בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דרוש/ה טכנאי/ת מחשבים...

כמהת-יער
לפני 3 שבועות • 26 בדצמ׳ 2025

Re: דרוש/ה טכנאי/ת מחשבים...

כמהת-יער • 26 בדצמ׳ 2025
כפותרגליים כתב/ה:
כמהת-יער כתב/ה:
כפותרגליים כתב/ה:

עדיפות עצומה לנשים מכיוון שאין לי שום בעיה שאישה תיחשף לתכנים קינקיים כאלו או אחרים (אפילו אם היא ונילית לגמרי) ולעומת זאת כשגבר יצפה זה בזה זה מביך אותי גם אם הוא עצמו בעניינים האלו (למרות שזה עדיף על גבר שאין לו שום קשר לזה שזה ממש יהיה מביך ברמות).

לא מבינה איך עונים לך ברצינות אחרי משפט כזה, שבו אתה מציין שלא אכפת לך שמי שחשוף לתוכן מיני קינקי הוא אישה. להפך, אתה מעדיף אישה.
מריח כמו פנטזיה בחסות "עבודה", שבה לא מפריע לך להטריד מינית אישה במסגרת עבודתה, כי זה יושב לך לא רע על הפנטזיה.
אותו דבר כמו אלו שמחפשים מאמנת כושר "קשוחה", או אחות "להליכים רפואיים ביתיים."

אולי לא הבנתי אותך נכון, ואם כך הדבר אני מתנצלת, אבל המשפט הזה צורם ומטריד בעיני.

כן תפסת אותי, את צודקת, השמדתי בכוונה כונן נייד שיש בו את כל התכנים שהכי יקרים לי ואספתי שנים (שרובם אגב לא מיניים ולא קינקים) רק כדי לשלם הון תועפות שאין לי (אני עובד בשכר נמוך מאוד וסביר מאוד שלא תהיה לי בכלל אפשרות להציל את המצב) כדי להגשים פנטזיה שאישה תיחשף לתכנים האלו. מה נסגר פה עם אנשים? WTF?

לא הוא שטענתי, אבל יכולת להחסיר בקלות את העניין שאתה לגמרי סבבה עם לערבב בתוך הסיטואציה שלך פנטזיה שכופה מיניות על אישה שלא הסכימה ולא מעוניינת בכך.

באמת, מה נסגר איתך? הכל בסדר? למה זה היה חשוב להוסיף?
כפותרגליים

כפותרגליים • 26 בדצמ׳ 2025
כמהת-יער כתב/ה:
כפותרגליים כתב/ה:
כמהת-יער כתב/ה:
כפותרגליים כתב/ה:

עדיפות עצומה לנשים מכיוון שאין לי שום בעיה שאישה תיחשף לתכנים קינקיים כאלו או אחרים (אפילו אם היא ונילית לגמרי) ולעומת זאת כשגבר יצפה זה בזה זה מביך אותי גם אם הוא עצמו בעניינים האלו (למרות שזה עדיף על גבר שאין לו שום קשר לזה שזה ממש יהיה מביך ברמות).

לא מבינה איך עונים לך ברצינות אחרי משפט כזה, שבו אתה מציין שלא אכפת לך שמי שחשוף לתוכן מיני קינקי הוא אישה. להפך, אתה מעדיף אישה.
מריח כמו פנטזיה בחסות "עבודה", שבה לא מפריע לך להטריד מינית אישה במסגרת עבודתה, כי זה יושב לך לא רע על הפנטזיה.

אולי לא הבנתי אותך נכון, ואם כך הדבר אני מתנצלת, אבל המשפט הזה צורם ומטריד בעיני.

כן תפסת אותי, את צודקת, השמדתי בכוונה כונן נייד שיש בו את כל התכנים שהכי יקרים לי ואספתי שנים (שרובם אגב לא מיניים ולא קינקים) רק כדי לשלם הון תועפות שאין לי (אני עובד בשכר נמוך מאוד וסביר מאוד שלא תהיה לי בכלל אפשרות להציל את המצב) כדי להגשים פנטזיה שאישה תיחשף לתכנים האלו. מה נסגר פה עם אנשים? WTF?

לא הוא שטענתי, אבל יכולת להחסיר בקלות את העניין שאתה לגמרי סבבה עם לערבב בתוך הסיטואציה שלך פנטזיה שכופה מיניות על אישה שלא הסכימה ולא מעוניינת בכך.

באמת, מה נסגר איתך? הכל בסדר? למה זה היה חשוב להוסיף?

