|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
לדעתי זה הכל בסמנטיקה שהלכה לאיבוד בדיון. ארסן דיבר על שייכות. והביא דוגמא- לשימוש במילה חור באופן נטול הקשר או שייכות. נדמה לי שרוב מי שהגיב כאן יצא עליו בלי להתייחס להקשר.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: לדעתי זה הכל בסמנטיקה שהלכה לאיבוד בדיון. ארסן דיבר על שייכות. והביא דוגמא- לשימוש במילה חור באופן נטול הקשר או שייכות. נדמה לי שרוב מי שהגיב כאן יצא עליו בלי להתייחס להקשר.
הוא שאל בצורה מאוד מפורשת "איזה מילים כן ואיזה מילים לא עבורכם" = התמקדות בסמנטיקה ובמילים, ולא בתחושת השייכות. ואנשים הגיבו בדיוק לזה. זה שהוא כתב התייחסות קצרה לשייכות, לא הופכת את זה לעיקר התוכן שלו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
השוקע • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: לדעתי זה הכל בסמנטיקה שהלכה לאיבוד בדיון. ארסן דיבר על שייכות. והביא דוגמא- לשימוש במילה חור באופן נטול הקשר או שייכות. נדמה לי שרוב מי שהגיב כאן יצא עליו בלי להתייחס להקשר.
יש פה הנחה מובלעת שחור לא מביע שייכות, אבל זה מאד תלוי בסיטואציה. אם אני קורא לך "חור" זה אומר שאת שלי ויש לי את הרשות לקבוע מה את, בהקשר הנכון זה יכול להביע בעלות/שייכות ממש כמו "חור שלי". |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
ולכן זה סמנטי
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 16 בדצמ׳ 2025
"אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל."
זה לא קשור לשייכות זה קשור נקודתית לכינוי "חור" "חורי" או "חור שלי" זה כבר באמת שייכות אבל השרשור הזה מלכתחילה מתייחס על לקרוא לנשלט.ת חור + " איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם?" נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 16, 2025 12:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
לדעתי אף אחד לא יצא עליו בלי הקשר. הטקסט שלו היה ברור ונהיר ולא השאיר המון מקום לספקות. הוא לא הבין משהו בסיסי בדינמיקה של שליטה (בהיבט הספציפי הזה) והגיע למסקנה בוטה וצורמת. הטקסט שלו נכתב במילים מספיק כלליות וכאילו אמפיריות עד שמצאתי לנכון להעיר על סתימת חורים, סליחה, פיות, ושימוש במנגנוני pc ימח שמם, כדי לאכוף איזו מילה טובה ואיזו לא. מיד תיקנתי דרכיי והתייחסתי עניינית. כשמישהו זר קורא לך ״חור״ זה כמו שמישהו בכביש יקרא לך ״אמא׳שך זונה״. זה די חסר משמעות. הוא לא באמת מכיר את אימי וכנראה לא שילם לה על סקס. מעיד על הדובר בלבד. כשזה נעשה בתוך מערכת יחסים, כל מערכת יחסים, זה אחרת לחלוטין. אנשים שמרפררים לגראוצ׳ו מרקס בפוסטים שלהם לא אמורים לשרוף את המועדון, הם אמורים לא להתקבל אליו |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
יאללה יאללה, כולם ברוטוס
בואו נרד מהעץ |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
מה את רוצה?
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
יש כאן כאלה שהבריון השכונתי סטייל עובד עליהם. או עליהן. לא עלי. תחסוך מעצמך את ניפוח השרירים
|
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 בדצמ׳ 2025
אני יודעת מה ורה רוצה! (אולי)
שלמרות שארסן עשה א-ביסלע קינק שיימינג, עד שסוף סוף יש דיון מעניין בפורום שלא נבריח אותו. אני ממש סקרנית לשמוע על עניין השקר. בכלל כל הקטע הזה של השהיית האמון בבדסמ מרתקת בעיניי ואני חושבת שכמעט כולנו מתנהלים מולה. |
|
|