|
|
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
19 בדצמ׳ 2025
the rain song • 19 בדצמ׳ 2025
אני מנסה להבין למה משעמם לי בכלוב ויותר מזה - איזה עניין אני מצפה למצוא בכלוב.
מה צריך לקרות כאן שיגרום לי להודיע בשמחה - נורא מעניין בכלוב! לא משעמם לי אפילו לרגע. דיונים מעניינים בפורום למשל. אבל אמרו לי אתם, יש איזה נושא שלא נחרש כאן מכל כיוון אפשרי? יש איזו פרקטיקת בדסמ חדשה ורעננה שיש לדון בה בעניין ובהתלהבות יתירה? או אולי להתעצבן או להתרגש ממלכות בתשלום, הודעות מעצבנות, אנשים שלא קוראים כרטיס, בוגדים ובוגדות (וואו נושא מרתק), אנשים שמנים (טוב, ברור שנשים שמנות), התמסרות - קווים לדמותה, ניצול כלכלי, מוזיקה לסשן, מקומות לסשן, איך הגעתם לכלוב, מתי ידעתם שאתם כאלה, איך בחרתם את הניק שלכם, איפה לומדים שיבארי, איזה חבלים להשתמש בשיבארי, תמונות עירום, איך מתחילים כאן? רעיונות לעונש, רעיונות לסשן ויראטואלי, למה לא עונים להודעות, אני כאן שבוע ומאוד מאוכזב מהקהילה, אני שונה בנוף המקומי ויש לי נסיון בחו"ל, למה הצ'אט לא עובד, איך שומרים על חשאיות, סשן בפגישה ראשונה, איפה קונים ציוד/תלבושות, איזה מסיבות, איך להכניס את אשתי ובעלי לעניין, איך להכניס וונילים, למה עשקו אותי, עוד יומיים נגמר לי המנוי. ואנאלי, מלא אנאלי. אני אוהבת את - "ממש נורא מה שקורה כאן בזמן האחרון". כן, כי לפני חודש היתה כאן אופוריה. וגם את - "מלא וונילים השתלטו על הכלוב". את זה למשל קראתי כבר ב 2006. ונו, אי אפשר בלי שכבר מזמן אין כאן בדסמ אמיתי. סתם קינק במקרה הטוב. אל תזלזלו, יש כאן אנשים שבנו קריירה על הטרוניה הזאת. יש גם את הצ'אט אבל מעולם לא הייתי שם אז אני לא באמת יכולה לחוות דעה אם מעניין או משעמם שם. והבלוגים שפחות או יותר כותבים את מה שיש בפורום אבל בהרחבה יתירה. אני מודה שהעניין היחיד שהיה לי בכלוב מאז ומעולם היה הבלוג שלי. כתבתי כמעט כל יום, היו תגובות, היו אדומות, היו לייקים, היה מספר צפיות לעקוב, היו שמחות קטנות כשפוסט הצליח ואכזבות פצפוניות כשפוסט לא זכה להצלחה. היו אופציות למריבות שלא ניצלתי כי אני לא אוהבת לריב ואני מבינה שאכזבתי את חובבי הדרמות שבין קוראי שכנראה נטשו אותי. היה סוג של עניין שליווה את שגרת יומי. הייתי שמחה לחזור לכתוב בתדירות גבוהה יותר אבל גם אצלי כל נושא נחרש, כמה פעמים אפילו ואני יודעת שגם אני לא המצאתי את המקוריות ורבים כתבו על כל דבר הרבה לפני. ספרו לי, מה יגרום לכם להגיד שנורא מעניין בכלוב? יוחזרו הטרולים! ואי אפשר בלי |
|
|
| האיש ההוא |
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
האיש ההוא • 20 בדצמ׳ 2025
אחד מהדברים שמאפיינים AI זה שהטכנולוגיה עונה על שאלה ללא קונטקסט אנושי שמבין את ה״למה״.
