|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
Slave XX כתב/ה: חרק
האם עצרת פעם סשן בשיא שלו ואם כן ומה היו התחושות שלך בעקבות זה? הייתה מישהי שלא קראה את הסיטואציה ודיברה אתי תוך כדי. וזה פשוט היה לי יותר מדי. הרגשתי נסערת בבת אחת יצאתי מהספייס והיה לי קשה במשך כמה זמן לחזור לסשן. איך מגשרים בין פנטזיה למציאות |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Galian the Eagle(שולט) • 23 בדצמ׳ 2025
איך מגשרים בין פנטזיה למציאות[/quote]
לא מגשרים, חיים עם שתיהן במקביל. נסיונות לממש פנטזיות מורכבות, נכשלים פעם אחרי פעם האם מותר לפנטז על סיטואציות בלתי חוקיות בעליל? והאם כדאי ומותר לפרסמן בכלוב? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 23 בדצמ׳ 2025
בעיניי:
בהחלט כן לגבי לפנטז ואני חושבת שכן אבל עם אזהרת טריגר מתאימה לגבי פרסום בכלוב (וכמובן בהתאם לחוקי האתר) מה הדבר הכי נחמד שהיית מוכן.ה לעשות בשביל מישהו.י שאת.ה לא מכיר.ה? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Skater • 23 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: בעיניי:
בהחלט כן לגבי לפנטז ואני חושבת שכן אבל עם אזהרת טריגר מתאימה לגבי פרסום בכלוב (וכמובן בהתאם לחוקי האתר) מה הדבר הכי נחמד שהיית מוכן.ה לעשות בשביל מישהו.י שאת.ה לא מכיר.ה? לצאת לקרב ולסכן את חיי על מנת להגן. עבור יהודי כמובן. מה האקט היותר עוצמתי/משפיל בין שולט/ת לנשלט/ת לדרוך על הפנים, לרכב (כמו סוס עם מושכות) או גולדן שאוור? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 23 בדצמ׳ 2025
עבורי:
עוצמתי - גולדן משפיל - דריכה על הפנים על איזה גבול התפשרת בתוך מערכת יחסים בדס"מית (או סשן) ולא תתפשר.י עליו יותר לעולם? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2025
בינתיים אין כזה, ניוש מילולי זה גבול גמיש אצלי ופעם אחת התפשרתי עליו בלי הסכמה מראש ופשוט זרמתי עם זה, להבא אסכים לזה רק אם ארגיש שיש חיבור ממש טוב ושהשולטת ממש רוצה ואוהבת את זה, ולא בספונטניות אלא רק בתיאום ציפיות מסודר מראש.
אבטיח או מלון? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 23 בדצמ׳ 2025
אחת השאלות הכי קשות. אבל אם תכוון לי אקדח לראש אני אבחר אבטיח. פשוט כי הוא תמיד בא בטוב בזמן שמלון קצת יותר דורש מצב רוח ספציפי.
מין וסשן מעורבבים, או מופרדים? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אחת השאלות הכי קשות. אבל אם תכוון לי אקדח לראש אני אבחר אבטיח. פשוט כי הוא תמיד בא בטוב בזמן שמלון קצת יותר דורש מצב רוח ספציפי.
מין וסשן מעורבבים, או מופרדים? זה אף פעם לא מופרד אצלנו, בגלל זה כנראה אני לא חובבת את המילה ״סשן״. בעיני זה מוזר ממש להיפגש למשהו מוגדר כמו ״סשן שעווה״ או ״סשן אימפקט״ או ווטאבר… עושים מה שמרגישים ומה שזורם נכון… חוץ מזה, נראה אותו מצליח לא לזיין אותי🤣 מערכת יחסים בדסמית ללא אהבה - כן או לא? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 23 בדצמ׳ 2025
ivy sweet כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אחת השאלות הכי קשות. אבל אם תכוון לי אקדח לראש אני אבחר אבטיח. פשוט כי הוא תמיד בא בטוב בזמן שמלון קצת יותר דורש מצב רוח ספציפי.
מין וסשן מעורבבים, או מופרדים? זה אף פעם לא מופרד אצלנו, בגלל זה כנראה אני לא חובבת את המילה ״סשן״. בעיני זה מוזר ממש להיפגש למשהו מוגדר כמו ״סשן שעווה״ או ״סשן אימפקט״ או ווטאבר… עושים מה שמרגישים ומה שזורם נכון… חוץ מזה, נראה אותו מצליח לא לזיין אותי🤣 מערכת יחסים בדסמית ללא אהבה - כן או לא? ממש מערכת יחסים? קשה לי לדמיין את זה בלי אהבה, אבל אולי חיבה תספיק. בשבילי לא… זה פשוט כל כך לא בר השוואה, שאני מעדיפה להיות בלי בדסמ בכלל. מה גבול באמת קשיח בשבילך בתוך מערכת יחסים בדסמית? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: ivy sweet כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אחת השאלות הכי קשות. אבל אם תכוון לי אקדח לראש אני אבחר אבטיח. פשוט כי הוא תמיד בא בטוב בזמן שמלון קצת יותר דורש מצב רוח ספציפי.
מין וסשן מעורבבים, או מופרדים? זה אף פעם לא מופרד אצלנו, בגלל זה כנראה אני לא חובבת את המילה ״סשן״. בעיני זה מוזר ממש להיפגש למשהו מוגדר כמו ״סשן שעווה״ או ״סשן אימפקט״ או ווטאבר… עושים מה שמרגישים ומה שזורם נכון… חוץ מזה, נראה אותו מצליח לא לזיין אותי🤣 מערכת יחסים בדסמית ללא אהבה - כן או לא? ממש מערכת יחסים? קשה לי לדמיין את זה בלי אהבה, אבל אולי חיבה תספיק. בשבילי לא… זה פשוט כל כך לא בר השוואה, שאני מעדיפה להיות בלי בדסמ בכלל. מה גבול באמת קשיח בשבילך בתוך מערכת יחסים בדסמית? ל,יוצעם אנשים אחרים. איך היית מגדיר עונש בבדסמ? כמה זה בהתייעצות עם הנשלט? איך מתקיים השיח בנושא? |
|
|