|
|
לפני חודשיים •
9 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בדצמ׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2025
הניינטיז
שימוש בAI לצורך כתיבת תוכן בבלוג בעד או נגד? |
|
|
| אשליה עמוקה |
לפני חודשיים •
9 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בדצמ׳ 2025
אשליה עמוקה • 9 בדצמ׳ 2025
נגד , האם קיים דבר כזה סקס מתוך שנאה?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 10 בדצמ׳ 2025
► אשליה עמוקה כתב/ה: נגד , האם קיים דבר כזה סקס מתוך שנאה?
ת: סקס קיים בכל מיני צורות ש: קבעת עם נשלט סשן בצימר, דובר על לילה. שעתיים אחרי היה מקרה חירום בבית והיית חייבת לחתוך. משתתפת בחצי מהעלות או לא? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
Bent • 10 בדצמ׳ 2025
משלם הכל
מה הדבר הכי פשוט שעשו עבורך בחיזור, שהמיס אותך לגמרי? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 10 בדצמ׳ 2025
► Bent כתב/ה: משלם הכל
מה הדבר הכי פשוט שעשו עבורך בחיזור, שהמיס אותך לגמרי? קל להמיס אותי על מילים. מספיק פוסט אחד מה שעולה לי לראש: מצא גלידה טבעונית והפתיע אותי כשלקח אותי לשם (אז הייתי טבעונית) ניגן לי giant heart על היוקליילי מה גורם לך לחייך כמו דביל/דבילית? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
Bent • 10 בדצמ׳ 2025
הג'וקים שלי
לשון בת@₪, מתי איתות הוא יותר מדי, ומתי הוא לא ברור מספיק? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
► Bent כתב/ה: מתי איתות הוא יותר מדי, ומתי הוא לא ברור מספיק? כשהוא זורק עלייך פיצה שליחת מבטים מתי חווית חיזור שהייתה כלפיכם הפכה ליותר מדי? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 10 בדצמ׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: מתי חווית חיזור שהייתה כלפיכם הפכה ליותר מדי? לפני כשבועיים-שלושה, מישהי שפנתה אלי כאן באתר מספר פעמים בהודעות אדומות למרות שהיה לי ברור מהפרופיל שלה שזה לא מתאים. החלק המצחיק היה שכשהיא הבינה שאני לא מעוניין בה היא עברה לקלל אותי בבלוג שלי כמו אחרונת הערסים, ואילצה אותי לחסום אותה. האם היית יוצא/ת עם מישהו/י מהצד "שלך" של השוט? (שולט ושולטת, או נשלט ונשלטת, וכו) |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: מתי חווית חיזור שהייתה כלפיכם הפכה ליותר מדי? לפני כשבועיים-שלושה, מישהי שפנתה אלי כאן באתר מספר פעמים בהודעות אדומות למרות שהיה לי ברור מהפרופיל שלה שזה לא מתאים. החלק המצחיק היה שכשהיא הבינה שאני לא מעוניין בה היא עברה לקלל אותי בבלוג שלי כמו אחרונת הערסים, ואילצה אותי לחסום אותה. האם היית יוצא/ת עם מישהו/י מהצד "שלך" של השוט? (שולט ושולטת, או נשלט ונשלטת, וכו) אם הוא מוכן להיות נשלט ולא לצפות ממני "להתכופף". או שהכרתי אותו בסיטואציה בה לא ידעתי שהוא שולט ובלי מאבקי כוח, אני ישר יוצאת מהמשחק. האם אתה מזוכיסט/ סדיסט רגשי או מוסרי ולמה? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בדצמ׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 10 בדצמ׳ 2025
אני סדיסטית רגשית בנוסף לסדיסטית פיזית.
אני חושבת שכאב מנטלי והמשחק העדין הזה במוח של הנשלט מרגש הרבה פעמים לא פחות מכאב פיזי. מה גם שזה מתפתח ומשתנה לאורך זמן מה הנקודות הכואבות ומה הנקודות המרגשות במוח של הנשלט. אם זה אותו פרטנר לאורך זמן אפשר ממש לראות איך זה משתנה ומתעצב. וזו רמה נוספת של התמסרות, אחרי הכל אני יכולה להכאיב פיזית אבל אם בראש הוא במקום אחר אין לי מה לעשות, אבל אם הוא מתמסר גם במוח אין לו אף פינה להסתתר וכולו שלי. על מה היו הדמעות האחרונות שלך? |
|
|