|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Galian the Eagle(שולט) • 23 בדצמ׳ 2025
איך היית מגדיר עונש בבדסמ? כמה זה בהתייעצות עם הנשלט? איך מתקיים השיח בנושא?[/quote]
מעולם לא הענשתי נשלטת גם אם היא שלי או שאיננה שלי וסתם התנדבה |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
אני תוהה למה אנשים עונים על שאלות כדי להגיד "אני לא"
אם אין ל מה להגיד, אז אל זה קצת תקוע. |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אני תוהה למה אנשים עונים על שאלות כדי להגיד "אני לא"
אם אין ל מה להגיד, אז אל זה קצת תקוע. מסכים, מילא אם זה אחרי שבמשך הרבה זמן אף אחד לא ענה וזה בשביל להחליף שאלה ולתת לשרשור להתקדם. אבל סתם להגיד שאתה לא, ואפילו לא לתת שאלה חלופית זה מבאס. בקיצור, אני אומר שכרגע השאלה הרלוונטית זו השאלה האחרונה של בלוקולר על עונשים. תמשיכו. |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Skater • 23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: [
ל,יוצעם אנשים אחרים. איך היית מגדיר עונש בבדסמ? כמה זה בהתייעצות עם הנשלט? איך מתקיים השיח בנושא? לא הבנתי את התשובה שלך בלו. המרחב תמרון נקבע מתוך שיח מקדים עם הנשלט/ת, נעשה מדויק יותר על ידי הכימיה שנוצר ביניהם, ומתקבל סופית בהחלטת השולט מתוך ההכרות (ובראיית התועלת עבור הנשלט/ת) מה יותר מעצים לשלוט או להישלט? (בקשר שליטה מהותי ומעצים, לא רדוד ומשחק ילדים) |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
Skater כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: [
ל,יוצעם אנשים אחרים. איך היית מגדיר עונש בבדסמ? כמה זה בהתייעצות עם הנשלט? איך מתקיים השיח בנושא? לא הבנתי את התשובה שלך בלו. המרחב תמרון נקבע מתוך שיח מקדים עם הנשלט/ת, נעשה מדויק יותר על ידי הכימיה שנוצר ביניהם, ומתקבל סופית בהחלטת השולט מתוך ההכרות (ובראיית התועלת עבור הנשלט/ת) מה יותר מעצים לשלוט או להישלט? (בקשר שליטה מהותי ומעצים, לא רדוד ומשחק ילדים) צודק. יצא מוקלד עקום הגבול במערכת יחסים בדסמית אתי הוא להיות עם אחרים או אפילו לחשוב על זה |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 23 בדצמ׳ 2025
מה יותר מעצים לשלוט או להישלט? (בקשר שליטה מהותי ומעצים, לא רדוד ומשחק ילדים)
For each his own כלומר, בשבילי להשלט, בשביל השולט שלי כדאי שזה יהיה לשלוט, לא ? אם תוכלו מחר בבוקר לשנות את השגרה שלכם בדבר אחד משמעותי, ללא מגבלות מציאות, מה זה יהיה ? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
lotus in oz כתב/ה: מה יותר מעצים לשלוט או להישלט? (בקשר שליטה מהותי ומעצים, לא רדוד ומשחק ילדים)
For each his own כלומר, בשבילי להשלט, בשביל השולט שלי כדאי שזה יהיה לשלוט, לא ? אם תוכלו מחר בבוקר לשנות את השגרה שלכם בדבר אחד משמעותי, ללא מגבלות מציאות, מה זה יהיה ? רציתי להגיב על השאלה הקודמת אז.. לדעתי יותר מעצים להישלט, בתנאי כמובן שיש מי שמוביל, מאפשר שחרור, נותן מסגרת, נותן משמעות, מכיל תומך, לוקח באהבה. אם בחרת שולט/ת טוב/ה, זכית. לשלוט זה משהו שקורה באופן טבעי וקשר של שליטה ממלא צורך ולאו דווקא מעצים אותי. אם תוכלו מחר בבוקר לשנות את השגרה שלכם בדבר אחד משמעותי, ללא מגבלות מציאות, מה זה יהיה ?[/quote] |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 23 בדצמ׳ 2025
להפסיק לעבוד כנראה, הילדים שלי צריכים יותר ממני ואני צריכה זמן לעצמי כדי לגדל אותם כמו שצריך.
בתוך איזה ספר ילדות היית רוצה לגור? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: בתוך איזה ספר ילדות היית רוצה לגור? כל מה שהיה אולי, וכל מה שקרה כמעט, לקרישינדו ולי. אבל לא בקיבוץ אלא בכוכב עם הנחל של השוקו. לגור בעיר או כפר/מושב/ קיבוץ? |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
לפני 4 שבועות •
23 בדצמ׳ 2025
Candy crush • 23 בדצמ׳ 2025
בעיר קללל
לטוס ישיר לארה"ב/תאילנד או עם עצירה? |
|