|
|
לפני 4 חודשים •
29 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
29 בספט׳ 2025
סאנדיי • 29 בספט׳ 2025
QueenGali כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: QueenGali כתב/ה: לאור התגובות שוקלת לארגן ערב: Femdom Cougar Night
ערב פמדום לשולטות מגילאי 35 ומעלה, נשלטים מכל קשת הגילאים אבל אוודא שיהיו גם כמה גורים, בכל זאת קוגריות נרשמות? אבל למה פמדום? 😭 אם לא פמדום, אז מה כן? מה יעשו חבורת קוגריות עם הגורים? זהו? אם עברתי את גיל 40 אין לי ברירה אלא לעבוד צד? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
30 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 בספט׳ 2025
זאלופון(שולט) • 30 בספט׳ 2025
סאנדיי כתב/ה: QueenGali כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: QueenGali כתב/ה: לאור התגובות שוקלת לארגן ערב: Femdom Cougar Night
ערב פמדום לשולטות מגילאי 35 ומעלה, נשלטים מכל קשת הגילאים אבל אוודא שיהיו גם כמה גורים, בכל זאת קוגריות נרשמות? אבל למה פמדום? 😭 אם לא פמדום, אז מה כן? מה יעשו חבורת קוגריות עם הגורים? זהו? אם עברתי את גיל 40 אין לי ברירה אלא לעבוד צד? או לארגן מסיבות מיילדום. מבטיח לבוא. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
30 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 בספט׳ 2025
סאנדיי • 30 בספט׳ 2025
זאלופון כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: QueenGali כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: QueenGali כתב/ה: לאור התגובות שוקלת לארגן ערב: Femdom Cougar Night
ערב פמדום לשולטות מגילאי 35 ומעלה, נשלטים מכל קשת הגילאים אבל אוודא שיהיו גם כמה גורים, בכל זאת קוגריות נרשמות? אבל למה פמדום? 😭 אם לא פמדום, אז מה כן? מה יעשו חבורת קוגריות עם הגורים? זהו? אם עברתי את גיל 40 אין לי ברירה אלא לעבוד צד? או לארגן מסיבות מיילדום. מבטיח לבוא. אני יותר חזקה בלהגות רעיונות ולתת לאחרים ליישם אותם. אינטלקטואלית, מה שנקרא ולמה אי אפשר פשוט לסטות כולם ביחד? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
12 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
12 באוק׳ 2025
Alpha1one1(שולט) • 12 באוק׳ 2025
shirazbar כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: Sharoman כתב/ה: עם כל המסיבות והאירועים שתפסו תאוצה מאוד יפה בשנים האחרונות הייתי שמח לראות מסיבה/אירוע מיועד לבני 40+.
אבל פלטפורמה נפרדת נראית לי מיותרת, תמיד היה פה מכוון רחב של גילאים ותמיד הסתדרנו עם זה. מגוון שמקיים את עצמו כשהוא יוצא מקום ליצירה ולאלו שמעריכים אותה. גיל לא קובע כישרון נושאי שיחה, או רמת האיכות שלהם, לא נקבעת ע"י גיל. כן כן! לגמרי צריך מסיבות בדס"מ גריאטריות. פתיחת דלתות בשבע, 11 כיבוי אורות. בר יינות פלצניים. תאורה מספקת שיהיה אפשר לראות משהו. שטיחים וכריות לתמוך בבירכיים. מוזיקה בווליום סביר! עשית חשק, זה בול בשבילי 😂 😂😂😂 |
|
|
|
|
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
כתבתי לך פוסט
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
שומר נגיעה(שולט) • 22 בדצמ׳ 2025
I LOVE NEW YORK כתב/ה: אני חושבת שזה דווקא יתרון שאתם מבוגרים יותר.לשולטים המבוגרים יש יותר ניסיון מהצעירים.אני מעדיפה שולט בגילי שיש לו ניסיון של שנים מאשר צעיר מתלהב.אני חושבת שנשלטים או נשלטות ירגישו יותר בנוח עם שולטים בוגרים יותר ובעלי ניסיון.🩵
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
23 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
23 בינו׳ 2026
sting-like-a-bee • 23 בינו׳ 2026
Im one of those oldies who wished she would have had this type of forum to get information, make connections and ask advice when she was 18.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
אש קרה(שולט) • 24 בינו׳ 2026
פורום "בית אבות סיעודי שלום מדברת סבטלנה"?
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 24 בינו׳ 2026
מי?
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
Daave(נשלט) • 24 בינו׳ 2026
תחושה אישית בלבד הכלוב נעשה צעיר יותר, ומנקודת מבט של מי שעבר את גיל 50 המקום כאן מרגיש פחות רלוונטי מבעבר.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
24 בינו׳ 2026
masoul • 24 בינו׳ 2026
Daave כתב/ה: תחושה בלבד הכלוב נעשה צעיר יותר, ומנקודת מבט של מי שעבר את גיל 50 המקום כאן מרגיש פחות רלוונטי מבעבר.
אכן בתחושה יש כאן יותר ויותר צערים שפחות ופחות רלוונטים עבור היותר מבוגרים שבנינו. השאלה היא, מה עושים? איך עושים גם למבוגרים שבנינו כלוב נעים עם מכנים משותפים לנו. איך בתוך הכלוב מייצרים את הכלוב המבוגר. אגב, הכלוב חגג 23 או 24 או משהו באזורים האלו, לא זוכר כבר. מה שזה אומר, שמי שהגיע לכאן צעיר בגיל 30 לערך, הוא מבוגר בין 55 לערך. ( לערך לערך, רק לערך ) איך מתאימים את הכלוב או פינה בכלוב, גם ליותר מבוגרים הצעירים ברוחם. רעיונות? |
|
|