|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
שוקולד לבן • 14 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: mister z כתב/ה: טלי35 כתב/ה: סקרנית כמה פה הגיעו לשרשור הזה בזכות הפוסט שלי? 😉😉
וכמובן - מצטרפת לתודות וההערכה מדים זה סקסי, מילואים זה סקסי לתת מעצמך למרות המחירים, להיות מלח הארץ - זה סופר סקסי! למה רק שולטות חושבות ככה?..... וברצינות שנייה מילואים זה סירחון שיעמום מריבות עם הבוס ושבועות בלי קליטה אחרי שבת הזוג בכתה בטלפון לא צריך לצייר את זה כמשהו נערץ כולנו אוהבות גיבורים. כל המדינה הזו גדלה סביב החייבים להתגייס ולתרום למדינה. על תהיה חייל גיבור ותהיה הראשון להוביל לקרב. זה אתוס שלם שנחקק להם בתרבות על מי הגיבורים שלנו הנחשקים. נתינה זה סקסי חשיבה על האחר ועשייה למען האחר זה סקסי חוץ מזה, שזיעה של אדם סקסי זה מטריף את החושים. כשאני רואה אנשי מילואים אני לא רוצה לקרוע להם את המדים. אני בעיקר דואגת לא ראית אותי אחרי חילוץ בעזה, מזיע ומלא באבק. סקסי זה לא 🙃 |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2025
[quote="שוקולד לבן"][quote="Bluecollar"]
mister z כתב/ה: טלי35 כתב/ה: כולנו אוהבות גיבורים. כל המדינה הזו גדלה סביב החייבים להתגייס ולתרום למדינה. על תהיה חייל גיבור ותהיה הראשון להוביל לקרב. זה אתוס שלם שנחקק להם בתרבות על מי הגיבורים שלנו הנחשקים. נתינה זה סקסי חשיבה על האחר ועשייה למען האחר זה סקסי חוץ מזה, שזיעה של אדם סקסי זה מטריף את החושים. כשאני רואה אנשי מילואים אני לא רוצה לקרוע להם את המדים. אני בעיקר דואגת לא ראית אותי אחרי חילוץ בעזה, מזיע ומלא באבק. סקסי זה לא 🙃 סצינות שלמות מסרט עכשיו רצות לי בראש וברצינות כמו שכתבתי, נראה לי אני אהיה בעיקר מודאגת. יש מצב שארצה להוריד ממך את המדים כדי שתנוח ותתקלח ופחות בשביל לגרור אותך למיטה. * רגע!!! אמרת שחילצת מישהו?!?! באום ציקי באום באום |
|
|
| נווד אבוד |
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
נווד אבוד • 14 בדצמ׳ 2025
330... ועוד מעט ממשיכים...
בגדול יחד עם ימי הרענון, זה חצי מהזמן בשנתיים ורבע האחרונות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 14 בדצמ׳ 2025
שוקולד לבן כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: mister z כתב/ה: טלי35 כתב/ה: סקרנית כמה פה הגיעו לשרשור הזה בזכות הפוסט שלי? 😉😉
וכמובן - מצטרפת לתודות וההערכה מדים זה סקסי, מילואים זה סקסי לתת מעצמך למרות המחירים, להיות מלח הארץ - זה סופר סקסי! למה רק שולטות חושבות ככה?..... וברצינות שנייה מילואים זה סירחון שיעמום מריבות עם הבוס ושבועות בלי קליטה אחרי שבת הזוג בכתה בטלפון לא צריך לצייר את זה כמשהו נערץ כולנו אוהבות גיבורים. כל המדינה הזו גדלה סביב החייבים להתגייס ולתרום למדינה. על תהיה חייל גיבור ותהיה הראשון להוביל לקרב. זה אתוס שלם שנחקק להם בתרבות על מי הגיבורים שלנו הנחשקים. נתינה זה סקסי חשיבה על האחר ועשייה למען האחר זה סקסי חוץ מזה, שזיעה של אדם סקסי זה מטריף את החושים. כשאני רואה אנשי מילואים אני לא רוצה לקרוע להם את המדים. אני בעיקר דואגת לא ראית אותי אחרי חילוץ בעזה, מזיע ומלא באבק. סקסי זה לא 🙃 זאת ההגדרה של סקסי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
bossdog(שולט) • 14 בדצמ׳ 2025
ב2025 כרגע בקטנה 160 יום בערך אבל כבר נמצא בעוד צו שצפוי להמשיך עד אפריל 26 נכון לעכשיו
הכל היה בסדר אם לא הייתי מאבד חבר יקר לצוות ונשמה טובה בעולם תוך כדי |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
happinesss • 14 בדצמ׳ 2025
130 אבל כולם בעזה
|
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2025
ואתם מדהימים!! תודה ע-נ-ק-י-ת על כל מה שאתם עשיתם, עושים ותעשו 🙏🙏🙏 יישר כח❤️❤️❤️
|
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2025
bossdog כתב/ה: ב2025 כרגע בקטנה 160 יום בערך אבל כבר נמצא בעוד צו שצפוי להמשיך עד אפריל 26 נכון לעכשיו
הכל היה בסדר אם לא הייתי מאבד חבר יקר לצוות ונשמה טובה בעולם תוך כדי עצוב מאוד לשמוע |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
שוסי • 15 בדצמ׳ 2025
mister z כתב/ה: שוסי כתב/ה: תסרבו.
