|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Re: תוך כמה שניות אתם מחליטים אם מישהו מעניין אתכם או לא?
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan(שולט) • 15 בדצמ׳ 2025
StreetCat כתב/ה: PainGivingMan כתב/ה: נתקעתי במחשבה על איך אנחנו בכלל מגבשים דעה פה באתר. בחיים האמיתיים יש שפת גוף, ריח, טון דיבור, ופה יש רק טקסט וויז'ואל.
אז כשאתם רואים פרופיל, פוסט או תגובה, מה הדבר הראשון שעושה לכם "אוקיי, אולי זה שווה את שלוש השניות שלי"? סקרן לשמוע איך אתם מפעילים את הרדאר שלכם. הזמן שלוקח לי לקרוא את הפרופיל+חלק מהבלוג +התגובות של האדם בפורומים זה לא שניות בודדות, זה דקות. לפעמים הרבה מהן. לפעמים גם תקופה של ממש, לראות כתיבה לאורך זמן, תגובות שונות, ניסוחים בצ'ט, בבלוג, בתגובות בפורומים.. אם אין עליו/ה טיפת מידע אז אני צריכה בערך 3 שניות כדי להבין שעבורי הוא יכול גם להיות בוט איראני. אבל מה יש לך נגד בוטים איראנים... |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2025
הם לא שווים את השניות שלי
|
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Fuck You • 15 בדצמ׳ 2025
PainGivingMan כתב/ה: Meitar כתב/ה: ברוב המקרים ההחלטה לא מתקבלת אחרי שיח בכלל.
היא מתקבלת תוך שניות מהתמונה. השיח חשוב, אבל הוא מגיע רק אחרי שהסינון הוויזואלי כבר עבר. בלי זה - לרוב אין בכלל הזדמנות לבדוק עניין דרך שיחה. משני הכיוונים של התשובה שלך - מה מוביל אותך בכלל לפנות כדי להגיע לשלב התמונה? ובכיוון השני רק אגיד - יש אנשים עם תמונות... לא מייצגות, נקרא לזה חשבתי על זה לפני כמה חודשים, נגיד, הכרויות בפלטפורמה נניח כמו ״טינדר״- הזוי שאנחנו שופטים אנשים ממש תוך שניות ( אגב, גם אני עושה את זה),כאן בכלוב, בגדול לפי הפרופיל של בן אדם אני מבינה אם יש מקום להכרות או לא, לפעמים גם מההודעה אחת בלבד…לטוב ולרע, זאת המציאות שלנו..שופטים אנשים תוך כמה שניות |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
דביבונה • 17 בדצמ׳ 2025
תחושה בעיקר, שיחה טובה, התגובות שלו לדברים שאני משתפת.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
raand(מתחלף) • 17 בדצמ׳ 2025
בתכלס כל המחקרים מראים שזה בעיקר התמונת פרופיל.
במרחב כמו פה הכל מורכב יותר כי מין הסתם רובם לא שמים תמונות שלהם בפרופיל, ודאי לא בפנים גלויות. בכלוב הדלת הכי טובה להכיר את האדם זה בלוגו, ואחכ שיחה באישי. ספציפית הצאט נראה לי נועד נטו להטרלה, יכול לספור על יד אחת את כמות השיחות השפויות שהיה שם בחמש שנים האחרונות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
HelloKittyBabyGirl(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2025
כמה דקות, כי אם אין תמונה, אז חייבת לקרוא את מהות הפרופיל ו/או הבלוג.
אחרי זה מן הסתם ויזואליה. עבורי זה מאסט (מניחה שעבור מרבית האנשים, יותר ממה שירצו להודות). יכולה להתחבר מאד לאישיות ולמילים אבל בעקרון זה צריך למשוך אותי גם חיצונית. אם זה לא, נדירות עד מאד הפעמים שנתתי לזה צ׳אנס וזה פתאום כן עבד… |
|
|
| sampwan |
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
sampwan • 17 בדצמ׳ 2025
בוא נאמר שאו שאני מחליט לפני שאני בכלל נתקל בה,
או שזה יכול לקרות חודשיים שלושה אחרי היכרות. בכל מקרה זה פונקציה של זמן- בין אם לפני ובין אם הרבה אחרי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
17 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 בדצמ׳ 2025
raand כתב/ה: בתכלס כל המחקרים מראים שזה בעיקר התמונת פרופיל.
במרחב כמו פה הכל מורכב יותר כי מין הסתם רובם לא שמים תמונות שלהם בפרופיל, ודאי לא בפנים גלויות. בכלוב הדלת הכי טובה להכיר את האדם זה בלוגו, ואחכ שיחה באישי. ספציפית הצאט נראה לי נועד נטו להטרלה, יכול לספור על יד אחת את כמות השיחות השפויות שהיה שם בחמש שנים האחרונות. דווקא בחדרים בצ'אט יש הרבה פעמים שיחות יותר עמוקות (מהניסיון שלי לפחות) |
|
|
|
|
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2025
זה כאילו
יש אנשים שנשללים תוך שניה ואלה שלא נשללים תוך רגע, לוקח הרבה זמן בדכ עד שאני באמת באמת בעניין שלהם בעיקר אם הם פנו אלי ולא אני אליהם, כך שלא קראתי אותם לאורך זמן ופיתחתי רגשות ומחשבות לפני ההודעה שנשלחה מה שמשפיע זה א. אינטליגנציה, רמת שיחה ב. אם תופסים אותי ככלי להגשמת פנטזיות או כאדם ג. מאצ'ואיסטיות מאוד מורידה לי, דגל אדום מבחינתי ד. אם אתה מאמין שתוכל לשנות/לתקן אותי, או אם אתה לא מכבד את הגבולות שהצבתי באתר (וכן, זה אומר שאם אני בתקופה שגברים מופיעים בגבולות אז כל הודעה מגבר מורידה לי ממנו גם ליום שאוריד את זה, מעצם זה שהוא לא כיבד את הגבול שלי) ה. וייב, נועם בשיחה נראלי שאלה הדברים שישר מורידים לי, כל השאר ניתן לבחינה ותהליך עם הזמן |
|
|
| Shish(שולטת) |
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
בראש שלי עצרת אחרי "מהעשור הנכון"...
לפני חודש •
18 בדצמ׳ 2025
Shish(שולטת) • 18 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה: אם אתה מהעשור הנכון וזוכר איך היינו בוחרים סרט לסופ״ש בספריית הוידאו- 7 שניות לפי התמונה בכריכה- אז בדיוק ככה
לקח לי עוד שנייה לקלוט שמדובר גם בקלטות ווידאו ולא רק ב"זקן!" |
|
|