למה אני חושב שזה משמעותי? בהקשר של הכלוב, שני דברים משמעותיים כשמדברים על ה״למה״, תדירות וסיבה. כשאתר שהתוכן בו נוצר על ידי החברים, אם נמצאים כאן הרבה, ממצים מהר מאוד, כי התוכן לא נוצר מהר מספיק. כשנמצאים כאן הרבה, כי החיים מחוץ לכלוב מאפשרים להיות כאן הרבה, נשאלת השאלה מה מזין מעבר לכלוב. אני לא חושב שלכלוב, בצורה שבה הוא בנוי, יש את היכולת לענות על צורך בעניין כול הזמן, ועבור כולם. השאלה השנייה עוסקת במדוע אנחנו כאן, כשהתחברתי לראשונה, ואני מהותיקים, רציתי להכיר, רציתי כמה שיותר, מיציתי את כול מה שהכלוב נתן לי. היום, הצורך שונה, אני נהנה משיחה, נהנה לקרוא מספר כותבות/ים, ואם נוצרת הכרות, זה יהיה בונוס. מתאר הציפיות שלי מהכלוב אינו גבוה, הוא מציאותי למציאות שלי. התלונה של ״הכתוב לא מספק לי את מה שאני צריך״ (נכתב בלשון זכר כי אני הכותב), נובעת אולי ממה שאני צריך ולא ממה שהכלוב מציע……. הכלוב סובל מאותן מחלות שמאפיינות את כול ערוצי המדיה החברתית, כי זה ערוץ של מדיה חברתית. תלונות על ביטול, כוחניות, הצורך להיות Politically correct, ושאר מיני מרעין, זה מאוד stating the obvious. אותי זה קצת משעמם. |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 20 בדצמ׳ 2025
טוב בסדר, זה בכלל אני שמשעממת! הבנתי את הרמז 😃
תודה רבה לכל המגיבים, היה לי מעניין מאוד לקרוא! |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
Singularity • 20 בדצמ׳ 2025
לפחות אצלי יש תחושה של "שינוי דורי".
פעם כל היכרות הייתה מרגשת אבל היום יש קפיצה טכנולוגית. פעם הכל קרה בלי רשתות חברתיות, בלי סמארטפונים, כלום לא היה נגיש או קל. לפני הוואטסאפ היה בכלל מייל גם קחי בחשבון שהדור הבוגר היום של הכלוב (הדינוזאורים למיניהם) היה אז בדיוק בגיל של לא צעיר מדי-לא מבוגר מדי, בול באמצע, אז המבחר באמת היה משובח כי זה היה דור אחר. היום כל החבר'ה הצעירים שבאפליקציה X מוצאים את עצמם גם בכלוב אז אין באמת מבחר, אלה אותם הגברים פשוט במקומות נוספים, הכלוב כיום הוא לא קהילה ייעודית ומחתרתית. אין פה חלילה שום האשמה או תלונה לשום דבר, אני רק משקפת את דעתי כי אני שמה לב לזה תקופה כשאני שואלת את עצמי "איך כל-כך הרבה השתנה בסצינת ההיכרויות, כאן ובכלל?" ואיך נרדמתי במשמרת כי אני לא זוכרת שזה היה ככה כשאני הייתי בשנות ה-20 שלי. כנראה שנצטרך להתאים את עצמנו לשינויים הדוריים, כמו סבים וסבתות טובים |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
rijik(נשלטת) • 20 בדצמ׳ 2025
אני יודעת שאם משעמם לי זה כי אני לא מכירה מספיק בלוגים מעניינים וגם נראה לי לוקחת אחריות, אם משעמם לי אני אצור עניין 🤔
|
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
Dark-Hunter(שולט) • 20 בדצמ׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: *בפורומים עושים קבלת פנים "מדהימה" לכל מי ששואל שאלה ולא ניסח אותה הכי נכון, ולא פעם שאלה פשוטה או דיון שאמור להיות קליל הופכים לריב אחד גדול מה שמוריד את המוטיבציה לקחת חלק במרחב.
