|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
האם לגיטימי לרשום בפרופיל שאתה אדם מיני
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
meliodas • 12 בדצמ׳ 2025
אחרי תקופה לא ארוכה באפליקציות הכרויות למיניהן.. היו כמה נפילות.. היו כמה הצלחות..
הבנתי שאחד הדברים שמהווים עבורי מעין רף, הוא עניין המיניות.. ברור שיש עוד דברים חשובים לא פחות.. אבל הם חשופים יותר וניתן לראות או לשאול עליהם באופן יותר חופשי.. אבל עצם זה שבחורה מחוברת למיניות שלה ולא מתביישת בזה - מאוד קריטי לי.. (לא בהכרח בידיאסאמית אגב.. אלה באופן כללי). כחלק מסינון - האם לגיטימי לרשום "אני אדם מיני מאוד" (או משהו בסגנון) בפרופיל באפליקציה או שזה יכול לגרום לצד השני לחשוב שזה כל מה שאני מחפש - כי זה המצב, אלא חלק מהתמונה גדולה.. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 12 בדצמ׳ 2025
רק אם את חריץ פרמזן
|
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
בד"כ כשאני רואה גבר שכותב את זה על עצמו התגובה שלי היא לגלגל עיניים ולהמשיך הלאה.
אבל יש אחרות, וכל אחת מגיבה אחרת. תכתוב ותראה את ההשפעה |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
meliodas • 12 בדצמ׳ 2025
StreetCat כתב/ה: בד"כ כשאני רואה גבר שכותב את זה על עצמו התגובה שלי היא לגלגל עיניים ולהמשיך הלאה.
אבל יש אחרות, וכל אחת מגיבה אחרת. תכתוב ותראה את ההשפעה מזה בדיוק אני חושש.. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 12 בדצמ׳ 2025
לגיטימי כן, זה לא עובר על אף חוק.
אתה אתה בגדול שואל אם זה יעיל, והתשובה היא לא. זה ימשוך בעיקר סטוצים אם ימשוך. מה שכן יכול לעבוד זה לרשום על מה אתה מחפש בלי להתשמש במניות עצמה או במושגים מיניים. מחפש שולטת? תכתוב משהו כמו "אני לא מסתדר עם נשים לא החלטיות, אוהב שאת יודעת מה את רוצה". מחפש חופש מיני? תכתוב שאתה לא מחפש מונוגמיה והחופש חשוב לך. ואת ההגיון הזה תתרגם לכל רצון או סעיף שחשוב לך. אל תכתוב על המיניות, תכתוב על הצרכים שלך שיתגשמו אחר כך גם במיניות. התגובה תהיה יותר טובה להסבר שכזה מאשר לדיבור מיני ישיר שעלול להתפרש כזול. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 12 בדצמ׳ 2025
לדעתי לא רק לגיטימי, אלא חשוב לא פחות מכל תכונה אחרת. אם זה כל מה שמתנוסס בפרופיל, אז כמו כל תכונה מבודדת אחרת, נוצר הרושם שזה כל מה שמעניין אותך. אבל אם התכונה הזאת מצויינת כחלק מהמכלול, לצד תכונות כמו רגישות, ספונטניות, אהבה לבעלי חיים וציורי קיר מהמאה ה- 19, יש לה מקום ראוי כמו לכל מה שמרכיב את האישיות שלך.
וכמו ש streetCat כתבה — כל אחד מאתנו ניגש לקריאת פרופיל עם ניסיון העבר שהוא מביא אתו. ולכן על כל מה שתכתוב בפרופיל, כל אחד מאתנו יגיב אחרת. הדרך הכי טובה? שילוב בין קצר וקליט לבין אותנטי ומייצג. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
StreetCat כתב/ה: בד"כ כשאני רואה גבר שכותב את זה על עצמו התגובה שלי היא לגלגל עיניים ולהמשיך הלאה.
אבל יש אחרות, וכל אחת מגיבה אחרת. תכתוב ותראה את ההשפעה מה שהיא אמרה 👆 |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
איה74 • 12 בדצמ׳ 2025
לכאורה, הכי לגיטמי. כי אם אתה פודי, ובא לך להכיר מישהי עם תחומי עיניין משותפים, זה הגיוני. כנ"ל חובב אומנות או מוסיקה או אם ספורט הוא חלק חשוב בחייך.
העניין הוא עם גברים "מיניים", בניגוד לתחומי עניין אחרים, זה שבדר"כ אין שם שום עומק, רק רדיפה אחרי ההזדמנות הבאה לדחוף את הזין לגוף חי ללא אבחנה ורדיפה אחרי האורגזמה הבאה. כולל לשקר ולהעמיד פנים שיש עניין באדם ולאבד את אותו עניין ברגע שהמטרה (האורגזמה) הושגה. ולכן רובנו מגלגלות עיניים מול גבר שמעיד על עצמו ככזה. אם יש עומק, אז שווה להתמקד בזה. אבל אני חושבת שאני יותר מינית מרוב בני הזוג שהיו לי, ומעולם לא הרגשתי צורך לציין את זה כקריטריון. אז מוזר לי שאחרים כן. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 12 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה: לדעתי לא רק לגיטימי, אלא חשוב לא פחות מכל תכונה אחרת. אם זה כל מה שמתנוסס בפרופיל, אז כמו כל תכונה מבודדת אחרת, נוצר הרושם שזה כל מה שמעניין אותך. אבל אם התכונה הזאת מצויינת כחלק מהמכלול, לצד תכונות כמו רגישות, ספונטניות, אהבה לבעלי חיים וציורי קיר מהמאה ה- 19, יש לה מקום ראוי כמו לכל מה שמרכיב את האישיות שלך.
וכמו ש streetCat כתבה — כל אחד מאתנו ניגש לקריאת פרופיל עם ניסיון העבר שהוא מביא אתו. ולכן על כל מה שתכתוב בפרופיל, כל אחד מאתנו יגיב אחרת. הדרך הכי טובה? שילוב בין קצר וקליט לבין אותנטי ומייצג. תומכת בזה לחלוטין זה לגיטימי מאוד בעיניי והשאלה היא באמת אם זה בא כמשהו שהוא חלק ממכלול ולא רק כמשהו אחד בודד שעומד בפני עצמו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 12 בדצמ׳ 2025
אם אתה בגובה פחות מ 1.40 אתה יכול לכתוב שאתה אדם מאד mini
#סליחה |
|