|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
הודעה אדומה
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
אני מנסה לענות לכל הודעה שאני מקבלת, לפעמים באיחור, לפעמים בקצרה, לפעמים ברגוע וגם העצבים
אבל..... שלחו לי הודעה ברוסית 🙄🙄🙄 מה אני אמורה לעשות עם "מידע" זה? אז.... העיקר הכוונה טובה שלי ושלום🙂🙂🙂 אני מנסה לענות. לכל הודעה... |
|
|
| חופש להיות |
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
חופש להיות • 3 בדצמ׳ 2025
הייתי מעתיק את התוכן לגוגל טרנסלייט ולו רק בגלל הסקרנות
|
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Re: הודעה אדומה
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
masoul • 3 בדצמ׳ 2025
המלכה קארינה כתב/ה: אני מנסה לענות לכל הודעה שאני מקבלת, לפעמים באיחור, לפעמים בקצרה, לפעמים ברגוע וגם העצבים
אבל..... שלחו לי הודעה ברוסית 🙄🙄🙄 אז.... העיקר הכוונה טובה שלי ושלום🙂🙂🙂 אני מנסה לענות. לכל הודעה... ראשית, כל הכבוד שאת מנסה לענות לכל הודעה. באמת כל הכבוד. נדיר במחוזותינו. שנית, הודעה ברוסית מלמדת אחד מהשניים, לדעתי. 1. ניסיון לדוג דוברי רוסית. 2. ניסיון לעורר סקרנות. כי את צריכה לפעול ( גוגל טרנסלייט ) בשביל להבין את ההודעה, שמעוררת סקרנות. כי היא ברוסית. אחרי שהשקעת כבר, כנראה שתשקעי עוד קצת ותתייחסי להודעה. זה הרעיון לכל הפחות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 בדצמ׳ 2025
2 אפשרויות:
1- קוראים לה קארינה אז היא בטח רוסיה! 2- קופי פייסט |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
שנאוצר(נשלט) • 3 בדצמ׳ 2025
תראי אני באמת חושב שזה מתיש בלי ציניות, אבל לגברים פה זה בית קברות של אדומות וזה הרבה יותר לא נחמד
|
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Re: הודעה אדומה
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
masoul כתב/ה: המלכה קארינה כתב/ה: אני מנסה לענות לכל הודעה שאני מקבלת, לפעמים באיחור, לפעמים בקצרה, לפעמים ברגוע וגם העצבים
אבל..... שלחו לי הודעה ברוסית 🙄🙄🙄 אז.... העיקר הכוונה טובה שלי ושלום🙂🙂🙂 אני מנסה לענות. לכל הודעה... ראשית, כל הכבוד שאת מנסה לענות לכל הודעה. באמת כל הכבוד. נדיר במחוזותינו. שנית, הודעה ברוסית מלמדת אחד מהשניים, לדעתי. 1. ניסיון לדוג דוברי רוסית. 2. ניסיון לעורר סקרנות. כי את צריכה לפעול ( גוגל טרנסלייט ) בשביל להבין את ההודעה, שמעוררת סקרנות. כי היא ברוסית. אחרי שהשקעת כבר, כנראה שתשקעי עוד קצת ותתייחסי להודעה. זה הרעיון לכל הפחות. תרגום אחד-שניים עוד יכולה להשתמש בתרגום... אבל אח''כ אם תהיה המשכיות - זה לא בשבילי... לא מתחילה מה שאני לא יכולה לסיים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: 2 אפשרויות:
1- קוראים לה קארינה אז היא בטח רוסיה! 2- קופי פייסט חחחחח אבל רשמתי בגדול "אני לא רוסיה" 🙃🙃🙃 |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 בדצמ׳ 2025
המלכה קארינה כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: 2 אפשרויות:
1- קוראים לה קארינה אז היא בטח רוסיה! 2- קופי פייסט חחחחח אבל רשמתי בגדול "אני לא רוסיה" 🙃🙃🙃 ובן אדם שטורח לקרוא את הפרופיל שלך היה רואה את זה. למרבה הצער, בואי נודה בזה, יש אחוז לא מבוטל שלא קוראים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 3 בדצמ׳ 2025
רוסית זה לחלשים.
אני יכול לשלוח לך אדומה בסינית. |
|