אפשר לראות שאלו אותם האנשים שמשתתפים באותם הדיונים, והיתר מהססים להביע את עצמם, מפחדים להפוך למושא ללעג. כשזה אותם האנשים אז את הדעות שלהם כבר אפשר לצפות, וזה משעמם. *יש שיפוטיות לא עניינית לקינקים לא מוכרים ואפשר לדבר רק על אותם הקינקים הספציפיים אם אתה לא רוצה לחטוף אש, וכשמדברים על אותו הדבר בפעם האלף זה משעמם. *בעידן הפוליטקלי קורקט מצד אחד מעליבים אחרים בשיפוטיות נחרצת, מצד שני ממהרים להיעלב בעצמם ודורשים מאחרים להתחשב בהם, כולל כשההתחשבות הזו היא מילה מכובסת ל"סתום ת'פה". כל נושא חדש טומן בחובו העלבויות פוטנציאלית, לך "ללכת על בטוח" אומר שאפשר לדבר רק דברים מסוימים שנחשבים "בסדר". וכמו בסעיף הקודם, זה יוצר את אותם הדיונים, וזה משעמם. *הבדס"מ והאתר התרחבו למיינסטרים. מצד אחד, זה מבורך לא להרגיש חריגים ומבודדים, מצד שני, זה מביא אליו את כל אותו המיינסטרים והשגרתיות שיש מסביבנו ביומיום, וזה גם לא מלהיב במיוחד. *לדעתי האתר לא התעדכן יותר מדי בממשק ובנראות שלו מאז שהוקם. הוא מתאים לתחילת שנות ה- 2000, ומה שהיה מלהיב אז לא מלהיב במיוחד ב- 2025. מן הסתם שאם כלובי יעשה שינוי רדיקאלי במבנה האתר אז יעלבו גם מזה, אבל כשמשהו נראה ומתנהל אותו דבר כבר 20+ שנים גם זה מוסיף לשעמום. בקיצור, אם רוצים שהכלוב יהיה פחות משעמם רוב אנשים כאן צריכים לרצות לצאת מאזור הנוחות, אבל זה לא נראה שהרוב מוכנים לזה. בול |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
הפוך גוטה
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 20 בדצמ׳ 2025
Black-Rider כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: *בפורומים עושים קבלת פנים "מדהימה" לכל מי ששואל שאלה ולא ניסח אותה הכי נכון, ולא פעם שאלה פשוטה או דיון שאמור להיות קליל הופכים לריב אחד גדול מה שמוריד את המוטיבציה לקחת חלק במרחב.
אפשר לראות שאלו אותם האנשים שמשתתפים באותם הדיונים, והיתר מהססים להביע את עצמם, מפחדים להפוך למושא ללעג. כשזה אותם האנשים אז את הדעות שלהם כבר אפשר לצפות, וזה משעמם. *יש שיפוטיות לא עניינית לקינקים לא מוכרים ואפשר לדבר רק על אותם הקינקים הספציפיים אם אתה לא רוצה לחטוף אש, וכשמדברים על אותו הדבר בפעם האלף זה משעמם. *בעידן הפוליטקלי קורקט מצד אחד מעליבים אחרים בשיפוטיות נחרצת, מצד שני ממהרים להיעלב בעצמם ודורשים מאחרים להתחשב בהם, כולל כשההתחשבות הזו היא מילה מכובסת ל"סתום ת'פה". כל נושא חדש טומן בחובו העלבויות פוטנציאלית, לך "ללכת על בטוח" אומר שאפשר לדבר רק דברים מסוימים שנחשבים "בסדר". וכמו בסעיף הקודם, זה יוצר את אותם הדיונים, וזה משעמם. *הבדס"מ והאתר התרחבו למיינסטרים. מצד אחד, זה מבורך לא להרגיש חריגים ומבודדים, מצד שני, זה מביא אליו את כל אותו המיינסטרים והשגרתיות שיש מסביבנו ביומיום, וזה גם לא מלהיב במיוחד. *לדעתי האתר לא התעדכן יותר מדי בממשק ובנראות שלו מאז שהוקם. הוא מתאים לתחילת שנות ה- 2000, ומה שהיה מלהיב אז לא מלהיב במיוחד ב- 2025. מן הסתם שאם כלובי יעשה שינוי רדיקאלי במבנה האתר אז יעלבו גם מזה, אבל כשמשהו נראה ומתנהל אותו דבר כבר 20+ שנים גם זה מוסיף לשעמום. בקיצור, אם רוצים שהכלוב יהיה פחות משעמם רוב אנשים כאן צריכים לרצות לצאת מאזור הנוחות, אבל זה לא נראה שהרוב מוכנים לזה. בול ברכות, אנו חוזים בלידתו של הפוליטיקלי קורקט החדש והמעודכן ופה לא לוקחים סיכונים, ופה קודם כל מכבדים את כולם, גם אם בפגישה הראשונה הם משתינים על כל השטיח. ופה כולם אשמים חוץ מאנו עצמנו. מוטיבציה? היעלבות? אלה בעיני המשתמש. אנשים באים עם מוטיבציה מהבית ומחליטים בעצמם