בפעם האחרונה באמת. המצב האידיאלי מבחינתי הוא שאיזה רובוט חסר תודעה יתקן לי את הכונן נייד. אבל מאחר, ובתקופה הנוכחית לפחות, עדיין רק בני אדם יכולים לספק את השירות הזה, אז גבר שיצפה בזה זה מביך מבחינתי, אישה שתצפה בזה זה לא אידיאלי גם, אבל זה הרבה פחות מביך מבחינתי. בדיוק מאותה סיבה שאין לי בעיה לבצע (בהסכמה) אקט מיני כמו אוננות למשל מול אישה, אבל אני אמות ולא אאונן מול גבר, ולא, למסור את הכונן נייד זה לא כמו לבצע אוננות מול אדם אחר אבל זה לחשוף דברים שמבחינתי אני לא ארגיש בנוח אם גבר אחר יצפה בהם. אם את לא מבינה את זה, באמת שאין לי שום עניין להמשיך ולדון כאן. המטרה של הפוסט היא למצוא שירות בנושא שעליו כתבתי וזה לא הושג (בינתיים לפחות) כל השאר ממש לא מעניין ולא רלוונטי. ואגב, אם יהיה טכנאי גבר שיציע לי את השירות במחיר טוב אני אלך על זה למרות שארגיש לא בנוח, אבל האי נוחות תהיה פחותה בהרבה מאם הייתי מוסר את זה לטכנאי "רגיל" שמרן שמזדעזע מתכנים קינקיים, מה שכאן קרוב לוודאי לא יקרה.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 26 בדצמ׳ 2025
2. בושתי כי רבה, כלל לא שמתי לב לשורה הזו ועניתי טכנית לשאלה בלב העניין.
3. יש פה לא מעט טכנאים, חלק אפילו עזרו לי בשעת צרה. אבל שחזור דיסקים זה עניין אחר, ולו רק מהסיבה שכל שימוש בדיסק/ניסיון תיקון, יכול גם לפגום בנתונים. בסיטואציה כזו, אתה מעדיף שגורם אחד יתחיל ויסיים את העבודה.

הנה אני מתאפק
כפותרגליים
כפותרגליים • 26 בדצמ׳ 2025
[quote="teacher"]2. בושתי כי רבה, כלל לא שמתי לב לשורה הזו ועניתי טכנית לשאלה בלב העניין.
3. יש פה לא מעט טכנאים, חלק אפילו עזרו לי בשעת צרה. אבל שחזור דיסקים זה עניין אחר, ולו רק מהסיבה שכל שימוש בדיסק/ניסיון תיקון, יכול גם לפגום בנתונים. בסיטואציה כזו, אתה מעדיף שגורם אחד יתחיל ויסיים את העבודה.

הנה אני מתאפק[/q

איפה כתבתי שאני לא רוצה בכלל עזרה מטכנאים גברים? כתבתי שאני מעדיף טכנאיות נשים (בדיוק כמו שכתבתי שאם כבר גברים אני מעדיף כאלו שחשופים לעולם הזה מאשר גברים שמרנים "רגילים" שיזדעזעו לגמרי ממה שהולך שם). יש סיבה שאני פותח פוסט כזה כאן ולא מתחיל לחפש טכנאים "רגילים" באינטרנט. ואיפה כתבתי שאני שאני לא רוצה שאותו גורם שהתחיל בעבודה לא יסיים אותה? קצת הבנת הנקרא לא תזיק. זה באמת לא כזה מסובך.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 26 בדצמ׳ 2025
כפותרגליים כתב/ה:

איפה כתבתי שאני לא רוצה בכלל עזרה מטכנאים גברים? כתבתי שאני מעדיף טכנאיות נשים (בדיוק כמו שכתבתי שאם כבר גברים אני מעדיף כאלו שחשופים לעולם הזה מאשר גברים שמרנים "רגילים" שיזדעזעו לגמרי ממה שהולך שם). יש סיבה שאני פותח פוסט כזה כאן ולא מתחיל לחפש טכנאים "רגילים" באינטרנט. ואיפה כתבתי שאני שאני לא רוצה שאותו גורם שהתחיל בעבודה לא יסיים אותה? קצת הבנת הנקרא לא תזיק. זה באמת לא כזה מסובך.

בחרת לציין את נושא הנשים/גברים בפתיחה, ועל זה התגובות הנ"ל
כן, יש לך סיבה בלה בלה בלה
זה לא באמת איכפת לאנשים פה, כי בסוף - זהירות בסיסית היא לחשוד באנשים באינטרנט, במיוחד כשהם כוללים בבקשה הצעה שלהם התייחסות לדברים מיניים בדסמים
לא משנה אם העטיפה של זה היא מבוכה, תשוקה, דיסקרטיות או כל סיבה אחרת - זה מעלה חשד. טבעי ולגיטימי.
במיוחד עבור נשים.
כל אחת מאיתנו נתנה את חמת הספק ואת הצ'אנס לגבר שהציג את עצמו בצורה תמימה ולגיטימית (פחות או יותר) וכל אחת מאיתנו נפגעה מכך. כן. כל אחת נפגעה מזה.
יש שלל פגיעות אפשריות, מפגיעה מינית, אונס, רצח ועד תחושת גועל לגלות שהבנאדם עשה בך שימוש לאוננות שלו וניצל את טוב הלב והעזרה שלך.