החיים שלכם יקרים לנו. אנחנו הולכים כי החיים שלכם יקרים יותר זה לא נכון. החיים שלכם לא פחות חשובים. ואני בוודאי לא רוצה שאף אחד יקריב את החיים שלו עבורי. וכשאני כותבת על החיים שלכם, זה לא רק ברמת החיים מוות. זה גם ההשלכות של מה שזה עושה לנפש שלכם. המדינה מתייחסת אליכם כאל כלים חד פעמיים. הם יקראו לכם גיבורים. אבל ברגע האמת, אף אחד לא ממי ששלח אתכם לא יהיה שם כשתקומו מעוד סיוט בלילה. כשתפחדו להירדם. כשלא תוכלו להחזיק עבודה או אפילו קשר אנושי. המדינה תשתמש בכם ותזרוק. זה לא שווה את זה. כלום לא שווה את החיים שלכם. |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 15 בדצמ׳ 2025
שוסי כתב/ה: mister z כתב/ה: שוסי כתב/ה: תסרבו.
החיים שלכם יקרים לנו. אנחנו הולכים כי החיים שלכם יקרים יותר זה לא נכון. החיים שלכם לא פחות חשובים. ואני בוודאי לא רוצה שאף אחד יקריב את החיים שלו עבורי. וכשאני כותבת על החיים שלכם, זה לא רק ברמת החיים מוות. זה גם ההשלכות של מה שזה עושה לנפש שלכם. המדינה מתייחסת אליכם כאל כלים חד פעמיים. הם יקראו לכם גיבורים. אבל ברגע האמת, אף אחד לא ממי ששלח אתכם לא יהיה שם כשתקומו מעוד סיוט בלילה. כשתפחדו להירדם. כשלא תוכלו להחזיק עבודה או אפילו קשר אנושי. המדינה תשתמש בכם ותזרוק. זה לא שווה את זה. כלום לא שווה את החיים שלכם. את חמודה, אבל החיים לא עובדים ככה. אף אחד לא ממש שואל אותך אם את מעוניינת בהגנה הזו או לא. את שוסי, את האחות שלנו, הדודה, האמא, האחיין, השכנה מהקומה למעלה. את זוכה להגנה באופן הכי בסיסי שיש - את המשפחה שלנו. אנחנו עדר. זו המשמרת שלנו בסדיר ובמילואים ויום אחד זו תהיה המשמרת של מישהו אחר שישמור עלינו ויקח את הסיכון כדי שנישן בשקט. בעולם מושלם זו היתה גם המשמרת שלך מתישהו. המחשבה החישובית הכל כך קטנה ומיופית הזו שלך לא קשורה לכלום. אנחנו הולכים כי זה חברים שלנו שם. אנחנו הולכים כי יש לנו אנשים שאנחנו אוהבים מאחור. אלה שני הדברים שמניעים אדם מול אש. אין יותר חישובים מזה. ויכול להיות מאוד שזו אכן "ארץ אוכלת יושביה", אבל אנחנו יושביה, וזו הארץ שלנו. אז שתאכל אותנו הארץ ותלעס ותעלה גירה ותירק את השאריות שלנו לרצפה. אנחנו נקום שוב ושוב ונילחם. את מכירה כלים חד פעמיים שיודעים לעשות את זה? זין על הכל. |
|
|