אם להיעלב או לא. אנחנו כקבוצה לא אחראים על זה. ובטח לא צריכים לשנות משהו כדי להגדיל את המוטיבציה של מאן דהו או לעזור לו לא להרגיש נעלב כל הזמן. זה לא גן ילדים. זה אתר BDSM ישראלי ולשם כך הוא נוצר מלכתחילה וברציפות עד היום. הממשק? פטלייף נראה שיעורי בית בתכנות של ילד לא מוכשר בט׳ מקדמת. שינוי רדיקלי יעליב אנשים? באיזה קטע? רשות המיסים עשתה שינוי מדהים בממשק ואף אחד לא עזב אותם או נעלב מהם. לי זה נראה כמו טיעון ״הרצפה עקומה״ קלאסי. התוכן והאנשים זה מה שמניע את האתר, לא הכפתורים. ״זה מבורך לא להרגיש חריגים ומבודדים״? הפוך גוטה! הרי בדיוק בשביל זה באנו לכאן. אחרת היינו בפייסבוק וטויטר כל היום. אנחנו רוצים להיות עם אנשים שמבינים את העולם שלנו. שחווים את אותם האזורים ונתקלים באותם האתגרים. אנחנו אוהבים את החשאיות והכינויים, את השחור ואת ״זר לא יבין זאת״. מה לנו ולסוינגרים במשותף? הסקס? גם בהאמיש עושים ילדים אני מניח.. זה כמו שכדורגלן יירשם לפורום טניסאים ואז יתפלא למה לאנשים אין שום חשומה לגעור בו ולהיות קצרים עם סיפורי החלוצים שלו. זה תפקיד האורח להיות מנומס, ותפקיד המארח לתקוע גרפס ולהראות לאורח שזה סבבה. על אחת כמה וכמה כשמדובר באורח מיוזמתו. לצאת מאזור הנוחות? = להיפגש. אתה יודע למה יש כזו חברות טובה וארוכה בין הדינוזאורים פה? זה כי אנחנו נפגשים. אתמול הייתי בפגישה כזו. מסיבה עם הרבה אורחים מכאן, והיה כיף! כיף להסתכל בעיניים ולראות שהניצוץ המשותף שלנו עדיין שם. לא צריך שוטים ובגדי ויניל מבריקים. מספיקים החיבוקים ולחיצות היד (הסודיות). ושיפוטיות - אנחנו שופטים כל הזמן. זה הבסיס לכל דיון. אם היינו מסכימים על הכל, או לא מעיזים לומר מילה נוגדת, היתה פה שממה אמיתית ויוקדת. שעמום - עוד דבר אינדבידואלי (ושיפוטי יש לומר, לא פחות) - אנחנו אחראים על השיעמום של מישהו? מצ׳עמם לך? לא מספיק מהר כמו טיקטוק. באסה. כולנו כולל כולנו אפר ואבק ובסוף נמות ולא ניקח איתנו כלום. שווה להתנער מהתחושה שאני מרכז היקום והוא צריך להתנהל כפי שנוח לי. שווה לשחרר את התחושות הרעות ולהתקדם עם החיים. אפשר להילחם על דעתך כמו כולם, או לוותר. אין מדליית השתתפות. קצת הומור והומור עצמי לא יזיקו אף פעם, שווה להוציא את האצבע מהתחת פעם ב. ואני ממליץ לכם בחום - היפגשו. פעם אחת לפחות, או מדי פעם. כשיש פרצופים מאחורי הכינויים השיח משתנה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 20 בדצמ׳ 2025
יו טיצ׳ר מה קרה? קמת על צד שמאל? כמה אגרסיות, פיייייי
|
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
Re: הפוך גוטה
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 20 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה: ...
שינוי רדיקלי יעליב אנשים? באיזה קטע? רשות המיסים עשתה שינוי מדהים בממשק ואף אחד לא עזב אותם או נעלב מהם. לי זה נראה כמו טיעון ״הרצפה עקומה״ קלאסי. התוכן והאנשים זה מה שמניע את האתר, לא הכפתורים. ... היתה אפשרות כזו ופספסתי אותה? 😱😱😱 קובעת שיחה דחופה עם רואה החשבון ליום ראשון! (תגובה מעולה, טיצ'. ואל תפיצו בגת ואל תבשרו בחוצות אשקלון שאמרתי את זה, אבל העיצוב החדש של רשות המיסים באמת נוח ויעיל) |
|
|
|
|
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
20 בדצמ׳ 2025
teacher(שולט) • 20 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: יו טיצ׳ר מה קרה? קמת על צד שמאל? כמה אגרסיות, פיייייי
קמתי רעב ואז ראיתי את מתכון השוקו של קיטי פרנק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות עם עצמי. איך חייתי עד עכשיו?? |
|
|