אז אתה יכול לתקוף חזרה את אלו שהעלו והציפו את הנקודה.
אבל התהייה שהועלתה היא אכן מסמנת על דגל אדום שכל אישה צריכה לשים לב אליו, לא משנה מה הסיבה שאת הטוען לה.
כאמור, אתה בנאדם זר באינטרנט.
אתה יכול לטעון שאתה עני ומסכן ואתה יכול לטעון שאתה עולה חדש או טרי בתחום או יוצא בשאלה או כל טיעון אחר אפשרי, או אישה, שמענו את כולם.
זה לא הופך את הבחירה שלך להציג את זה כשרה ובטוחה ואור ירוק.

בתקווה שהחפירה הזו תעזור קצת להבנה מה הפריע לאנשים בפוסט שלך.
(אני למשל שמתי עליך הערה אישית לעצמי - "דגל אדום, מציע דברים חשודים בפורום" ועד כה כל מה שכתבת פה לא גרם לי להסיר אותה, הבטיחות שלי קודמת לתחושת העלבון שלך בעיני)

קיבלת גם שלל תגובות שהתייחסו נקודתית לבעיה הטכנית והצעות לשלל פתרונות.
אתה יכול להתמקד בהן אם זה יותר רלוונטי עבורך.
Shish​(שולטת)

היא לא טועה כשהיא צודקת :)

Shish​(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
כפותרגליים כתב/ה:

בחרת לציין את נושא הנשים/גברים בפתיחה, ועל זה התגובות הנ"ל
כן, יש לך סיבה בלה בלה בלה
זה לא באמת איכפת לאנשים פה, כי בסוף - זהירות בסיסית היא לחשוד באנשים באינטרנט, במיוחד כשהם כוללים בבקשה הצעה שלהם התייחסות לדברים מיניים בדסמים
לא משנה אם העטיפה של זה היא מבוכה, תשוקה, דיסקרטיות או כל סיבה אחרת - זה מעלה חשד. טבעי ולגיטימי.
במיוחד עבור נשים.
כל אחת מאיתנו נתנה את חמת הספק ואת הצ'אנס לגבר שהציג את עצמו בצורה תמימה ולגיטימית (פחות או יותר) וכל אחת מאיתנו נפגעה מכך. כן. כל אחת נפגעה מזה.
יש שלל פגיעות אפשריות, מפגיעה מינית, אונס, רצח ועד תחושת גועל לגלות שהבנאדם עשה בך שימוש לאוננות שלו וניצל את טוב הלב והעזרה שלך.

אז אתה יכול לתקוף חזרה את אלו שהעלו והציפו את הנקודה.
אבל התהייה שהועלתה היא אכן מסמנת על דגל אדום שכל אישה צריכה לשים לב אליו, לא משנה מה הסיבה שאת הטוען לה.
כאמור, אתה בנאדם זר באינטרנט.
אתה יכול לטעון שאתה עני ומסכן ואתה יכול לטעון שאתה עולה חדש או טרי בתחום או יוצא בשאלה או כל טיעון אחר אפשרי, או אישה, שמענו את כולם.
זה לא הופך את הבחירה שלך להציג את זה כשרה ובטוחה ואור ירוק.

בתקווה שהחפירה הזו תעזור קצת להבנה מה הפריע לאנשים בפוסט שלך.
(אני למשל שמתי עליך הערה אישית לעצמי - "דגל אדום, מציע דברים חשודים בפורום" ועד כה כל מה שכתבת פה לא גרם לי להסיר אותה, הבטיחות שלי קודמת לתחושת העלבון שלך בעיני)

קיבלת גם שלל תגובות שהתייחסו נקודתית לבעיה הטכנית והצעות לשלל פתרונות.
אתה יכול להתמקד בהן אם זה יותר רלוונטי עבורך.

סטריט פרטה למילים את התחושה שגם אני קיבלתי. שמתי אותה בצד והתעמקתי בתגובות הטכניות, כמו שכדאי ואני מניחה שתעשה, אבל אין להכחיש שהחלק הזה הפוסט שלך עורר רתיעה בלא מעט (א)נשים. וכן, היא לא מגזימה כשהיא אומרת שכולנו היינו שם. אני מאחלת לך הצלחה עם השיחזור, ושלא יהיה יקר או טראומטי. לך יותר נוח שאשה תיחשף לזה, אבל יש מצב לאישה שתיחשף לזה יהיה ממש לא נוח עם זה.
אביב נעורים
לפני 3 שבועות • 27 בדצמ׳ 2025

אביב נעורים • 27 בדצמ׳ 2025
כמהת-יער כתב/ה:
כפותרגליים כתב/ה:

אם הוא היה מחפש קברנית כנראה שאף ישות לא הייתה נפגעת😂