|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 12 בדצמ׳ 2025
רוצה גם להוסיף שגם אם הבסיס של מישהי זה להיות מאוד מינית כשאתם מתחילים לצאת, יכול להיות שהליבידו יירד בהמשך. ויכול להיות שאחר כך הוא יעלה שוב, או שלא. הנקודה היא שזה יכול להשתנות, אפילו מיום ליום. אם הייתי רווקה ומעיינת בפרופיל שלך, גם אם הייתי מאמינה באמונה שלמה שאתה מעוניין בקשר ארוך טווח, זה עדיין היה מונע ממני לפנות אלייך כי הייתי חושבת על מה יקרה בהמשך אם אכנס לעבודה שונה שתסחוט אותי למשל (או לטווח הממש רחוק- אם מטלות הבית והעבודה והילדים יכבו אותי לחלוטין) ואתה תרגיש שרימיתי אותך כי הליבידו שלי יצנח?
|
|
|
| evillovable |
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
evillovable • 12 בדצמ׳ 2025
אצל המון אנשים מיניות נבנית וקורת מול הפרטנר שמולך. היו לי גברים שלא יכולתי להפסיק איתם, לעומת גברים שיכלו להראות מאוד טוב אבל לא בא לי עליהם.
וכפי שכתבו מעליי, מדובר בתקופות. וכל זוג עובר את זה. בכלמצב גם אם היה מדובר בבחור הכי חתיך בעולם עם ביו מדהים ומרתק, ברגע שאני רואה "אני אדם מיני" זה שמאלה חזק. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
חוסר התאמה מינית יכול להקשות מאוד על זוגיות ולצער. אבל שום קשר זוגי טוב לא נבנה על מין. זו לא אמירה מתחסדת, אני באמת לא מאמינה שחיבור מיני טוב מלמד על פוטנציאל זוגי באופן משמעותי ועמוק.
לכן, אם הייתי מחפשת להכיר כנראה שהייתי מתרחקת מאדם שהיה כותב דבר כזה. כמובן שזה תלוי בשאר הדברים שהוא היה כותב, אבל זה היה מעורר בי תחושה חזקה שאותו אדם אינו מפוקס על זוגיות או שתפיסת הזוגיות שלו אינה מבטיחה גדולות. בכלוב זה מעט יותר נסלח. כי הכלוב, כפי שאני חווה אותו, הוא בהחלט אתר מיני שמגיעים אליו כדי להחצין את המיניות. אבל גם כאן, אני מבינה טוב יותר אנשים שכותבים על האורנטציה המינית שלהם או על הפטישים שלהם. אינך באמת מסנן נשים לא מיניות כשאתה כותב "אני מאוד מיני". כמה נשים לדעתך יקראו את זה ויגידו לעצמן "מזל שהוא כתב זאת, אני ממש לא מינית, הוא לא יתאים לי"? |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
כמהת-יער • 12 בדצמ׳ 2025
זה כמו לאכול מרק עם מזלג. לגיטימי, אבל לא יעיל.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
13 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
13 בדצמ׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 13 בדצמ׳ 2025
מה זה אצלך אדם מיני?
בתקופות שאתה לבד אתה מאונן 3 פעמים ביום? |