מה מתאים מה בעדיפות הצרכים שלך בקשר
ויחד עם זה לאפשר הכרות טובה לא לפסול על שטויות מראש
מתחילים מקשר אחכ מגיע ה"רציני"